bazár, predaj, inzercia, predám

LED solarna retaz Grundig 10 metrov

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam uplne novu, nepouzitu LED solarnu retaz zn. Grundig o dlzke 10 metrov.

Cena v obchode: 23 Eur
LED solarna retaz Grundig 10 metrov
Podobné inzeráty
Svietidlá/lampy - NOVÉ
Predám: 1. Svietidlo 3 v 1 s reflektormi a magnetmi POPIS: Toto viacúčelové svietidlo 3 v 1 využijete pri kutilských prácach, maľovaní či počas stanovania v prírode. Jednotlivé funkcie umožňujú nastavenie intenzity osvetlenia a šírky svetelného kužeľa. Má 2 nastaviteľné reflektory s 20 LED diódami s dosahom až 15 metrov, čo umožní rozptyl svetla podľa vašich potrieb za súmraku, pri kutilských prácach doma aj vonku, pri výmene kolesa atď. Koncová strana každého reflektora je osadená vysoko výkonnou LED diódou s rozptylom svetla až 40 metrov pre cielené zameranie! Pri použití iste oceníte kompaktné rozmery svietidla a jeho držiak s karabínou umožňujúci ľahké zavesenie a prenášanie. Základňa s magnetmi umožňuje zriadenie svietidla na akomkoľvek type kovového povrchu: dômyselná a praktická vychytávka! Rozmery: 17,8 x 6,8 cm - Materiál: ABS plast Napájanie: 3 AAA batérie (nie sú súčasťou balenia). 2. Svietidlo 2 v 1 BLACK+DECKER POPIS: Skutočne praktické zariadenie 2 v 1, ktoré vám uľahčí každodenný život! Toto ľahko ovládateľné svietidlo 2 v 1 BLACK+DECKER vám ponúka 2 veľmi praktické funkcie. Môžete ho postaviť alebo zavesiť, otočný stojan vám umožní rozptýlenie osvetlenia v rozsahu 180°, a to vďaka 6-wattovým LED diódam. Ideálne svietidlo na neskoré večery alebo na slabo osvetlené miesta! Na boku svietidla nájdete aj jeho druhú funkciu, baterku s 1-wattovou LED diódou, ktorá vám ponúka výkon osvetlenia až do vzdialenosti 100 metrov. Keďže reflektor 2 v 1 BLACK+DECKER bol navrhnutý na vonkajšie použitie, je vodoodolný (stupeň ochrany IPX2), a tak garantuje výkonné použitie aj v daždivom počasí. Rozmery: 20 x 15 cm / Váha samotného výrobku: 272 g Váha výrobku v balení: 328 g / Predný reflektor: 6-wattové COB LED diódy, 300 lúmenov Bočná baterka: 1-wattová LED dióda, 100 lúmenov Napájanie: 4 AA batérie (nie sú súčasťou balenia). Cena 15,-€/ks. Platí do zmazania! Kontakt len e-mailom. Ďakujem.
Svetelná reťaz 2x25 ks E12
Predám svetelnú reťaz 2x25ks (2x15 metrov), vonkajšiu teplú bielu. Žiarovky E12.Reťaz svetiel možno jednoducho predĺžiť o ďalšiu reťaz pomocou 2-kolíkovej zástrčky na konci. Vhodné na väčsie terasy. Osobne Stupava a blízke okolie.
Solarna led lampa 250w
Predám led solarna lampa 250w - 3 režimy, ovládanie svetla + pohybový PIR senzor + diaľkové ovládanie (voliteľné). Diaľkové ovládanie ---- Režim 1: Rozsvieti sa, keď ľudia prídu, svetlá zhasnú, keď ľudia odídu Režim 2: Rozsvieti sa, keď ľudia prídu, a rozsvieti sa, keď ľudia odídu Režim 3: Automaticky sa rozsvieti pri zotmení - Vďaka technológii snímania mikrovlnného tela je energeticky úspornejšia, svetlo svieti pri snímaní pohybu, tlmené svetlo, keď necítite žiadny pohyb. - Polykryštalický solárny panel premieňa slnečnú energiu na elektrinu, šetrnejšie k životnému prostrediu. - Vysoká tvrdosť, utesnené a IP65 vodotesné, ľahko sa inštaluje a odolné. - Vysoko jasné solárne osvetlenie COB snímača pohybu pre - vonkajšie bezpečnostné použitie - Žiadne znečistenie, úspora energie a ochrana životného prostredia - Použitie: Vonkajšia stena alebo stĺp ,záhrade, nádvorí, ulici, chodníku. Farba svetla biela. Balenie: 1x lampa , konzola na upevnenie, dialkovy ovladač. Cena 15e/ks Mám viac kusov skladom. Pošlem aj na dobierku. O95O 861 O62 Len volaj nie SMS neodpisujem. Aktuaalne do zmazania.
