bazár, predaj, inzercia, predám

Lesná lanovka - ťažba dreva.

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadám partiu skúsených a spoľahlivých chlapov (SZČO) do ťažby dreva s našou lesnou lanovkou aj LKT. Miesto výkonu práce je Čierny Váh - Liptovská Teplička. Mzda dohodou, v závislosti od konkrétneho porastu.
Lesná lanovka - ťažba dreva.
Podobné inzeráty
Ponúkam prácu pre pilcika tazbara
Ponukam pracu pre pilcika do rubnej aj previerok Ročná tazba cca 8000m3 Cena začína od 5.5eur hore Platba bo dohode (bez niejakych splatnosti) Nutne platne pilcicke papiere Viac info volať (Les drevo tazba dreva Pilcik tazbar ukt lkt)
Neváhajte nás kontaktovať
Vlastnite les ? obhospodarujete les ? hladate robotnikov do lesa ? ponúkame hlavne spolahlivo a dobre vykonané služby: - tažba dreva a manipulácia - chystanie palivoveho dreva - uhadzovanie haluziny - zalesňovanie k dispoziicii: traktor,V3S,tatra,motorové píly komplet vlastna výbava na komplexnú pracu v lese. (sukromne lesy,urbariaty,…) popripade odkupime drevo na pni alebo vychystame drevo na metrovicu po tazbe… v blizkom okoli aj v zlych terenoch… hladame pracu alebo spolupracu len v okoli Rimavská Sobota do 30km urcite sa dohodneme tel. kontakt- email-agrowood1@
Práca pre ťažné kone - dopyt
Hľadáme prácu v ťažbe dreva pre kone. Máme vlastné vybavenie, traktor a kone. Banskobystrický kraj (ťažba dreva , prebierky, pilčík, stihl,ukt, zetor, práca v lese ) dohoda po telefóne
Ťažba dreva
Hľadáme prácu v ťažbe dreva prebierky,rubne,presvetlovaky,kalamita.Mame vlastne vybavenie, traktor. Okres Nové Mesto nad Váhom, Piešťany.
Коняр, конюх, пильщик / Kočiš, koniar – pilčík
Коняр, конюх, пильщик Пропонуємо роботу на посаді - коняр, конюх, пильщик: заготівля та перевезення деревини конем, обробка заготовленої деревини (можливо розпилювання та розпил на пилку), по сезонну роботи можуть бути пов'язані з обслуговуванням території (косіння, обрізка, дрібний ремонт). Можливість безкоштовного проживання в Словакii. Умови оплати праці (брутто): 1000-1200 євро/місяць і більше в залежності від навичок та активного підходу ТЕЛ./VIBER/WhatsApp: (Tetiana) Kočiš, koniar – pilčík Ponúkame prácu na pozícii – kočiš, koniar – pilčík: ťažba a približovanie dreva s koňom, manipulácia s vyťaženým drevom (prípadne pílenie a rezanie na píle), sezónne práce spojené s údržbou areálu (kosenie, vyžínanie, drobné opravy). Možnosť bezplatného ubytovania. Mzdové podmienky (brutto): 1000-1200 EUR/mesiac a viac, v závislosti od zručností a aktívneho prístupu TEL./VIBER/WhatsApp: (Tetiana)
Hľadám prácu
Hľadám prácu-ťažba a približovanie dreva zo svojím strojom LKT...na dlhodobo. Okr.SV,HE,ML,MI,VT,PO Cena dohodou