bazár, predaj, inzercia, predám

LD Maui G 28 + originál prepravný obal

Kategória: Zvuková technika

Predám výnimočný reproduktor v perfektom stave MAUI G 28,používaný ako audio systém k to všestranný kompaktný PA systém s Bluetooth a integrovaným štvorkanálovým mixážnym pultom. Technológia DynX DSP a usporiadanie reproduktorov poskytuje väčší rozsah pokrytia miestnosti a zachováva rovnakú kvalitu počúvania pre poslucháčov v prvom rade aj pre vzdialenejších poslucháčov. Zosilňovač triedy D je vybavený rôznymi ochrannými obvodmi (obmedzovač, tepelná ochrana, skrat) pre bezproblémovú prevádzku systému. Okrem štandardných stereofónnych vstupov (Line In, RCA) je hlavný panel vybavený vstupmi pre mikrofón, prístroj a MP3, pričom každý z nich má samostatné ovládanie hlasitosti. Ak chcete synchronizovať so zariadením Bluetooth, stačí podržať ovládač. Rýchle a pohodlné prepojenie medzi satelitmi a subwooferom umožňuje stĺpový systém bez akýchkoľvek káblov.
Výkon: 2000 W
Výkon RMS: 1000 W
Max. SPL: 126 dB
Basový reproduktor : 8 "
Výškový reproduktor : 3 "
Frekvenčný rozsah: 45 Hz - 20 kHz
Vstupy: 3x Balanced XLR/TRS kombi, RCA, Jack 6,3 mm, Jack 3,5 mm TRS
Výstupy: Balanced XLR
Bluetooth : Áno
Prevádzka na batérie: Nie
Hniezdo: Nie
Hmotnosť: 30,9 kg
LD Maui G 28 + originál prepravný obal
Podobné inzeráty
LD MAUI 11, aktívny Column PA System
Predám LD SYSTEMS MAUI 11 Veľmi málo používaný. Má aj ochranné (prepravné) poťahy. Nutný osobný odber. LD Systems MAUI 11 Column PA System Podrobnosti Výkonný all-in-one stĺpový PA s krytom a taškou na prenášanie Poskytnite každý detail svojho zvuku s presnosťou vďaka jedinečnej konfigurácii meničov Vlnovod BEM zaisťuje, že vás každý člen vášho publika bude počuť s čistotou DynX DSP poskytuje zvuk bez skreslenia aj pri najvyšších systémových hlasitostiach Stĺpový PA systém LD Systems MAUI 11 je prenosný a pokročilý stĺpový PA systém pre live miesta a podujatia. Jedinečná konfigurácia meničov pozostávajúca z troch basových meničov, ôsmich širokopásmových meničov a dvoch výškových meničov je poháňaná efektívnym 1000W (špičkovým) zosilňovačom triedy D. Poskytuje ohromujúcu kvalitu zvuku pre každú situáciu, a to všetko zo systému, ktorý môžete jednoducho nosiť súčasne so svojím nástrojom. Výkonný DynX DSP MAUI 11 zaisťuje, že váš zvuk zostane bez skreslenia, a to aj pri extrémne vysokých úrovniach hlasitosti. Viacpásmový obmedzovač chráni pred preťažením, zatiaľ čo ekvalizér, kompresor a 3-pásmová výhybka s korekciou doby chodu vytvarujú váš zvuk pre maximálny výkon. Takže môžete si byť istí, že to bude znieť fenomenálne. Výkonný all-in-one stĺpový PA s krytom a taškou na prenášanie Poskytnite každý detail svojho zvuku s presnosťou vďaka jedinečnej konfigurácii meničov Vlnovod BEM zaisťuje, že vás každý člen vášho publika bude počuť s čistotou DynX DSP poskytuje zvuk bez skreslenia aj pri najvyšších systémových hlasitostiach Stĺpový PA systém LD Systems poskytuje ohromujúcu kvalitu zvuku pre každú situáciu, a to všetko zo systému, ktorý môžete jednoducho nosiť súčasne so svojím nástrojom.
NOVÉ, špičkové P.A. repro ELECTROVOICE EV ZLX 12P, ZÁRUKA
