bazár, predaj, inzercia, predám

Lepenka Isolink, Samolepiaca lepenka Halley

Kategória: Stavebný materiál

Predám kvalitnú lepenku Isolink od talianskeho výrobcu. Lepenka sa používa na lepenie tepelných panelov na zateplenie plochých striech. Je vhodná aj do základových platní. V baliku je 7,5 m2 4-4,5kg/m2.
4 kusy spolu 30m2 ,ks/30 eur.
Ďalej predám takisto od talianskeho výrobcu samolepiacu lepenku Halley 2mm 4ks,v bale je 15 m2,spolu 60m2, ks/38eur.
Predávam z dôvodu nevyužitia.
V prípade kúpy spolu zľava na cene.
Lepenka Isolink, Samolepiaca lepenka Halley
Podobné inzeráty
TERMO IZOLÁCIA K FLEX, KAUČUKOVÁ  SAMOLEPIACA PENA
Na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Flexibilná gumová izolácia s povrchovou hliníkovou vrstvou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to výborná protihluková izolácia, absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku, ktorý je stabilný pri vysokých teplotách. Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia). Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, obytná dodávka , obytné prives, kamper. Výborná materiál na zateplenie mobilných & rekreačných domov, kontajnerovy dom, predajný stánok, maringotka, sauna. Kaučukova mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu, polystyrén a klasicky izolačný materiál. Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce a jednoduchá inštalácia na akékoľvek povrchy bez nutnosti zahrievanie. Špičkové lepiace vlastnosti, extrémne dobre drží. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Použiteľnosť a aplikácia: automobilový priemysel, obytná dodavka, mobilni dom, kamper,karavan, odhlučnenie nahrávacieho štúdia, garáž, strojovna priestor, zvukotesné kanalizačné potrubia, izolácia dverí, strech, podlaha, stien. Zateplenie sauna, predajny stánok, garaż, skladový priestor atď. Dostupné hrúbky: 6mm/8mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa hrúbky od 8€ 1m2. Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky , sms alebo spravu.
Fólie:poistné,oddeľovacie,TPO+kužeľ,vlnovec,pásky
Ponúkam na predaj: • DEKFOL D 110 ŠTANDARD (75m2/rol) – poistná hydroizolácia – 2rol, cena 15 €/rol • DEKFOL D 110 ŠPECIÁL (75m2/rol) – poistná hydroizolácia – 17rol, cena 15 €/rol • FLAGON TPO kužeľ TPO180 – 140ks, cena • FLAGON TPO vlnovec TPO220 – 111ks, cena • Anténna priechodka PVC 20-50 dl.120 – 19ks, cena 1 €/ks • Samolepiaca páska prachotesná AL/PP 25mmx25m – 5ks, cena 2 €/ks • Samolepiaca páska HDPE 25mm x 50m – 10ks, cena 5 €/ks Miesto odberu/skladovania: Žilina Možnosť obhliadky a osobného odberu len v pracovné dni - tovar je v areáli firmy.
Lepenka - asfaltový izolačný pas V60 S30
Predám 60 kusov asfaltovej lepenky. V jednej rolke 10m2. Cena 2,8€/m2 Asfaltová lepenka V60 S30 rozmer 10x1m hrúbka 3mm. Použitie na podlahy strechy základy. Jemnozrnný posyp. Po dohode možný dovoz.
Tekutá lepenka DEN BRAVEN 2K hydroizolácia 14 kg
Predám 3 nové neotvorene vedrá tekutej lepenky DEN BRAVEN (zvyšok zo stavby). Kúpené v Aprili. Cena za vedro je 35€. Dvojzložkový, trvale pružný hydroizolačný náter na báze disperzie a zmesi modifikovaných prísad s cementom. Po vytvrdnutí vytvára hydroizolačnú membránu. Tekutá lepenka je vhodná pre izoláciu objektov s nízkym radónovým indexom. Vhodná pod dlažby balkónov, terás a lodžií. Určená na hydroizolácie pod obklady a dlažbu v kúpeľniach, bazénoch alebo vodných nádržiach na úžitkovú vodu.
Asfaltový pás ST line V60 S35 - 10m2 lepenka. Izolacia
Lepenka Izolacia Asfaltový pás ST line V60 S35 - 10m2 Mam 2kus.35eurkus.
Ipa, lepenka
Predám podkladový modifikovaný asfaltový pás Icopal 446k14 . Dĺžka pásu 6m, hrúbka 3,8mm, šírka 1 meter. Lepenka se používá ako hydroizolacia podzemních časti budou proti zemnej vlhkosti, volne stojacej vode a tlakovej vode. Pás je možno používať i pod ťažkú ochranu ( dlažba, štrk, atd. ). Ďalej ako zábranu proti prenikaniu radónu z podložia . Cena za jednu rolku 34 eúr. Pri odbere nad 10 kusov 33 eúr.