bazár, predaj, inzercia, predám

Lesné hospodárstvo

Kategória: Pozemky

les oblast poltar
2 porasty
200 ha (175 les 25 pasienky)
tazobny plan 2023-2032
175ha les
tu konci tento rok pripravuje sa novy
Cena 1,25€
Lesné hospodárstvo
Podobné inzeráty
Pozemok pod lesom na výstavbu RD
Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj slnečný, stavebný pozemok s vypracovaným projektom na výstavbu bungalovu. Pozemkov na kúpu je všeobecne strašne málo – všade – a v Lesnom to platí niekoľkonásobne. Tento pozemok, ktorý môže byť váš, je umiestený v intraviláne obce Lesné, kde panuje naozaj absolútny kľud. Obec: Lesné je tichá dedina obklopená krásnou prírodou. Nachádza sa tu materská škola, dva kostoly a multifunkčné športové ihrisko s oddychovou zónou. Nechýba ani obľúbená farma s reštauráciou, kde môžete stráviť voľný čas s priateľmi a rodinou pri bowlingu a biliarde, či organizovať rôzne oslavy. Pre Vašich najmenších je tu zriadené detské ihrisko a obora s voľne žijúcimi zvieratami. Kopec Hôrka ponúka výnimočné pohľady na Východoslovenskú nížinu a Zemplínsku šíravu v pozadí s Vihorlatskými vrchmi. Lesné je vzdialené len 10 minút autom od okresného mesta Michalovce. Do Strážskeho vám cesta autom potrvá necelých 7 minút. Pozemok: Celková výmera spomínaného pozemku je orientačne 1400 m² a jeho rozmery sú 13,6 m x 103 m. Tento pozemok je čiastočne oplotený, uzamknutý a určený na výstavbu samostatného rodinného domu. Bonusom je, nové betonové oplotenie od suseda o dĺžke 32 metrov. Obec disponuje kvalitnou asfaltovou cestou, verejným vodovodom, elektrickou prípojkou a plynovou prípojkou. Na pozemku sa nachádza spoločná studňa. Pokiaľ sa budete chcieť na pozemok pozrieť osobne, zavolajte mi alebo napíšte na ondo@ – dohodneme termín a stretneme sa tam spoločne. Majte sa a pekný zvyšok dňa. Cena 34 000 € ID: 1048238 Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
2 lesy v obci Hervartov na predaj, 0.60e/m2
Dobrý deň, ponukam na predaj dva lesné pozemky plne drevnatych porastov. Cena je 0.60 centov za m2 alebo 7 000 eur za obe pozemky dokopy. 1. E KN 2354, lesné pozemky 6569 m2 oblasť Kundračina 2. E KN 1919, lesné pozemky 6188 m2 oblasť Pri pivnici
Lesné pozemky v obci Hrušov
Na predaj 2 lesné pozemky za zaujímavú cenu a na lukratívnom mieste. K jednému pozemku vedie asfaltová cesta, ten je mierne svahovitý a k druhému lesná, ten je rovinatý. Les je nevyťažený, v pôvodnom stave, ako ho príroda stvorila. Výmera pozemku: 28386 m2 Elektrická prípojka: nie je Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Lesné pozemky Umiestnenie: extravilán
✅Lesný pozemok Pravenec✅
007-14-ROERa ✅Lesný pozemok Pravenec✅ ⭕Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný lesný pozemok uprostred nerušenej prírody, vhodný na stavbu chaty, chalupy, Katastrálne územie Pravenec. ⭕Výmera pozemku : 6435m2 Miery dĺžka x šírka :cca 300m x 20m ⭕Jedná sa o miestami svahovitý pozemok, pričom momentálny vlastník ponechal na pozemku lesné dreviny, aby pozemok pôsobil autenticky a aby to nebola iba vyťažená planina. Budúci vlastník si sám môže určiť, akú veľkú časť pozemku využije. ⭕Majiteľ dal stred pozemku čiastočne zrovnať ťažkou technikov a tak si viete naplánovať, kde môžete stavať chatu alebo inak využiť voľný priestor. ✅Ako zdroj elektrickej energie môžete v buducnosti využiť solárny systém, pri ktorom je energia vyrobená solárnym panelom, následne uskladnená v špeciálnych akumulátoroch. ✅Energie môže byť spotrebované za pomoci meniča napätia na bežný spotrebič s napätím 230V, teda fungujete ako na klasickú elektrickú energiu so všetkými bežnými spotrebičmi, osvetlenie, chladnička, televízor a ostatné spotrebiče. ⭕K predávanej parcele vedú dve lesné cesty, z hornej aj z dolnej hranice parcely, priamo cez pozemok na spodnej hranici preteká potok Lubená. Dostupnosť k pozemku od obce Pravenec 2km taktiež od obce Nedožery Brezany taktiež 2km. ⭕Lesný pozemok ocení každý vášnivý milovník prírody. ⭕Čo sa týka lesa je to zmiešaný les, smrekové drevo na spodnej hranici, bukové hrubé drevo prevláda na pozemku. Lesné dreviny sú staré cca 80 rokov . Cena 41 000eur. V cene máte kompletný realitný aj právny servis a bezplatné finančné poradenstvo.
Ponúkam na predaj Lesné pozemky
Ponúkam na predaj Lesné pozemky v lokalite Nízke Tatry pre prípadného vášnivého čakateľa poľovníka, ktorý má záujem poľovať v tejto lokalite v Liptovskej Osady, kde je podmienka vlastniť Lesné pozemky. V uvedenej lokalite je evidované poľovné spoločenstvo. V danej ponuke sa jedná o celkovú výmeru 6045 m2.
Lesné pozemky vrátane zastavaných ploch a nádvorí, Látky
V katastri obcí Málinec (okr. Lučenec) a Látky (okr. Detva) predáme lesné pozemky o výmere 171940 m2 a pozemok vedený ako zastavaná plocha a nádvorie o výmere 1687 m2. Pozemky spolu susedia a celkovo sú o výmere 173627 m2. Pozemky sú v osobnom vlastníctve. Dobrá dostupnosť v teréne. Cena pozemkov je3,23€ /m2. K pozemkom je možné dokúpiť aj poľnohospodárske pozemky, záhrady a zastavané plochy spolu vo výmere 127938 m2. Lesné pozemky aj poľnohospodárske pozemky na seba navzájom nadväzujú. V prípade odkúpenia všetkých pozemkov - celková výmera 301565 m2.