Solárna 120led lampa externá s diaľkovým ovládaním
SILNÁ 120 COB LED SOLÁRNA LAMPA DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE + 4 PRACOVNÉ REŽIMY - pohodlné ovládanie lampy sa vykonáva pomocou diaľkového ovládača. Má tlačidlá Vypnuté a zapnuté a 3 spínacie režimy. ON- Enable - OFF - Disable REŽIM 1 – Režim 1: Keď je detekovaný pohyb, lampa svieti na 30 % maximálneho výkonu po dobu 30 sekúnd. REŽIM 2 – Režim 2: Keď je detekovaný pohyb, lampa sa rozsvieti až na 50 % maximálneho výkonu po dobu 30 sekúnd. REŽIM 3 – Režim 3: Keď je detekovaný pohyb, lampa sa rozsvieti na 100 % maximálneho výkonu po dobu 30 sekúnd. SOS - tlačidlo SOS vypne pohybové čidlo a čidlo súmraku, svietidlo nepretržite svieti, kým sa batéria nevybije na cca 50-70% energie. VODOTESNÉ + SOLÁRNY PANEL - svietidlo je vodeodolné, preto nepriaznivé poveternostné podmienky nemajú vplyv na jeho funkčnosť. Má stupeň vodotesnosti IP65. Solárny panel a dobíjacie batérie poskytujú energiu, ktorá umožňuje bezúdržbové používanie zariadenia. Nevyžaduje ďalší zdroj energie, je ekonomický a ekonomický . POHYBOVÝ SENZOR PIR AND DUSK - svietidlo má pohybový senzor, ktorý rozsvieti osvetlenie pri detekcii aktivity v prevádzkovom dosahu detektora. Senzor súmraku naopak reaguje na zmeny osvetlenia av prípade nedostatočného osvetlenia lampu aktivuje. ĽAHKÁ INŠTALÁCIA - svietidlo je možné namontovať pomocou kolíkov obsiahnutých v sade jednoduchým a rýchlym spôsobom, v súlade s individuálnymi potrebami miesta a terénu (napr. múr, plot, trám). ŠPECIFIKÁCIA: farba: Čierna; Svetlá farba: studená biela; Materiál: ABS + plast; vyrobená lampa: So 6 segmentmi po dvadsať diódy v každom; Počet LED: 120 CO B; vodeodolnosť: IP65; dosah detektora pohybu: 5 m; batéria: 2 x 1200 mAh; Pracovný čas: jar leto: 6-8 hodín; zima: 8-10 h; napätie: 5 PROTI; výkon: 36 V; spotreba energie : 1 kwh; uhol osvetlenia: 120 °; nastavenie sklonu: vertikálne: 180°, horizontálne 170°; rozmery (šírka / výška): 23,5 x 11,5 x 4 cm; celková výška: 37 cm; hmotnosť: 0,550 kg; hmotnosť v balení: 0,622 kg. CENA 13 + pošta
LED ČELOVKA, CREE T6 6TX3 LED SVETLOMET LED+BATÉRIE
Predám LED ČELOVKA, CREE T6 6TX3 LED SVETLOMET LED+BATÉRIE. SVETLOMET JACKY S LED T6 X 3 KS Možnosť zapnúť/vypnúť prídavné LED diódy Batérie 2x Li-ion 3,7V 4200mAh Vrátane sieťovej nabíjačky Dosah až 300m 4 režimy svietenia: 1xLED, 2xLED, 3xLED, 3xLED bliká Vzadu navyše svieti červená LED dióda Šikovné, ľahké, pohodlné na nosenie na hlave Nastavenie uhla svietidla nárazuvzdorný Technické dáta: hmotnosť s batériami 250 g svetlomety: 1x vysokovýkonná LED + 2x stredne výkonná LED doba nabíjania: až 6 hodín doba svietenia cca 4 hodiny (počas tejto doby intenzita svetla postupne klesá) Stav: NOVÉ, záruka 24 mesiacov, FA, cena je s DPH. Doprava: Kuriér UPS + 6,50 € Cena je pevná.
LedLenser X21 1800 lumenov 800 metrov zoom
Zoom ručne LED svietidlo LedLenser X21 ktoré prekvapí výkonom. Dosah svetla 800 metrov. Svetelný tok 1800 lumenov. Napájanie 4 x D baterka jednorazová alebo nabijatelná. Cena vrátane 4 x 11000 mAh nabijatelná baterka a nabíjačka. Na fotke je horizont role vzdialený 400 metrov. Strom 120 metrov.