bazár, predaj, inzercia, predám

LÍČENIE NA SVADBY, OSLAVY, RÔZNE PODUJATIA

Kategória: Ostatné

Dobrý deň,
líčim na oslavy, svadby, rôzne podujatia.
Viem prísť priamo k Vám domov. Viem nalíčiť veľmi jemne a aj výrazne - podľa Vaších požiadaviek.

Okolie Kysuce, Žilina, Martin.

Cena dohodou.

V prípade záujmu ma prosím kontaktuje na tel. čísle : . Ďakujem.
LÍČENIE NA SVADBY, OSLAVY, RÔZNE PODUJATIA
Podobné inzeráty
Dj - Hudba
Ponúkam svoje služby, ako Hudobný Dj samostatne, alebo v prípade záujmu aj so speváčkou s nádherným hlasom a pestrým repertoárom. Roztancujeme všetky vekové kategórie :) Repertoár vieme prispôsobiť Slovenským, Maďarským a aj zahraničným požiadavkám zákazníka. Rôzne oslavy, narodeniny, svadby, stužkové, oslavy pre starších a kluby dôchodcov, verejné podujatia, Bály, Silvestrovské oslavy a všetko kde je potrebná dobrá hudba. Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoár je samozrejmosťou. Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred. V prípade potreby zabezpečím zábavnú pyrotechniku a z organizujem ohňostroj. V rámci celého Slovenska. Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!!
Dj Maroš a speváčka s nádherným hlasom
Ponuka : Dj Maroš samostatne, alebo v prípade záujmu speváčka s nádherným hlasom a pestrým repertoárom. Roztancujeme všetky vekové kategórie :) Repertoár vieme prispôsobiť Slovenským, Maďarským a aj zahraničným požiadavkám zákazníka. Rôzne oslavy, narodeniny, svadby, stužkové, oslavy pre starších a kluby dôchodcov, verejné podujatia, Bály, Silvestrovské oslavy a všetko kde je potrebná dobrá hudba. Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoár je samozrejmosťou. Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred. V prípade potreby zabezpečím zábavnú pyrotechniku a z organizujem ohňostroj. V rámci celého Slovenska. Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!!
Párty stan 3x6 m - biely (mám aj modrý a sivý)
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Stan má všetky steny, čiže sa dá kompletne zatvoriť, resp. otvoriť. Farby: biela, modrá a sivá. Spoločenský párty stan Plánujete usporiadať spoločenskú udalosť v exteriéri? Ak áno, ponúkame vám spoločenský stan, ktorý bude ideálnym doplnkom pre vaše akcie na čerstvom vzduchu. Spoločenský stan je vo veľkosti až 3 x 6 m a je vyhotovený v bielom prevedení. S jeho pomocou môžete premeniť vaše veľké dni na nezabudnuteľné zážitky. Praktický a kvalitný pavilón vám poskytne útočisko a ochranu pred prírodnými vplyvmi, či už ide o slnečné lúče alebo mierny dážď. Markíza vás ochráni a umožní vám stráviť príjemné chvíle so svojimi priateľmi a rodinou. Navyše, tento spoločenský stan je vybavený odnímateľnými bočnými panelmi, ktoré vám poskytnú ochranu aj pred hmyzom a prievanom. Veľká konštrukcia poskytuje dostatok priestoru pre umiestnenie vysokých stolov, skupín jedálenských stolov a pivných setov. Je ideálna pre svadby, narodeninové oslavy, grilovanie alebo iné podujatia, kde chcete mať dostatok miesta pre hostí a stolovanie. Dôležité upozornenie: Pri silnej búrke alebo nepriaznivom počasí náš párty stan neposkytuje dostatočnú ochranu! Perfektné riešenie pre vonkajšie oslavy Poskytujeme produkty, ktoré spĺňajú vaše očakávania nielen z hľadiska kvality, ale aj dizajnu. Ak sa rozhodujete pre kvalitný a stabilný stan, ste na správnom mieste. Naša oceľová konštrukcia s práškovým nástrekom prináša pavilónu vysokú stabilitu aj napriek jeho nízkej hmotnosti. Nástrek poskytuje ochranu oceľovým rúram pred koróziou a ďalšími vonkajšími vplyvmi. Vďaka týmto vlastnostiam môžete využívať tento stan po mnoho rokov. Sme presvedčení, že kombinácia kvality, stability a estetického dizajnu nášho produktu vás nadchne a bude vám slúžiť ako spoľahlivý spoločník pre vaše exteriérové udalosti. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domc Detailná špecifikácia bieleho párty stanu: Možnosť odnímateľných bočných stien Strecha odolná voči vode vyrobená z polyetylénu Poskytovanie príjemného tienistého miesta Dôkladné ukotvenie v zemi zabezpečuje bezpečnosť Násuvný systém umožňujúci jednoduchú montáž Technické špecifikácie: 25440 Materiál rámu: oceľ s práškovým nástrekom (100%) Materiál strechy: 100 g/m² polyetylén (100%) Materiál bočných častí: 90 g/m² polyetylén (100 %) Farba záhradného stanu: biela Bočná stena s oknom: 4 Bočný panel na zips: 2 Počet nôh: 6 Počet upevňovacích lán: 6 Počet zemných hrotov: 12 Rozmery: 300 cm × 600 cm × 250 cm (Š x H x V) Rozsah doručenia: 1 × párty stan
DJ Svadby, oslavy, ozvučenie, hudba
Som Dj ale zabezpečujem aj ozvučenie akcii. DJ svadby, oslavy, pre teenagerov, firemné akcie, hudba do pozadia -Live ozvučenie spevu, hudobných nástrojov, hovorené slovo (aj na miestach bez elektriny) -zvuková aparatúra -svetlá Bratislava, okolie do 150km. Kontakt: Martinbencmusic@ Instagram: martin_benc_music
DJ NA OSLAVY MICHALOVCE OKOLIE
Skúsený DJ ponúka ozvučenie Hudobná produkcia pre všetky súkromné oslavy 18 ročná prax je zárukou skvelej zábavy...špecializujem sa najmä na svadby, Jubileá, rodinné oslavy a firemné slávnosti. Široký repertoár (cez 36 000 skladieb) od súčasnej hudby cez ľudovky až po 70,80,90 roky.. kvalitná a silná aparatúra ozvučí a osvetlí každú miestnosť dokonca aj vonkajšie priestory. Ceny sa odvíjajú podľa typu konkrétnej akcie. Bližšie informácie telefonicky, mailom alebo správou na FB. Fotografie a videá z niektorých mojich Akcií nájdete na stránke :
Kazeta na líčenie
Predám kazetu na líčenie Zn. Fleur de santé. Nová, nepoužitá.