Predám ÚPLNE NOVÉ (ešte zabalené v orig. krabiciach) aktívne reproduktory Electrovoice EV ZLX 12P. ZÁRUKA ešte 22 mesiacov od Cena je za 2ks, vrátane nových originálnych šitých polstrovaných obalov na repro EV ZLX 12 Cover, len 1x puzdro stálo 77 eur. Všetko kupované pred cca 2 mesiacmi cez , originálna faktúra. Bedničky boli pár krát použité vnútri, neboli prenášané, ani neboli hrané ani raz vonku. 100% optický a technický stav, všetko funguje perfektne, ani 1 škrabanec. Bedničky hrajú brutálne dobre, od klasiky cez EDM až po rock - špičková reprodukcia, vrátane reprodukcie basov. Pre miestnosti do 50-70 ľudí nie je potrebný bass woofer, zvuk je vyvážený, kryštálovo čistý ale nie skreslený či ostrý (harsh), krásne plný a bohatý - skrátka značka Electrovoice, čo je mercedes medzi reprákmi. Pre viac info - pozri recenzie na tieto bedničky na webe, je ich veľa a ohlasy sú vo veľkej miere vysoko pozitívne. Aktívne reproduktory Electrovoice EV ZLX 12P sú veľmi šikovné bedničky na živé hranie, či už si sólo hráč na akustickom nástroji s mikrofónom, alebo si DJ či producent EDM, alebo ste celá kapela alebo ansámbel a hráte akýkoľvek štýl. V pohode ozvučia miestnosti až do 100 ľudí, zvuk je kráľovský, vyvážený, sú naviac spratné, veľmi dobre sa prenášajú, nie sú ťažké a zmestia sa v pohode aj do otv. kufra malého auta. Repro je možné použiť aj na ozvučenie menších akcií vonku. Bedničky majú každá 2 vstupy typ linka/mikrofón, tzn. Jack 6.3mm / XLR konektor, so samostatnou úrovňou nastavenia hlasitosti pre každý vstup. Bedničky majú naviac svoj vlastný DSP, kde je možné nastaviť EQ zvuku podľa účelu, ako MUSIC (najčastejšie použitie pre kapely a DJ), LIVE (použitie pre čisto akustickú zostavu), atď, mimo to sú tam ďalšie nastavenia ako to či je bednička umiesntnená na stojane, na zemi, ako monitor, atď. - na všetko sa myslelo a všetko je perfektne nastavené na okamžité použitie so super zvukom. REPRODUKTORY EV ZLX 12p JE MOŽNÉ POUŽIŤ AJ AKO MONITORY, vďaka tvaru bedničiek sa dajú položiť aj na zem, vo viacerých polohách. K bedničkám predávam (zvlášť) aj 2 stojany Millenium BS-2222 Pro Set, ide o profesionálny set stojanov na repro, veľmi stabilných a robustných, napriek tomu relatívne ľahkých, set má svoj vlastný prepravný obal - pre cenu stojanov viď moje ďalšie inzeráty. ORIGINAL SPECS: Electro Voice ZLX-12BT Aktívny reprobox Aktívny reproduktor. QuickSmartDSP ponúka najlepšie spracovanie vo svojej triede. Ponúka jednoduché nastavenie - 4 predvoľby, dvojpásmový ekvalizér, 5 programovateľných užívateľských predvolieb, vizuálnu kontrolu limitéru, ovládanie vstupného signálu a ovládanie hlasitosti prostredníctvom LCD displeja. Reproduktor je vybavený zosilňovačom triedy D s výkonom 1000 W so 126 dB SPL. Prináša patentovanú technológiu spoločnosti EV - Signal Synchronized Transducers (SST), vďaka ktorej reproduktor ponúka konzistentný zvuk s minimálnym skres
NOVÉ, stojany na P.A. reproduktory MILLENIUM BS-2222 Pro Set
Predám stojany na P.A. Millenium BS-2222 Pro Set. ÚPLNE NOVÉ, ZÁRUKA od . Používané len v interiéri, 100% stav. Profesionálny set stojanov na repro, veľmi stabilných a robustných, napriek tomu relatívne ľahkých. Set má svoj vlastný prepravný obal. Najlepšie osobne v BA, spolu s repro EV ZLX12P, viď moje ďalšie inzeráty.
Predám Alto Subwoofer 18 palec
Predám tento výkonný sub bohužiaľ mám len jeden ks V dobrom stave prepravný obal nemám Káble na pripojenie v cene
Ozvučenie Mix + 2 x 375 W Repro + káble : The t. Mix PM184X
Kompletná zostava 2 x pasívne repro 2 x 375 Watt, aktívny mix , káble, 2 x stojan na repro, prepravný obal na stojany a káble. Všetko v 100% stave ako nové bez známok použitia, prvý majiteľ, osobný odber.
Predám bedne Yamaha+stojany
Predávam z dôvodu nevyuzitia-málo používané reproduktory značky Yamaha 400wat aj z káblami a stojanmi ibiza (majú aj prepravný obal).Nieje problém odskúšať.Volať vážny záujem ďakujem.Na sms neodpovedam.Pri vážnom záujme dohoda možná.