bazár, predaj, inzercia, predám

lesna nadstavba trebon

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám lesnú trebonsku nadstavbu + navijak tun 40
lesna nadstavba trebon
Podobné inzeráty
Zetor ukt 7245
Predám zetor ukt s lesackou nadstavbou orig. trebon. Predné pneu 12.4 24 95% Zadné pneu 16.9 30-85% Na prednej náprave je uzávierka nonspin, orsta riadenie. Traktor používaný na prácu v lese. Traktor je práce ihneď schopný. Viac info po tel.
Lesná nadstavba
Predám lesnú nadstavbu, ktorej súčasťou je : Čelný rampovač s prichytávacim zubom a úložným priestorom,podviazanie,spásanie,lemovanie diskov a ochrana ventilov, ochranné orámovanie,oceľová nádrž s plavákom,naviják Irum 2x8t,diaľkové ovládanie(štart,stop,regulácia plynu),zadný štít. Možná montáž na Zetor Fortera a Proxima,Valtra,John Deere,New Holland a iné. Viac informácii po telefóne,alebo e-mail.Cena dohodou.
John Deere 6400 UKT
Predám John Deere 6400SE >74kw-100hp >bezporuchová prevodovka Power reverser 16x16 >rv. 1997 >mth 8500 >nový orbitrol, pretesnený piest riadnia , naprava komplet prepúzdrovaná >olej pravidelne menený v motore aj v prevodovke , nové vstreky , motor pretesnený čo sa týka vody a oleja >nová baterka , štartér po GO > v predu nové gumy , v zadu 90% , radiálky >čelná hydraulika Zuidberg >v zadu je prídavný rozvádzač elektricky ovládaný >traktor pôvodný nemaľovany >nová lesná nadstavba > komplet opancierovaný > rampovač s prichytavacim zubom >diaľkové ovládanie - štart/stop , pridávanie/uberanie plynu , zapínanie kardanu, ovládanie navijaku >traktor v lese ešte NEROBIL > k traktoru je trojsekcny čelný nakladač značky Faucheux F30 francúzskej výroby > Navijak Tajfún 85 AHK > ťažná sila 8,5t > nové ložiska ,lamely, lano > r.v. 2010 > Traktor ma PL papiere , možnosť prihlásiť > Stroj je bez závad , rozumnej dohode sa nebránim > Viac info po tel.:
BDF NADSTAVBA
Valnikova BDF nadstavba-korba dlzka 6.5m bocnice 50cm treba poliecit podlahu komplet aj s podperami korba vhodna aj na vyrobu vlecky.
predám český postrekovač RP6-018 zetor 10145
v plne funkčnom stave stroj do posledku pracoval nadstavba bola prerobená na novší typ predam v celku alebo aj samotnú nadstavbu z ktorej sa dá spraviť ťahaný postrekovač za traktor nádrž 2000l ramená záber 18m samotný podvozok zatiaľ nieje na predaj!!! buď komplet postrekovač alebo len samotná nadstavba a kabína viac info po telefóne
Lesná lanovka krpan 8.5 eh savall
Prodám krpan 8.5eh Savall, používá se jako samostatný naviják ze kterého lze jednoduše udělat lanovku.odtahano má cca 600 kubíků jako lanovka je skoro nejetý viz foto má 350m nosného lana 16mm a 200 m tažného lana na navijáku 12mm je k němu originální vozík horní a dolní zarážka, kladkostroj na napínání lana, podpěrná bodka,a dálkové ovládání terra fa5-d1 puls,víc info na tel. 739871267 okres Frýdek Místek