bazár, predaj, inzercia, predám

Liatinové dvierka do komína

Kategória: Ostatné

predám nevyužité dvierka do komína, bez poškodenia.
rozmer:25x46cm
Liatinové dvierka do komína
Podobné inzeráty
Kachĺová pec - liatinové dvierka s roštom
Predám liatinové dvierka veľké + malé k popolníku + rošt.
Revizne dvierka
Revizne dvierka HACO Predsadene, plastove, biele 1.dvierka (stavebny rozmer 395x595mm, 430x630mm) Povodna cena: 34 Eur Aktualny stav: 90% Nova cena: 15 Eur 2.dvierka (stavebny rozmer 495x495mm, 530x530mm) - PREDANE Povodna cena: 41 Eur Aktualny stav: 90% Nova cena: 17 Eur
Automatické dvierka na kurín pre sliepky
Predám automaticky otvárané dvierka na kurín pre sliepky. Dvierka fungujú na 3 AA tužkové batérie, vydržať by mali 4 až 6 mesiacov. Majú svetelný senzor, ktorý ich pri východe slnka otvorí a vy tak ráno nemusíte vstávať otvárať sliepkam kurín. Večer, keď slnko zájde sa dvierka zatvoria. Obsahujú skrutky na prichytenie. Vhodné aj pre iné zvieratá, kačky, korytnačky a podobne. Teraz, keď začína jar, ideálna voľba. Kľudne ma kontaktujte.
Liatinove krbove kachle s VARNOU DOSKOU, vykon az 6,6 kW
Predam kvalitne elegantne krbove kachle ocelove + liatina na kurenie drevom, alebo drevenymi briketami. Vykon kachli je 6,6 kW. Vrchna kruhova varna platna z liatiny je odnimatelna a cez otvor mozno vkladat dlhsie kusy dreva. Velka vyhoda tychto kachli je, ze okrem vykurovania mozno na nich zaroven aj varit - bez elektriny a bez plynu. Rozmery krbovych kachiel: vyska 90cm, sirka 40cm, hlbka 45cm, priemer zadneho dymovodu 120mm, hmotnost takmer 50kg. Velmi dolezite je, ze kachle maju regulaciu kominoveho vyvodu na udrzanie tepla a mozno regulovat aj privod vzduchu do kachli. Ocelove kachle maju liatinovu vrchnu platnu, liatinovy rost, liatove dvierka s ohnovdornym sklom, liatinovy podstavec a vysuvaci popolnik. Kachle maju ziaruvzdorny nater a vnutorny obklad je oblozeny samotovymi tehlami pre akumulaciu tepla. Ked kupite aj doplnky /min. 3 rozne veci ku kachliam/ cena kachli je 272 eur. Cena kachli bez doplnkov je 274 eur. Doplnky na predaj: 1 meter dlha dymova rura 120mm cena 8,50 eur, dymove koleno 120mm cena 7 eur, medeny dymovy prstenec 120mm ktory chrani omietku steny komina cena 2,80 eur, plech pod kachle 60x50cm /predposledna foto/ farba antracit, alebo antik - idealne k parketam, alebo hnedej dlazbe = su odolne zeravym uhlikom cena 13 eur, pozinkovana vyskovo nastavitelna strieska na ukoncenie dymovej rury 120mm, ktora chrani pred zatecenim vody pri dazdi a snezeni cena 13 eur. Krbove kachle neboli pouzivane, ani zapojene. Viem kachle priviest po celom zapadnom a strednom Slovensku.
Predam úchytky aj dvierka
Predam úchytky aj dvierka. Úchytky okrúhle 1 eur, dlhé 1, 50 eur, dvierka všetky 35 eur
Automaticke dvierka na kurin
Predam automaticke dvierka pre kurin so senzorom svetla, uchytenie na 4 sroby, dvierka sa otvoria po vychode slnka a zatvoria pri stmievani,nie az uplnej tme,napajanie na 3 tuzkove baterie, osobny odber alebo postou.