bazár, predaj, inzercia, predám

Letný cykloset Monton XL / XXL

Kategória: Športové oblečenie

Ahoj,

mám na predaj super set na cetný bike.

Cena za dres - 35€
Cena za nohavice - 35€
Spolu 60€
Stav 9/10

Nohavice su cierne, ale maju reflexne prvky ako vidno na foto

Posielam len cez Packetu na výdajné miesto, alebo do Z-Boxu. Na dobierku nehrám. K cene si treba prirátať 3€ - poštovné. Veci posielam len po tom ako príde platba na účet.
Pozri aj ďalšie moje inzeráty, je tam toho kopec. :)

Pre viac info alebo foto píš mail, alebo SMS.
Letný cykloset Monton XL / XXL
Podobné inzeráty
Letný cykloset Castelli INEOS Sky Pinarello XL / XXL
Ahoj, mám na predaj cykloset najvyššej kvality od Castelli. Vynikajúco sedí a materiály sú ozaj veľmi príjemné. Cena za dres XXL - 55 Cena za nohavice XL - 60€ Spolu 99 Stav 9.9/10 - iba raz som ho mal na sebe Posielam len cez Packetu na výdajné miesto, alebo do Z-Boxu. Na dobierku nehrám. K cene si treba prirátať 3€ - poštovné. Veci posielam len po tom ako príde platba na účet. Pozri aj ďalšie moje inzeráty, je tam toho kopec. :) Pre viac info alebo foto píš mail, alebo SMS.
DIOR,MONCLER,GUCCI,PRADA teplakove súpravy
1. CHRISTIAN DIOR - XXL - 145 € 2. MONCLER - XXL - 145 € 3. GUCCI - XXL - 165 € - predané 4. PRADA - XXL - 160 € 5. GUCCI - XXL - 170 €
Cyklodres Androni Giocattoli - Sidermec (PRT
Na predaj nový cykloset tímu Androni Giocattoli - Sidermec dres+kratasy , veľkosť L Info
Santini Slovakia cyklistická kombinéza, veľ S
Santini Slovakia cyklistická kombinéza, veľ. S nosená pár krát na preteky bežné známky používania, na pravom rukáve zo zadu je raz ľahnutá (stopy zeminy) stav dobrý, komfort a funkčnosť 100% vhodná na jar/leto/jeseň osobne Zvolen alebo pošlem poštou/Packetou # cyklistický set, cykloset, cyklistické tričko, dres, nohavice, kraťasy
Cyklistický dres Monton
Predám málo používaný, pánsky cyklistický dres. Top stav. Príjemný materiál, vhodný na leto, ľahký, priedušný. Vzadu tri vrecká. Veľkosť S.