bazár, predaj, inzercia, predám

LF UK a SZU najnovšie vydanie testovníc 2022/2023

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Dobrý deň,

predávam najnovšie testovnice z biológie a chémie na prijímačky na LF UK v Bratislave.
Taktiež ponúkam najnovšie vydanie testovníc na SZU. Testovnice sú v pdf aj s odpoveďami.

Mne osobne forma pdf vyhovuje a dobre sa mi z nich učilo. Ponúkam aj všetky možné materiály z biológie a chémie, ktoré mi pomohli v príprave na prijímačky.


Cena je 5€ za biológiu + chémiu na LF UK,
5€ za V. vydanie na SZU
+ všetky zmienené pomocné materiály za 3€

Samozrejme všetko je možné zakúpiť oddelene.



Materiály sú napr. :

1. Vypracované príklady z chémie aj biológie na LF UK

2. Skušobné testy na SZU + vypočítané príklady z chémie

3. Kniha v pdf, na základe ktorej sú zhotovené testovnice na LF UK

4. Materiály z biológie (rastliny, živočíchy, genetika) a chémie (názvoslovie, anorganika)


Prosím, v prípade záujmu ma kontaktujte len prostredníctvom mailu.
LF UK a SZU najnovšie vydanie testovníc 2022/2023
Podobné inzeráty
SZU - podklady na medicínu/zub NAJNOVŠIE vydanie - 2023/2024
TOP PONUKA, ako jediná ponúkam úplne najnovšie vydanie, aktuálne na ak.rok 2023/2024 Predám otázky na prijímačky, najnovšie 5. vydanie! Obsahuje zmeny oproti starším vydaniam, preto treba najnovšie vydanie! otázky + správne odpovede ZADARMO na príjmačky na SZU na medicínu Všeobecné a Zubné lekárstvo. Prijímačkové otázky vychádzajú priamo z týchto otázok! Otázky sú vhodné aj na iné odbory príbuzné lekárskym na SZU. Ďalej ponúkam 50 cvičných testov (pdf) a vyrátané príklady z chémie postupovo (pdf), ďalej rozšírené vysvetlené učivo z chémie(toto priamo fakulta odporúča a je to veľmi nápomocné pri príprave na prijímačky-keď človek pochopí o čo v otázke ide, učí sa to o mnoho ľahšie! E-Mail mám stále prístupný, to znamená, že odpisujem na mail okamžite, nemusíte dlho čakať na odpoveď. Kľudne sa pýtajte, rada odpoviem :) veľa šťastia pri príjimačkách .:)
Právnická literatúra
Predám knihy: Karol Rebro, Peter Blaho, Rímske právo-predaná Ján Lazar a kolektív, Občianske právo hmotné 2, tretie vydanie 2006, 20 Eur Ján Lazar a kolektív, Občianske právo hmotné 1, tretie vydanie, 2006, 20 Eur Štefan Luby, Základy všeobecného súkromného práva - predaná Štefan Luby, Dejiny súkromného práva na Slovensku - predaná Štefan Luby, Výber z diela a myšlienok - predaná Karel Schelle a kol., Základy práva, vydanie prvé, 2004, 25 Eur Jaroslav Ivor a kolektív, Trestné právo hmotné 2, vydanie prvé, 2006, mierne opotrebovaná, 15 Eur Pavel Baláž, Trestné právo hmotné všeobecná a osobitná časť, vydanie prvé, 2005, mierne opotrebovaná, 10 Eur Občiansky súdny poriadok, 2005, 5 Eur Ján Mazák. Základy občianskeho procesného práva, vydanie druhé, 2002, 25 Eur Ján Mazák, Zabezpečovacie prostriedky v civilnom procese, vydanie prvé, 1997, 10 Eur Ladislav Balko, Obchodné právo I. diel, vydanie prvé, 2001, mierne opotrebovaná, 6 Eur Karol Kizlink, Ján Spišiak, Zmenkové právo + Komentár, vydanie druhé, 2005, 20 Eur Daniel Jakubovič, Zmluvná disciplína a zabezpečovacie právne inštitúty v obchodnom práve, vydanie prvé, 2005, 10 Eur Š. Korec, A. Práznovský, Všetko o bytoch, vydanie druhé, 2005, opotrebovaná, 5 Eur Jozef Liščák, Exekúcie (príručka exekučného práva)-predaná Ilona Rašovská, Jak být úspěšný v exekuci-predaná Jozef Králik a kolektív, Heslár verejného práva, 2005, mierne opotrebovaná, 10 Eur Obchodný zákonník a obchodný register, 2007, 3 Eur Dalibor Hanes, Spoločnosť s ručením obmedzeným, 2002, 5 Eur Branislav Pospíšil, Zákon o konkurze a reštrukuralizácii s komentárom, 2005, 5 Eur Daniel Jakubovič, Záväzkové vzťahy-predaná Zákon o rodine, 2005, opotrebovaná, 3 Eur Eva Abrahámová, Oľga Škvareninová, Kapitoly zo štylistiky a rétoriky-predaná Jarmila Chovancová, Liberalizmus verzus komunitarizmus, 2006, 5 Eur Jozef Kolárik, Ladislav Vojáček, Právne dejiny Slovenska I., pracovné zošity, 2005, 3 Eur (spolu s učebnicami Dejepis I. a II.)
Medicína prijímačky SZU 4. A 5. vydanie dokopy
Ponúkam podklady v počítačovej forme na medicínu na SZU. Pre programy VL aj ZL. 4. A 5. vydanie v online forme. Obsahuje zmeny oproti starším vydaniam. Cena spolu za obe vydania 15 € Ďalej ponúkam aj vypočítané príklady na szu. Za 10€ Kniha obsahuje biológiu a chémiu.
Testovnice LF UK,LF UPJŠ r.2016 alebo 2019 , LF SZU
Predám nasledovne testovnice pre úspešne zvládnutie prijímačiek na lekárske fakulty: LF UKBA - najnovšie vydanie v tlačenej alebo PDF forme. Tlačená forma 20€, úplne nové nepoškodené a nepopisané. PDF - 6€. LF UPJŠ KE- v tlačenej forme r. 2019, 10€ (vidno malé známky používanie, ktoré ale nebránia učeniu :) ) , v tlačenej forme r.2015 5€ LF SZU BA- pdf forma 15€ Možný osobný odber Michalovce, Sobrance, Trebišov, Košice.
SZU - podklady na medicínu/zubné lekárstvo
Ponúkam podklady ku prijímacím skúškam na SZU; Predám najnovšie 5. vydanie (už zvýraznené správne odpovede) ale ponúkam aj v online podobe; Ďalej ponúkam vypočítané príklady a aj niekoľko cvičných testov; Dostupné vo vytlačenej aj online podobe; V prípade záujmu ma prosím kontaktujte výlučne mailom, číslo je vymyslené
Podklady na prijímačky SZU
Ahojte, predám najnovšie podklady na prijímačky 2023/2024 na SZU, odbor všeobecné lekárstvo, zubné lekárstvo aj dentalna hygiena. Podklady sú v pdf forme. Ak by mal niekto záujem aj o staršie vydania kľudne mi napíš