bazár, predaj, inzercia, predám

Letna turisticka bunda Decathlon 10-11 rokov

Kategória: Turistika, horolezectvo

Na predaj pekna a funkcna bundicka z decathlonu. Kupovana nova, nosena na turistiku. Velkost na 10-11 rokov. Je tensia, vzdusna, s vodnym stlpcom 2000. Vydrzi jemny dazdik. Bundicka je nosena, ale plne funkcna a pekne zachovala, ziadne poskodenia.
Letna turisticka bunda Decathlon 10-11 rokov
Podobné inzeráty
Turistická bunda Norrona Svalbard a Swix s čiapkou
Predám párkrát používaná, skoro nová pánska turistická - outdoor bunda Norrona Svalbard s kapucňou v krásnej modrej farbe v bezchybnom, 100% stave. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku 77 cm - dľžka rukáv od ramena 72 cm - šírka pod pazuchou 58 cm - šírka pásu 56 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 250,-€. CENA 65,-€. Dalej predám veľmi zachovalá, nepoškodená pánska turistická - outdoor - skialp bunda Swix v 100% stave. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 68 cm - dľžka rukáv od ramena 69 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 56 cm - šírka pásu 54 cm (pogumovaný, nastaviteľný). ÚPLNE NOVÁ ČIAPKA SWIX ZDARMA!!! CENA: 50,-€. Mám aj iné bežné - vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
The North Face Thermoball a obojstranná bunda Spyder
PRI RÝCHLOM JEDNANÍ PRIDÁM AJ KRÁSNE, FAREBNE LADENÉ TRIČKO - POLOKOŠELU SPORTALM SLIM FIT ZDARMA!!! Predám špičkové dámske outdoorové - turistické - skialp bundy v 100% stave: The North Face Thermoball Primaloft slimfit - krásna špičková dámska outdoorová - turistická - skialp bunda v 100% stave. Táto vodeodolná bunda je vybavená izoláciou ThermoBall a ľahkou izoláciou, ktorá je rovnaká ako páperie a má schopnosť izolovať, keď je mokrá. Vnútorné elastické manžety spolu so spodným lemom zo šnúrky zaisťujú, že sa do bundy nedostane chladný vzduch a vrecká na ruky na zips sa perfektne hodia k ohrievačom rúk, aby sa v prípade potreby zahriali. Je to originál bunda, žiadna napodobnina! Veľkosť dámska S, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku 64 cm - dľžka rukáv od ramena 63,5 cm - šírka pod pazuchou 43 cm - šírka pásu 47 cm. Pôvodná cena na internete je 179,-€. CENA 85,-€. Prekrásna obojstranná turistická - outdoorová - treková bunda Spyder v 100% stave, vhodná aj na každodenné používanie. 2v1 - za túto cenu dostanete dve krásne bundy! Veľkosť S/36, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 59 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 45 cm - šírka pásu 45 cm. CENA: 55,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Bunda Mammut Ultimate Eisfeld  Gore-Windstopper vel XL
Predám bundu Mammut Ultimate Eisfeld- Eiger Extreme vel XL Bunda bola oblecena par krát a nemá žiadne poškodenie ( je ako nová) K bunde predávam aj nohavice z tej istej kolekcie( vid ďalší inzerát) Popis: Softshellová bunda s kapucňou Mammut Ultimate Eisfeld je elastická a priedušná softshellová bunda s kapucňou, ktorá je súčasťou kolekcie Eiger Extreme vytvorenej pre všetko extrémne, od vysokohorských expedícií až po lyžiarske túry a lezenie na ľade. Bunda vybavená vodoodpudivým trojvrstvovým Gore Windstopperom s PTFE membránou. Navyše má všetky funkcie, ktoré kvalitná bunda s kapucňou potrebuje na extrémne alpské dobrodružstvá. Presnejšie povedané, bunda je dodávaná s vodoodpudivými zipsami, ventiláciou v podpazuší pomocou 2-cestného zipsu a vysoko funkčnou kapucňou kompatibilnou s prilbou, ktorú je možné nastaviť v rukaviciach. Okrem toho sa bunda môže pochváliť ergonomickým strihom s kĺbovými rukávmi, ktoré umožňujú dostatok slobody pohybu, ako aj bočnými vreckami na zips, ktoré sú kompatibilné s horolezeckým úväzom. Softshellová bunda s kapucňou Mammut Ultimate Eisfeld je tiež vybavená oranžovým vnútrom pre núdzové situácie Pôvodná cena bundy 370€…… predajna 200.
