bazár, predaj, inzercia, predám

Letné oblečenie 98

Kategória: Tričká a košieľky

Na predaj cena spolu alebo po ks 0,5-3€
Letné oblečenie 98
Podobné inzeráty
Dievčenské letné oblečenie veľ.128-140…
Ponúkam kvalitné letné dievčenské oblečenie veľ.128-140. 1ks/3urá
Dievčenské letné oblečenie veľ.128-140…
Ponúkam kvalitné letné dievčenské oblečenie veľ.128-140. 1ks/2eurá
Balík oblečenie pre chlapca - letné, veľ. 92
Predám balík oblečenia pre chlapca, veľ. 92,letné, značky H&M,Reserved, C&A a F&F: 6ks bavlnených tričiek H&M 1x Dvojdielna bavlnená súprava s potlačou ACDC (tricko a kratasy) 1x Dvojdielna bavlnená súprava (tricko+hnede kratasy) 2ks tricka reserved 1ks tricko F&F 3x kratasy C&A (sive,modre,hnede) 1x sive kratke kratasy H&M 1x modre kratasy Reserved 1x riflove kratasy Reserved Oblecenie je vo vybornom stave, bez poskodeni. Predávam ako celý balík, na dobierku neposielam. Možný osobný odber KE - Staré mesto. Príp. pošlem poštou, k cene je potrebné prirátať ešte poštovné. Písať sms/whatsapp/viber. Ďakujem
detske letne oblecenie vel.92
predam detske letne oblecenie vel.92. Cena 15€+postovne pripadne osobny odber.
Oblecenie vel. 80 (vrchne diely)
Ponukam dievcenske oblecenie, vrchne casti, vel. 80: tricka, body, mikina zdarma, frote set Carters, lahka bunda. Mozny osobny odber v Bratislave - Ruzinov. V cene nie je postovne, platba vopred. Mam aj ine oblecenie v tejto velkosti (nezmestia sa do jedneho inzerátu).
Detské oblečenie
Predám úplne nový zelený nátelník veľ.4 a úplne nové tričko modrej farby veľ.3 pre chlapca.Oblečenie nebolo nosené, nakoľko slúžili ako náhradné oblečenie pre syna v školke, z ktorých vyrástol.Ponúkam spolu za 10€.