bazár, predaj, inzercia, predám

Lezuci medvedik vtech

Kategória: Hračky

Minimalne pouzivany medvedik vo vybornom stave.

Mozny iba osobny odber.

Povodna cena: 38,90€

Rozkošný medvedík povzbudzuje deti k pohybu. Pokyny napr.: „lez za mnou“ vyzýva dieťa k lezenie. Stlačením farebných tlačidiel tiež učí tvary, farby i čísla. Medvedík celkom pozná viac ako 50 roztomilých fráz, zvukov i pesničiek.
Lezuci medvedik vtech
Podobné inzeráty
Lezúci medvedík
Lezúci medvedík ktorý je vhodný pre deti od 9 mesiacov, učí tvary, farby čísla a veľa spieva, vyzíva dieťa "lez za mnou", ideálne pre plazenie sa s dieťaťom. Pôvodná cena 38€. Možnosť zakúpiť spolu aj s medvedíkom fisher price: Poštovné sa platí vopred alebo možnosť osobného odberu. Možnosť zakúpiť aj s medvedíkom fisher price: V prípade záujmu volaj alebo zanechaj sms.
Lezúci medvedík
Rozkošný, lezúci medvedík povzbudzuje deti k pohybu a je plný zábavy. Plyšový medvedík má na sebe malú lienku, ktorá po stlačení svieti. Stlačte srdiečko na plienke a sledujte, ako šikovný kamarát začne liezť. Ak stlačíte niektoré z ďalších tlačidiel, medvedík začne učiť farby, tvary, nové frázy a piesne v slovenskom jazyku. Blikajúce svetielka i milé zvuky priťahujú pozornosť dieťaťa a nabádajú ho k aktívnej hre. Chýba krabica.
Vtech Tut tut hasicska stanica
Predam detsku Vtech Tut tut hasicsku stanicu a zavodnu rampu
Medvedík Fisher price
Predám medvedíka fisher prie, spieva, učí slová,čísla, časti tela. Pôvodná cea 30€. Možnosť zakúpiť spolu aj s medvedíkom fisher price: Poštovné sa platí vopred alebo možnosť osobného odberu. V prípade záujmu volaj alebo napíš sms.
Vtech Lezúci medvedík
Prodam tohoto lezouciho medvedika leze a vypravi je to CZ verze. Nezniceny jak novy po jednom diteti.
Plyšové hračky
Predám zachovalé plyšové hračky. Koník, veľkosť: 17x18 cm, cena 2,50€ Fisher price hovoriaci psík, zachovalý, funkčný, cena 12€ Lamaze bábika, cena 4,50€ Kovbojka, rozmer: 36x12 cm, vzadu po zatiahnutí, hovorí a spieva po anglicky, cena 2€ Sada vankúšik + medvedík (ručná práca), vankúšik je obojstranný, viď. fotka, rozmer vankúšik: 45x27 cm rozmer medvedík: 28x20 cm Predávam iba spolu, cena 6,50€. Lienka, rozmer: 24x28 cm, cena 2,20€ Žltý zajačik, rozmer: 20x14 cm, cena 1,50€ Biely medvedík, rozmer: 14x10 cm, cena 1,80€ Hnedý medvedík, rozmer: 18x13 cm, cena 0,50€ (dám zadarmo na požiadanie, pri kúpe minimálne za 3€). Cena + poštovné Na dobierku neposielam!!!