SALEWA dámska turistická obuv - veľkosť 39
Predám tieto krásne turistické topánky, v excelentom stave, nosené len jedenkrát. Topánky sú stále v záruke, kúpila som ich v júni 2023, mám bloček. Pôvodná cena: 180 eur Veľkosť: 39 Predávam ich nakoľko mám veľmi širokú nohu a topánky mi žiaľ nesedia. SALEWA Pedroc PTX W - dámska superľahká a priedušná rýchlostná turistická obuv so zvrškom z ľahkej, priehľadnej ripstopovej PE sieťoviny určená na rýchlostnú turistiku ale dobre poslúži aj pri klasickej jednoduchšej turistike, či pobyte v prírode. Zvršok: Ľahká priehľadná ripstopová PE sieťovina je vystužená systémom SALEWA® 3F s kevlarovými® káblami, ktoré obopínajú vaše chodidlá a poskytujú dodatočnú flexibilitu a podporu. Pre dodatočnú ochranu pred kameňmi je tu ľahký a odolný TPU rand. Vymeniteľné vložky MFF+ vám umožňujú prispôsobiť vnútorný priestor. Nová vodeodolná membrána Powertex (PTX) z dielne SALEWA udrží vaše chodidlá v suchu a pohodlí aj za nepriaznivých podmienok. Medzipodrážka a podrážka: Ľahká medzipodrážka EVA poskytuje výborné odpruženie a odraz. Podrážka Pomoca Speed Hiker Pro bola vyvinutá spoločnosťou Pomoca™, aby podporovala lepšiu chôdzu a priľnavosť vďaka technológii S-Path pre všestrannejšie použitie od hôr až po mesto. Pedroc PTX je najľahšia a najagilnejšia rýchlostná turistická obuv s membránou v ponuke SALEWA
Scarpa pánska turistická obuv
Fiamma GTX by SCARPA - Športová pohodlná turistická obuv s obmedzenými mačkami. Ultraľahká, nepremokavá obuv pre horské športy. Scarpa Fiamma je dokonalou kombináciou moderných materiálov, ako je Gore-Tex vodeodolná membrána a Triolet-Sole, ktoré poskytujú vynikajúcu priľnavosť. *Športový strih *Crawm kompatibilná turistická obuv *Nepremokavá membrána Gore-Tex *Triolet-Podrážka pre vynikajúcu priľnavosť *Hmotnosť: 750 g Špecifikácie materiálu pre Scarpa FIAMMA GTX, Modrá - Čierna: *Zvršok: semiš *Podšívka: Gore-Tex *Podrážka: Vibram Mulaz Vlastnosti materiálu: *priedušný, vodeodolný, vetruvzdorný * Vonkajšia látka: Gore-Tex®, Semiš (koža) * Podošva: Vibram Mulaz VEĽKOSŤ: 47
Mikina Mammut, Vist a Millet a turistický batoh Salewa
Predám špičkové turistické mikiny - bundy v perfektnom stave. Kto pozná a používa tieto značky vie o čo sa jedná: Pánska mikina Mammut Softech - špičková turistická mikina v krásnej modrej farbe v zachovalom stave. Veľkosť pánska 2XL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 73 cm - dľžka rukáv od ramena 69 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 63 cm - šírka pásu 58 cm (pogumovaný, nastaviteľný). CENA: 30,-€ Špičková turistická - outdoor softshell bunda Vist v bezchybnom stave, vhodná na turistiku, outdoorové aktivity, lyžovanie alebo na bežné používanie. Veľkosť detská XL/14 alebo dámska XS, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 57 cm - dľžka rukáv od ramena 55 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 45 cm - šírka pásu 45 cm (pogumovaný, nastaviteľný). CENA: 35,-€. Dalej predám krásnu, teplú dámsku fleesceovú mikinu Millet, vhodná na skialp, turistiku alebo na outdoorové aktivity. Veľkosť dámska L-XL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku 66 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 53 cm - šírka pásu 53 cm (nastaviteľný!). CENA: 25,-€. Salewa Country 32 - kvalitný batoh na turistiku, cyklistiku alebo na outdoorové aktivity. Bočné vrecká, horný úložný priestor, Air Zone chrbtový systém. CENA: 25,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.