bazár, predaj, inzercia, predám

Letné bavlnené dúhové šaty zn. Coccodrillo veľ. 110

Kategória: Sukničky a šatočky

Predám letné bavlnené prúžkované šaty zn. Coccodrillo veľ. 110 (sú dosť veľké a rastú s dieťaťom). Vrecká vpredu. Vhodné aj ako top k legínam. Ideálne osobný odber v rámci Bratislavy. Pri zaslaní poštou prosím platbu vopred + poštovné.
Letné bavlnené dúhové šaty zn. Coccodrillo veľ. 110
Podobné inzeráty
Dievčenské bavlnené prúžkované šaty zn. Coccodrillo veľ. 122
Predám takmer nové bavlnené prúžkované šaty zn. Coccodrillo veľ. 122. Zapínanie na zips na chrbte. Vhodné aj ako top k legínkam Ideálne osobný odber v rámci Bratislavy. Pri zaslaní poštou prosím platbu vopred + poštovné.
Letné padavé šaty Lindex 116
Top nádherné, letné, padavé, krepové šaty s podšívkou. Dievčenské šaty, nežné šaty, šaty pre dievča, aj ako tunika na leginy vhodné. Navrchu pestrofarebná látka vzor kvet, kvety, kvetinky, kvietky. Na pláž, k moru, do mesta, na oslavu ako stvorené. Veľkosť píše 110 ale my sme mali ako 116 a vydržia aj 122. Značka Lindex, dĺžka midi Cena 5 eur Čierne letné krepové šaty s bielymi guličkami, veľkosť píše 128, ale kľudne 122 / 128 Bežné ale aj slavnostné, bez rukávov, ľahké / letné, šaty pre dievčatá, dievčenské šaty, dĺžka midi, Miss Sixty, Čiernobiela. Zaujímavé krepové, tylové šaty na tenké ramienka. Korzet mierne nariasený, vzadu guma, na boku zips, prispôsobia sa krásne. Ramienka nastaviteľné. Sukňa podšitá. Jemné biele bodky, nie krikľavé, nežné. Top vydarené, zaujímavé šaty, perfekt stav. Cena 3 eur
Dievčenské letné šaty Coccodrillo, vel. 92
Predám po dcérke krásne, kvalitné letné šaty zn. Coccodrillo. Obe len máličko nosené, sú v top stave. Cena za kus 9€ Osobny odber BA Staré Mesto/ Nivy. Môžem zaslat aj Poštou alebo cez Packetu.
Predám letné šaty veľ. 104 v top stave
Predám letné šaty veľ. 104 v top stave: Citrónové zn. Next bavlnené so spodničkou tiež bavlnenou, vzadu s gombíkmi, veľ. 2-3 roky (98) za 6 EUR (+ poštovné); ľahučké kvietkované s krajkou, vzadu s gombíkmi, zn. TU veľ. 110 (5 rokov) za 6 EUR (+ poštovné); tričkové pásikaté s kvietkami zn. KIKI veľ. 104 (materiál: 96% viskóza, 4% elastan) za 4,50 EUR (+ poštovné) Platba vopred prevodom na účet.
Dievčenské ružové šaty veľ. 116 zn. Coccodrillo
Predám takmer nové ružové šatôčky zn. Coccodrillo veľ. 116, s mašličkou na prsiach, podšité bavlnenou podšívkou, zapínanie na chrbte na zips. Ideálne osobný odber v rámci Bratislavy. Pri zaslaní poštou prosím platbu vopred + poštovné.
Dievčenské šaty
Predám dievčenské šaty: 1. 2. Dúhové veľ. 122/128 2€ 3. Pletené ružové vel 122/128. 3€ 4. 5. Ružové s kvietkami veľ. 2€ 6. Ružové s ružou na páse veľ. 140. 10€ 7. Ružové s čipkou veľ.152. 10€ Všetky spolu 25€