bazár, predaj, inzercia, predám

Liechtenstein expres mail

Kategória: Známky, pohľadnice

Liechtenstein expres mail
8.10.1964
Liechtenstein expres mail
Podobné inzeráty
Veľká Británia 1986
Známky Veľká Británia 1986, vydanie v publikácii ROYAL MAIL SPECIAL STAMPS 1986. Známky čisté. Detaily na foto. Platba vopred na účet, cena+ doporučené poštovné. Na dobierku neposielam. Ponuky, dotazy iba na mail.
Poštové známky, filatelia: Anglicko a kolónie
Z pozostalosti rozpredám 10 strán poštových známok, vydaných v Anglicku a jeho bývalých kolóniách, z ktorých mnohé sú dodnes členmi Britského spoločenstva národov (The British Commonwealth). Cena jednej snímky je 6.-€, zľavnená cena všetkých 10 snímok je 48.-€ (poštovné + album zdarma), zľavnená cena za "Celý svet" - spolu 60 snímok je 190.-€ (poštovné + album zdarma). "Celý svet" obsahuje známky z 6 inzerátov: UK a kolónie + Ázia + Južná a Latinská Amerika+Afrika + Západná Európa + Východná Európa. Na mail alebo SMS mi napíšte prosím názvy krajín o ktoré máte záujem. Pre záujemcov z ČR možnosť platby v Kč do FIO banky (poštovné 125CZK/5€). Pozrite si prosím aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno: ""Vilo-ďalšie známky TU"". Pri kúpe viacerých položiek zaplatíte vždy len jedno poštovné. Pri nákupe nad 100.-€ máte poštovné zdarma a známky Vám kuriér prinesie priamo domov. Vtedy prosím okrem adresy aj mobil.
Poštové známky, Filatelia: Belgické Kongo 1959
Predám kompletnú sériu poštových známok BELGICKÉ KONGO 1959 **/MNH (Mi: 343-354). Neopečiatkovaná, svieži lep, 100 % stav. Cena 15,00 EUR + poštovné. Platba vopred na bankový účet alebo v hotovosti pri osobnom odbere v Hornej Strede (Trenčiansky kraj, okres Nové Mesto nad Váhom). V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na e-mail: Ďakujem!!!
Poštové známky, Filatelia: Svazijsko 1987
Predám kompletnú sériu poštových známok SVAZIJSKO 1987 **/MNH (Mi: 528-531). Neopečiatkovaná, svieži lep, 100 % stav. Cena 6,00 EUR + poštovné. Platba vopred na bankový účet alebo v hotovosti pri osobnom odbere v Hornej Strede (Trenčiansky kraj, okres Nové Mesto nad Váhom). V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na e-mail: Ďakujem!!!
Poštové známky, filatelia: Južná a Latinská Amerika
Z pozostalosti rozpredám 10 strán poštových známok, vydaných v rôznych krajinách Južnej a Latinskej Ameriky Cena jednej snímky je 5€, zľavnená cena všetkých 10 snímok je 39.-€ (poštovné zdarma), zľavnená cena za "Celý svet" - spolu 60 snímok je 190.-€ (poštovné + album zdarma). "Celý svet" obsahuje známky z 6 inzerátov: UK a kolónie + Ázia + Južná a Latinská Amerika+Afrika + Západná Európa + Východná Európa. Na mail alebo SMS mi napíšte prosím názvy krajín o ktoré máte záujem. Pre záujemcov z ČR možnosť platby v Kč do FIO banky (poštovné 125CZK/5€). Pozrite si prosím aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno: ""Vilo-ďalšie známky TU"". Pri kúpe viacerých položiek zaplatíte vždy len jedno poštovné. Pri nákupe nad 100.-€ máte poštovné zdarma a známky Vám kuriér prinesie priamo domov. Vtedy prosím okrem adresy aj mobil.
Lundy 954 - 1954
Známky Lundy, ostrov Veľká Británia. Čisté. Detaily na foto. Platba vopred na účet, cena+ doporučené poštovné. Na dobierku neposielam. Ponuky, dotazy iba na mail.