bazár, predaj, inzercia, predám

letne veci pre dievcatko

Kategória: Tričká a košieľky

Predám dievčenské tričká s krátkym rukávom 2x + šortky.Kvetinové tričko uplne nové, nenosene s visačkou zn. H&M. Vľk. 146. Osobný odber alebo + pošta
letne veci pre dievcatko
Podobné inzeráty
Letné veci pre chlapca č. 104
Ponúkam letné veci - všetko veľkosť 104. Všetko, čo vidíte na fotke za 2 eurá + plus prípadná pošta. Potrebujeme uvoľniť miesto v skrini. Veci sú v dobrom stave, nosené, ale pekné zachovalé. Všetko potrhané alebo špinavé som zahodila. Balík obsahuje: 4x letné tričko a 2x krátke gate. Mám aj iné veľkosti v ponuke (74-104) tak popozerajte. Jesenné a zimné veci (tepláčky, tričká s dlhým rukávom, mikiny) pošlem na vyžiadanie ak by bol záujem.
Letné veci pre chlapca č. 98
Ponúkam letné veci - všetko veľkosť 92. Všetko, čo vidíte na fotke za 1 euro + plus prípadná pošta. Potrebujeme uvoľniť miesto v skrini. Veci sú v dobrom stave, nosené, ale pekné zachovalé. Všetko potrhané alebo špinavé som zahodila. Balík obsahuje: dve tričká letné (z toho krokodíl nebol nosený) a tenšie gate. Mám aj iné veľkosti v ponuke (74-104) tak popozerajte. Jesenné a zimné veci (tepláčky, tričká s dlhým rukávom, mikiny) pošlem na vyžiadanie ak by bol záujem.
Balík letných vecí pre dievčatko 10 ks-86/92
Balík letných vecí pre dievčatko 10 ks, veľkosť 86/92, značka Lupilu, Tričká 3 ks, Pyžamko 1 ks, Bodíčka tielkové 2 ks, Tepláčiky 2 ks, body 1 ks. Cena za balík na fotkách 4€.
Tričká s dlhým rukávom pre dievčatko 80 a 86
Predám tričko s dlhým rukávom pre dievčatko. Veľkosti sú popísané pri foto. Všetky veci sú v dobrom stave. Cena: 1€ za kus + pošta Pozrite aj ostatné moje inzeráty. Po predošlých skúsenostiach posielam tovar na DOBIERKU len v prípade, že mi kupujúci uhradí VOPRED na účet sumu za poštovné. Po odoslaní balíka vždy napíšem kupújucemu podacie číslo,aby si mohol sledovať svoj balík. !!!Kontaktujte ma len e-mailom!!! Poprosím len vážny záujem.
Letné oblečenie pre dievčatko 2-3-4 r.
Predám mix letného oblečenia - tričká s krátkym rukávom, šaty, kraťasy, klobúk a šiltovku, plavky, svetrík pre dievčatko, veľkosť 2-3 roky, 3 roky, 4 roky.
Letné oblečene pre dievčatko 12-18 mes
Predám balík letného oblečenia pre dievčatko-9x tričko zn.Next,klobúčik Next, 2 sandále Mayoral (veľkosť 19,20). Cena spolu:30€. Ako nové.