bazár, predaj, inzercia, predám

Leveling systém

Kategória: Stavebný materiál

Moderný systém na vyrovnávanie dlaždíc, ktorý veľmi rýchlym a jednoduchým spôsobom pomáha pokladať perfektné dlaždice, šetrí čas a odstraňuje povrchové nepresnosti.
Hrubka 1mm    100ks 3.e
Hrubka 1.5mm 100ks  3.e
Hrubka 2 mm    100ks  3.e

Kliny 1 balik 100ks 3.e
Balik ks 250kliny +1000spony 35 е
Pre viac informácií sms alebo volat....
Leveling systém
Podobné inzeráty
Leveling systém
Predám leveling systém spony,kliny,kliešte Spony 1mm 100ks. 4,5eur Spony 1,5mm 100ks 4,5eur Spony 2mm. 100ks 4,5eur Kliny 100ks. 5eur Kliešte. 7eur. Osobný odber alebo odošlem kuriérom.
Leveling system - Vyrovnávací systém na dlažbu 100 ks
Predám vyrovnávací systém na dlažby a obklady PRAKTICKÁ SADA – klipy, ktoré sú súčasťou dodávky sú veľmi vhodné pre vyrovnávanie dlažieb a obkladov, takže výrazne uľahčujú prácu a zvyšujú presnosť uloženia, čo robí prácu tohto typu menej časovo náročnou a menej únavnou. VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE – tento systém má opakovane použiteľné klipy, čo je veľmi úsporné pri práci. Po ukončení práce stačí klipy očistiť od zbytkov lepidla a budú opäť pripravené k použitiu. OBSAH BALENIA – 100 ks klipov + 2 ks kľúč na dotiahnutie matíc Systém vyrovnávania je veľmi jednoduchý na použitie a zvládne ho aj domáci majster. Kľúče na montáž výrazne zlepšujú prácu. AKO POUŽÍVAŤ: Akonáhle je lepidlo nanesené a dlaždice na svojom mieste, vložte medzi dlaždice kovovú “T“ ihlu. Potom otočte klip (s ihlou už vloženou medzi dlaždicami) o 90 stupňov. Zatiahnite čiernu maticu pomocou kľúča. K baleniu posielam 50 ks dištančných hviezdic medzi obklad alebo dlažbu o rozmeroch 1,0 mm, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm a 3 mm. Výrezy vo vnútri hviezdy ukazujú skutočnú šírku spoja. CENA 13 €. PRI ODBERE 2 A VIAC BALENÍ 12 €. Suma za zásielku cez Packetu (Zásielkovňa) 3,30 € pri platbe vopred na ucet a 2,50 € pri doručení na adresu + 1,30 € dobierka. Spolu za doručenie na adresu je 7,10€. Spolu za doručenie do Z-Boxu Packety pri platbe vopred je 3,30 €.
Leveling system - Vyrovnávací systém na dlažbu 50 ks
Predám vyrovnávací systém na dlažby a obklady PRAKTICKÁ SADA – klipy, ktoré sú súčasťou dodávky sú veľmi vhodné pre vyrovnávanie dlažieb a obkladov, takže výrazne uľahčujú prácu a zvyšujú presnosť uloženia, čo robí prácu tohto typu menej časovo náročnou a menej únavnou. VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE – tento systém má opakovane použiteľné klipy, čo je veľmi úsporné pri práci. Po ukončení práce stačí klipy očistiť od zbytkov lepidla a budú opäť pripravené k použitiu. OBSAH BALENIA – 50 ks klipov + 1 ks kľúč na dotiahnutie matíc Systém vyrovnávania je veľmi jednoduchý na použitie a zvládne ho aj domáci majster. Kľúč na montáž výrazne zlepšuje prácu. AKO POUŽÍVAŤ: Akonáhle je lepidlo nanesené a dlaždice na svojom mieste, vložte medzi dlaždice kovovú “T“ ihlu. Potom otočte klip (s ihlou už vloženou medzi dlaždicami) o 90 stupňov. Zatiahnite čiernu maticu pomocou kľúča. Pri odbere viac balení, cena 7€/50 ks Posielam Packetou na dobierku na výdajne miesto a pri platbe vopred na účet posielam aj do Z-Boxu Packety. Suma za zásielku cez Packetu (Zásielkovňa) 3,30 € pri platbe vopred na ucet a 2,50 € pri doručení na adresu + 1,30 € dobierka. Spolu za doručenie na adresu je 7,10€. Spolu za doručenie do Z-Boxu Packeta pri platbe vopred na účet je 3,30 €. KLIKNI NA MENO A POZRI AJ INE INZERATY.
ODKVAPOVÝ SYSTÉM KJG
Komplet Odkvapový Systém KJG. Systém je vyrobený z kvalitnej ocele o hrúbke 0,55mm. Rozvinutá šírka žľabov: - 250mm - 280mm - 333mm Priemery zvodov: - 80mm - 100mm - 120mm Ponuka produktov: - Strešný žľab - Žľabový kotlík - Žľabový roh vonkajší - Žľabový roh vnútorný - Žľabové čelo obyčajné - Žľabové čelo s gumovým tesnením - Strešný žľabový hák - Strešný žľabový hák čelový - Zvodová rúra - Zvodová odbočka - Zachytávač vody so sitkom - Zvodové koleno 72° - Zvodové koleno odskokové - Zvodová objímka - Závitový hrot torx - Hmoždinka modrá s lamelou K produktom od KJG ponúkame aj montáž! Na výber z pestrej palety farieb, aby sa odkvapový systém čo najviac hodili k farbe Vašej strechy a fasády. Viac informácií na tel. čísle alebo e-mail (formulár pod inzerátom). Poradenstvo a Cenová ponuka ZADARMO.
Systém Alca Plast pre závesné WC
Predám systém pre závesné WC na suchú inštaláciu - montáž pred nosnú stenu alebo do sadrokartónovej konštrukcie. Nainštalovaný systém sa zaklopí sadrokartónovými doskami a nie sú potreba žiadne prídavné vystužujúce ani kotviace prvky. Systém bol osadený, no nikdy nebol použitý, ani napojený na vodu. Dohoda možná.
Plochy ventilačný kanal system 100
Mam zvysny material z plocheho vent. kanala. Konkretne: 1x OBI Koleno 90° horizontálne Systém 100 - 4.5eur 1x OBI Prechodový diel Systém 100 okrúhly na plochý krátky - 4eur 1x OBI Štvorhranná rúrka 1m Systém 100 - 3eur