bazár, predaj, inzercia, predám

Letný kvetovaný overal

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj letný kvetovaný overal v zachovalom stave. Veľkosť S/M, hore je naťahovacia gumička, dĺžka je 85 cm. Cena je uvedená bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Letný kvetovaný overal
Podobné inzeráty
Letný kvetovaný overal
Ponúkam na predaj letný kvetovaný dlhý overal, veľkosť S/M. Dĺžka overalu je 115 cm, v páse je gumička - veľmi prispôsobivý postave. Je z príjemnej bavlny, má praktické vrecká. Uvedená cena je bez poštovného. Ponúkam aj iné oblečenie v inzerátoch, možnosť vytvorenia aj vlastného balíčka s cenovým zvýhodnením.
Letný overal
Predám nenosený letný overal s kvetinkami. ľahučký, letný materiál. Cena: 13,- Eur. Písať mail, číslo nefunkčné. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Letný overal
Predám ľahký letný overal. Veľkosť UNI, v páse sa nachádza elastická gumička. Overal je možné zaviazať na mašľu. Zapínanie je na gombičky. (viď foto) Cena 10€ + pošta. Na dobierku posielam v prípade vopred uhradeného poštovného.
Prehoz cez postel
Predam kvetovany prehoz cez postel, nepouzivany, bez flakov a poskodeni. Vonkajsia strana kvetovany vzor, vnutorna strana biela. Nie je obojstranny. Rozmer 225cmx210cm. Osobny odber v Trencine alebo v Skalici.
Letný overal veľ M
Krátky letný overal bez rukávov, elastický materiál, prispôsobí sa postave. Vzadu na gumičky, s vreckami.
Letný overal veľ M
Letný krátky overal z príjemného materiálu. Je bez ramienok, má ozdobné cvoky. Prispôsobí sa postave, aj do XL. Cez boky má 80 cm v nenatiahnutom stave a prsia 75 cm v nenatiahnutom stave. Materiál povolí, v pase aj hore je patent. Materiál je príjemný, taka hrubšia tričkovina.