bazár, predaj, inzercia, predám

liatinovy kotol

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

O9O4.169.362.
kotol(bodka)info
kvalitny liatinovy kotol na tuhe palivo so zarukou. velke dvierka. vysoka ucinnost. dovoz dohodou.
4 clankovy 1130 eur
5 clankovy 1280 eur
6 clankovy 1430 eur
liatinovy kotol
Podobné inzeráty
Listinovy kotol Ferroli SFL 3, 22kW
Liatinový kotol Ferroli SFL 3, 22kW s pel. horákom SUN P7 Ponúkam na predaj Liatinový kotol Ferroli SFL 3, 22kW s peletovým horákom SUN P7 a zásobníkom 195L. Používaný ale plne funkčný. Kotol je možné použiť aj na tuhé palivo, drevo, uhlie. Kotol je komplet ak by náhodou niečo na fotkách nebolo vidieť.
Predám liatinový kotol na tuhé palivo Viadrus
Predám liatinový kotol na tuhé palivo značky Viadrus, 26kw. Kotol je starší, rok výroby 1987, používaný bol však menej ako 10 rokov. Kotol je plne funkčný. Cena možná aj dohodou.
liatinovy kotol
O9O4.169.362. kvalitny liatinovy kotol na tuhe palivo HunorKappa so zarukou. podobny ako viadrus,buderus,attack,caldera dovoz dohodou 4cl 1130eur 5cl 1280eur 6cl 1430eur
KÚPIM liatinový kotol Viadrus Hercules, Buderus, Dakon
KÚPIM nový alebo málo používaný liatinový kotol VIADRUS HERCULES U26 alebo U22, Buderus, Dakon. kotol na tuhé palivo, liatinová pec Tel:
Kotol na vykurovací olej , naftu - Buderus 25 kw
Predám kvalitný liatinový teplovodný kotol Buderus G115 , výkon 25 kw , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
Kotol na lahký vykurovací olej , naftu - Wolf 25 kw
Predám kvalitný liatinový teplovodný kotol Wolf , výkon 25 kw , (výkon sa dá aj upraviť) , funguje na lahký vykurovací olej alebo naftu ,(Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka , malé rozmery , jednoduché ovládanie. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , nový filter paliva , 3x vložka filtra.