bazár, predaj, inzercia, predám

LEITZ IQ Slim Home Office P4

Kategória: Ostatné drobné

Skartovačka - stupeň utajenia P-4.
Málo používaná. Zásobník bol 2x vyprázdnený za celú dobu používania.

Pre špecifikácie, pozrite link dole:
cez alza 22.12.2021 za 145.90e
LEITZ IQ Slim Home Office P4
Podobné inzeráty
Hama SMART WiFi dotykový nástenný vypínač, dvojitý, vstavaný
- dvojitý nástenný vypínač pre pohodlné zapínanie a vypínanie osvetlenia cez WiFi - nástenný vypínač je možné začleniť do vašej domácej WiFi siete pomocou bezplatnej aplikácie Hama Smart Home a následne ho ovládať pomocou mobilného telefónu alebo tabletu - funguje bez Gateway/Bridge (nie je potrebná žiadna ďalšia riadiaca jednotka) - týmto vypínačom jednoducho nahradíte bežné nástenné vypínače - sklenený povrch s dvoma dotykovými tlačidlami (možnosť ručného ovládania nezávisle na WiFi) - podpora ovládania hlasom pomocou služieb Amazon Alexa a Google Assistant - pohodlné ovládanie aj mimo dosah domácej siete na diaľku cez aplikáciu - podpora IFTTT (If This Than That - programovanie podmienených akcií) - možnosť nastavenia časovača - štandardná montáž pod omietku - naše zariadenia Hama Smart Home komunikujú a sú kompatibilné so zariadeniami fungujúcimi na platforme TUYA Upozornenie: Montáž a zapojenie smie vykonávať len osoba odborne spôsobilá! (elektrické zariadenie, riziko úrazu elektrickým prúdom) Vypínač nie je možné použiť ako prepínač, umožňuje len bežné spínanie (zapnuté/vypnuté) WiFi vypínač vyžaduje zapojenie fázového (L) aj stredného vodiča (N, „nulák“) v mieste inštalácie! Systémové požiadavky: - operačný systém: Android 4.3 a iOS 8.0 alebo vyššie Amazon Alexa: Pre ovládanie musí byť aktivovaná schopnosť Alexa Skill „Hama Smart Home“ v aplikácii Alexa. Užívateľské konto sa spojí s aplikáciou Hama Smart Home. To umožňuje ovládanie zariadenia pomocou hlasovej služby (napr. zapnutie/vypnutie, stmievanie atď.). Google Assistant: Pre ovládanie musí byť aktivovaná služba „Hama Smart Home“ v aplikácii Google Home. Užívateľské konto sa spojí s aplikáciou Hama Smart Home. To umožňuje ovládanie zariadenia pomocou hlasovej služby (napr. zapnutie/vypnutie, stmievanie, atď.). Technické parametre: - hlasové ovládanie: Amazon Alexa (AVS)/Google Home - IFTTT: áno - prevádzkové napätie: 230 V / 50 Hz - max. spínavý výkon: 1000 – - rozmery: 3,5 x 8,7 x 8,7 cm - materiál: sklo Obsah balenia: - WiFi Touch vypínač - návod na použitie Moznost poslat na dobierku , cena uvedena za 1ks , dostupne 3ks , uplne nove
Aqara SMART HOME set
Predám Aqara SMART HOME set, ktorý pozostáva z následujúcich produktov: - Aqara kamera G2 s Gateway funkciou (nekompatibilná s Homekit) CN verzia !!! Podpora Zigbee, WiFi 2,4 GHz, 146° objektív a 1080p rozlíšenie Podpora väčších microSD kariet Vlastné zvuky a Timelapse Neviditeľné IR Nočné LED - 4ks ZIGBEE SENZOR TEPLOTY, VLHKOSTI A TLAKU link: - 2ks ZIGBEE OKENNÝ A DVEROVÝ SENZOR link: Celý set je z CN distribúcie, kompatibilný s Aqara Home app a Xiaomi Home app. Je nutné ho registrovať pre region: MAINLAND CHINA!!!
Salus Smart Home brána UGE600
Originál SALUS, nové, zabalené. SALUS Smart Home internetová brána spája vaše zariadenia SALUS iT600 Smart Home dohromady a po pripojení k akémukoľvek WiFi routeru umožňuje ovládanie cez smartfón, tablet alebo PC pomocou aplikácie SALUS Smart Home. - možno použiť až 100 zariadení na jednu bránu - jednoduchá a rýchla inštalácia - možno pripojiť cez Wi-Fi alebo LAN kábel - Brána má zabudovaný sieťový koordinátor ZigBee. Napájanie internetovej brány 5 V DC z USB Montáž Voľne stojaca alebo na stenu. V ponuke tiež: Termostat SALUS Quantum SQ610 - 99 € Termostat SALUS Quantum SQ610RF (bezdrôtový) - 99 € Inteligentné relé Salus SR600 - 42 € Svorkovnica CB500 - 99 €.
ovladac,HAMA 95214 k digitálnemu fotorámikua a SMART HOME ov
predam ovladac,HAMA 95214 k digitálnemu fotorámikua a SMART HOME ovladac DC104-vonkajsie zaluzie. Ovladac je plne funkcny. SMART HOME ovladac to 1-kanálový ovládač . Jedná sa o malý, praktický ovládač s červeným LED. Možno ho považovať za centrálne riadenie. Aj bateria je ok.Ovladace su v poriadku a plne funkcne ako nove,minimalne pouzivane. Niekomu sa urcite hodi. Cena spolu 5+posta alebo osobne
Homematic CCU3 Smart Home Hub
Predam nepouzity Homematic CCU3 Smart Home Hub.
Dvojitý WiFi spínač Blitzwolf BW-SS5
Predám dva spínače Blitzwolf BW-SS5 - 2 x 5A - vhodný do krabice pod vypínač, ale je k nemu aj adaptér na DIN lištu - jeden spínač obsahuje fw Tasmota, ktorý spolupracuje s Home Assistant (možnosť tiež nahrať ESP Home) - tento spínač je možné používať ako dva nezávislé spínače, alebo na ovládanie roliet - spínač obsahuje akustickú indikáciu namiesto indikácie LED (takže ho nemusíte vyberať z krabice, prípadne sa pípanie s fw Tasmota dá využiť aj na iný účel - upozornenia, alarmy apod.) - druhý spínač obsahuje pôvodný firmware, ten funguje len ako dvojitý spínač (dva nezávislé spínače, teda nie je vhodný na ovládanie roliet - spínače sa navzájom nebolokujú), ale aj doňho je možné nahrať alternatívny firmware (Tasmota, EspHome apod., s kotrým funguje na ovládanie roliet. Ak sa vám nechce, ani mne sa nechce - ale za 5 eur sa nechám presvedčiť). Tento spínač je možné ovládať pomocou aplikácie Blitzwolf, alebo Tuya. Aj s aplikáciou Tuya je možné ho používať s Home Assistant (aj bez pripojenia na čínske servery Tuya). Spínač s Tasmota bol zatiaľ používaný na ovládanie roliet (prechádzam na Shelly), druhý je nepoužitý, overil som len jeho funkčnosť. Cena 12 eur / ks Poštovné 2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného). Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.