bazár, predaj, inzercia, predám

Lidl pomalý hrniec Silvercrest

Kategória: Ostatné drobné

použitý asi 5 krát ale nevyužitý u nás, popis v linku
osobný odber Žilina
Lidl pomalý hrniec Silvercrest
Podobné inzeráty
Silvercrest wifi centrálna jednotka gateway zigbee
SILVERCREST® Centrálna jednotka (hub) Gateway Zigbee Smart Home, vhodná pre ovládanie inteligentných Zigbee zariadení, komplet v krabicke (stav novej) plne funkčná bez známok používania. Silný signál, výborný dosah. Technické info: /p/silvercrest-centralna-jednotka-gateway-zigbee-smart-home/p100306596 Osobný odber BA Ružinov, alebo po dohode pošta, zásielkovňa (poštovné je už v cene) Pozrite si aj ďaľšie moje inzeráty.
Predám SILVERCREST® Fitnes smart hodinky s GPS
Predám šikovné hodinky SILVERCREST® Fitnes smart hodinky s GPS. Kupované v januári 2023, ešte v záruke. Dôvod predaja je ich nevyužitie. Použil som ich dokopy asi trikrát a budem radšej keď poslúžia niekomu inému. S GPS, farebným TFT displejom a meraním srdcovej frekvencie So zabudovaným GPS senzorom Optický senzor na meranie srdcovej a pulzovej frekvencie Športový multirežim napr. pre chôdzu, beh, beh v interiéri, bicyklovanie alebo turistiku Pre záznam krokov, spálených kalórií, času aktivity a na monitorovanie spánku. Osobný odber v Bratislave a okolí alebo na dobierku cez Packetu. Cena nových 69.99€. Moja cena 50 €. Všetky info tu:
Výhrevna podložka Silvercrest
Ponúkam na predaj výhrevnú podložku Silvercrest. Mám 3 kusy. Podrobný popis na stránke Použitia jednu sezónu. Samotnú podložku sa dá prať v práčke. Minimále známky používania. Cena za 1ks je 12€, za 3ks 30€. Preferujem osobný odber v Bratislave. Môžem poslať aj na dobierku (poštovné platí kupujúci). Žiadny kuriér) Na SMS neodpovedam, volajte alebo kontaktujte mailom.
Nový elektrický gril s fondue Silvercrest
Na predaj nový elektrický gril s fondue. Na pečenie a grilovanie zeleniny, mäsa, rýb a variant fondue S drážkovanou grilovou platňou pre intenzívnu arómu S plynule nastaviteľným termostatom Grilová platňa a hrniec na fondue z ocele s kvalitnou hliníkovou nepriľnavou vrstvou z dielne ILAG Vidličky na fondue, hrniec na fondue, pokrievka, plastové špachtle a grilová platňa sú vhodné do umývačky riadu Výhrevné teleso a tepelný reflektor z ušľachtilej ocele Stabilný vďaka protišmykovým nožičkám Vrátane 8 panvičiek s nepriľnavou vrstvou, plastových špachtlí a vidličiek na fondue Objem hrnca na fondue: 1,6 l Minimálne/maximálne plniace množstvo hrnca na fondue: 0,5/1 l Príkon: 1 400 W Rozmery gril s platňami a hrncom na fondue: cca 440 x 270 x 235 mm (Š x V x H) Platňa: cca 420 x 20 x 231 mm (Š x V x H) Hrniec na fondue: cca 192 x 72 mm (Ø x V) Dĺžka kábla: cca 195 cm Poštovné hradí kupujúci
Pomaly hrniec
Použitý asi 3x nesadol mi. Pošlem aj kuriérom. S pomalým hrncom Russell Hobbs 25630-56 dáte príprave jedla nový rozmer. S kapacitou 6,5 litra umožňuje prípravu až 8 porcií. Je určený pre metódu varenia Sous Vide, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom obale vo vodnom kúpeli s presnou teplotou. Mäso, ryby či ovocie a zelenina sa takto často pripravujú aj niekoľko hodín. Pripravované jedlá si zachovajú svoju prirodzenú chuť, šťavu i textúru. Teplotu je možné presne kontrolovať vďaka integrovanej teplotnej sonde. Jednoduché ovládanie zabezpečuje LED panel na prednej strane hrnca a displej, ktorý vás informuje o teplote resp. zostávajúcom čase prípravy. Odnímateľný keramický vnútorný hrniec je vhodný do umývačky riadu. Russell Hobbs 25630-56 Integrovaná teplotná sonda Jednoduchý ovládací panel s LCD displejom na prednej strane zariadenia 2 programy – pomalé varenie, Sous Vide Uzamykacie veko Kapacita 6,5 l (vhodný pre 8 a viac porcií) Extra veľké rukoväte Odnímateľný keramický vnútorný hrniec vhodný do umývačky riadu Tvrdené sklenené veko
Saga SFS 800 Parný hrniec nerezový,NOVÝ
Saga SFS 800 parný hrniec nerezový, Ponúkam na predaj predaj Saga SFS 800 Parný hrniec nerezový, Vlastnosti varenie v 2 alebo v 1 veľkej zóne 2 nezávislé varné zóny s vlastným časovačom rýchly štart do 30 s synchronizované ukončenie varenia pri použití dvoch varných zón nerezové prevedenie nádob vďaka veľkej parnej tácke možno uvariť v pare aj celú rybu – takú funkciu neponúka žiadny podobný komerčný výrobok na trhu parná tácka dokáže udržiavať váš pokrm až 45 min teplý samostatné nádoby dovoľujú varenie dvoch rôznych pokrmov s rozdielnymi chuťami zároveň modro podsvietený LCD displej zobrazí všetky potrebné údaje tlačidlo SPLIT ZONE rozdelí vnútorný priestor na 2 nezávislé zóny – každá má nezávislé nastavenie a dobu varenia tlačidlo SYNC FINISH – zjednotené ukončenie varenie v pare nastavenie doby varenia v minútach tlačidlo STEAM pre nastavenie sily varenie v pare alebo KEEP WARM pre udržanie teploty pokrmov RAPID Štart – po stlačení tlačidla START/PAUSE sa hrniec nahreje do 30 s Technické parametre Príkon: 2200 W Farba: strieborná Rozmery: 25 × 50 × 23 cm (v x š x h) Hmotnosť: 4,9 kg NOVÝ-NEPOUŽITÝ, V CENE JE POŠTOVNÉ.