bazár, predaj, inzercia, predám

Liatinovy odstavovac ovocia a zeleniny

Kategória: Ostatné

Mlyncek na odstavovanie takmer vsetkych druhov ovocia a zeleniny velmi malo pouzivany. Je k nemu aj nadobka na odtekajucu stavu.
Liatinovy odstavovac ovocia a zeleniny
Podobné inzeráty
Odšťavovač Šnekový Karlstein
Fruitberry, 400 W, 60 ot./min., pomalý odšťavovač, plniaca trubica Ø 8,5 cm, ušľachtilá oceľ S odšťavovačom Klarstein Fruitberry môžete rýchlo a jednoducho pripravovať zdravé koktaily z ovocia a zeleniny. Pri 60 otáčkach za minútu sa prísady sekajú mimoriadne jemne bez toho, aby sa zahriali a zbavili vitamínov. Prívodná rúra má príjemne široký otvor, ktorý vám uľahčí prácu, pretože môžete vkladať aj väčšie kusy ovocia a zeleniny. Vďaka jemnému mikrositku z nehrdzavejúcej ocele sa do vašich na vitamíny bohatých smoothies nedostanú zvyšky ovocia, ani semienka! Máme ho vyše roka,je nevyužitý.Plne funkčný! Kontaktujte mailom,(na dobierku neposielam )
Liatinový odšťavovač ovocia
Predám liatinový odšťavovač ovocia. Osobný odber Košice - Slanec
POLYFUNKČNÁ BUDOVA, KOŠICE JUH
Ponúkame na predaj dvojpodlažný murovaný polyfunkčný objekt v Košiciach na ulici Jarmočná, Košice Juh. Objekt sa skladá z dvoch samostatných prevádzok, zo skladu ovocia a zeleniny o výmere 600m2 a rekreačno-relaxačného priestoru na II. nadzemnom podlaží so samostatným vchodom s výmerou tak isto 600m2.        Objekt sa nachádza v blízkosti malej železničnej stanice, v podnikateľskom areáli, ktorý je užívaný jednotlivými vlastníkmi prevažne na obchodnú a servisnú činnosť. Prístup je po asfaltových cestách na ktorých je zabezpečený spoluvlastnícky podiel.                                                                                                                                                                                                                                         Inžinierske siete sú kompletné, elektrická prípojka, plynová prípojka, voda zo studne a kanalizácia. Zastavaná časť je 688m2, príslušné pozemky sú o výmere 712m2. K dispozícii je parkovanie  vo  vnútornom dvore uzatvoreného bránou a vonkajšie parkovanie.                                                                                                                                                                                                   Sklad na I. nadzemnom podlaží je v prevádzke ako Veľkoobchod ovocia a zeleniny, má nakladaciu rampu, vstup je cez dve vchodové posuvné brány s lamelovými zástenami. Pozostáva z troch boxov opatrených tepelnou izoláciou hr. 100 mm, z toho sú dva boxy chladiace, expedičného priestoru a skladu obalov, ktorý je prístupný z rampy. Súčasťou vnútorných priestorov skladu je administratívna časť ktorá pozostáva z troch kancelárií a sociálneho zariadenia pre zamestnancov, troch WC s umývadlami, dvoch spŕch, dvoch šatní, kuchynky a technickej miestnosti. Obvodové murivo je zateplené polystyrénom. Rekreačno-relaxačné centrum má prístup na II. nadzemné podlažie prostredníctvom vonkajšieho prekrytého schodiska, ktoré je osadené k južnému priečeliu stavby, tak aby nerušilo prevádzku veľkoskladu ovocia a zeleniny. Celý priestor II. nadzemného podlažia slúži rekreačno-regeneračným účelom. Rekreačnú časť tvoria recepcia, bowling s dvoma bowlingovými dráhami, biliardová miestnosť, fitnes priestor, jedálenská časť a bar s kuchyňou, sprcha, šatne a sociálne zariadenia Relaxačnú wellness časť tvoria tri sauny: fínska sauna, dve parné, soľná a bylinková, ochladzovacia sprcha, jacuzzi, masážne a relaxačné miestnosti s vyhrievanými lehátkami, zimná záhrada a technické zázemie, časť podstrešného priestoru slúži ako archív. Cena nehnuteľností je v realitnej kancelárií na vyžiadanie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo . Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
SKLAD OVOCIA A ZELENINY, KOŠICE JUH
Ponúkame na predaj murovaný sklad zeleniny a ovocia o výmere 600m2 v Košiciach na Jarmočnej ulici, v mestskej časti Juh. Objekt sa nachádza v podnikateľskom areáli, v blízkosti malej železničnej stanice, ktorý je užívaný jednotlivými vlastníkmi prevažne na obchodnú a servisnú činnosť. Prístup je po asfaltových cestách na ktorých je zabezpečený spoluvlastnícky podiel. Inžinierske siete sú kompletné, elektrická prípojka, plynová prípojka, voda zo studne a kanalizácia. Zastavaná časť je 688m2, pozemok pred budovou je 178m2.       Slad je v prevádzke ako Veľkoobchod ovocia a zeleniny, má nakladaciu rampu, vstup je cez dve vchodové posuvné brány s lamelovými zástenami. Pozostáva z troch boxov opatrených tepelnou izoláciou hr. 100 mm, z toho sú dva boxy chladiace, expedičného priestoru a skladu obalov, ktorý je prístupný z rampy, priemerná výška je 4,3 m. Súčasťou vnútorných priestorov je administratívna časť ktorá pozostáva z troch kancelárií a sociálneho zariadenia pre zamestnancov, troch WC s umývadlami, dvoch spŕch, dvoch šatní, kuchynky a technickej miestnosti. Obvodové murivo je zateplené polystyrénom. Pri objekte sú dostatočné parkovacie možnosti. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo . Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Krájač zeleniny syru, krájač na zeleninu WWW.
Záruka, doklad o kúpe, cena je vrátane dph 【PERFEKTNÝ MATERIÁL】 - Tento krájač zeleniny je vyrobený z potravinárskej nehrdzavejúcej ocele a vysoko kvalitnej zliatiny hliníka. Gumové nožičky zaisťujú stabilitu počas prevádzky. 【VYSOKÝ VÝKON】 - Vybavená vysoko účinným motorom s príkonom 550 W a vysokou rýchlosťou 1 600 ot./min. Rýchlosť rezacích kotúčov môže dosiahnuť až 270 otáčok za minútu, čo výrazne zlepšuje váš rezací výkon. 【MULTIFUNKČNÉ POUŽITIE】 - 2 rôzne veľkosti otvorov na prispôsobenie sa rôznym veľkostiam zeleniny. Súčasťou dodávky je 6 typov odnímateľných rezacích kotúčov, vrátane H3 (strúhadlo 3 mm), H4 (strúhadlo 4 mm), 2 x H7 (strúhadlo 7 mm), P2 (plátkovací kotúč 2 mm) a P4 (platkovací kotúč 4 mm) Tento krájač je vhodný na rezanie zeleniny, ovocia, uhoriek, zemiakov, cibule atď. Otáčky motora: 1600 ot./min Rýchlosť rezania: 270 ot./min Menovitý výkon: 550W Materiál: nehrdzavejúca oceľ + liaty hliník Čistá hmotnosť: 23 kg Celú ponuku nájdete na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
odšťavovač Sencor SSJ 4041BK
Predám takmer nepoužívaný odšťavovač, plne funkčný. "Slimákový odšťavovač Sencor SSJ 4041BK v čierno-striebornej farbe. Vysoko efektívne odšťavovanie pri nízkych otáčkach pre uchovanie všetkých vitamínov a enzýmov. Nerezové filtračné mikrositko dokonale a automaticky oddelí dreň a vy tak získate skvelý a čerstvý džús. Odšťavovač má robustný motor určený pre súvislé 15minútové odšťavovanie."