bazár, predaj, inzercia, predám

Liečivé klobúčiky "Silverette" XL

Kategória: Kojenecké potreby

Predám nepoužité liečivé strieborné klobúčiky Silverette veľkosť XL pre dojčiace mamičky na akútnu pomoc - bolesť, trhliny, ragády, zápal, infekcia o podobne. Pôvodná cena 62 € pri serióznom záujme možná dohoda.
Liečivé klobúčiky "Silverette" XL
Podobné inzeráty
NOVÉ NUK klobúčiky na bradavky
Zadarmo úplne nové klobúčiky na prsné bradavky pri dojčení. Neboli ani raz použité, ani vysterilizované. Sú s originál obalom, ale ten je otvorený. Darujem k inej veci z mojich inzerátov.
Chrániče prsných bradavie tzv. klobúčiky Avent
Predám -nepoužité chrániče prsných bradaviek - klobúčiky veľkosti M v neporušenom originálnom balení.
Ručná odsávačka NUK, vrecká na mlieko, dojčenské klobúčiky
Predám manuálnu prsnú pumpu NUK, minimálne používanú s návodom v originálnom balení. Vrecká na materské mlieko NUK 25ks, objem vrecka 180ml, nové nepoužité v originálnom balení. Kontaktné dojčenské klobúčiky Medela veľkosť M, nové nepoužité v originálnom balení. Cena za celý balík 10 € + poštovné.
Predám nové nepoužité  klobúčiky na kojenie Avent
Predám nové nepoužité klobúčiky na kojenie Avent.Sú iba vysterilizované, vôbec nepoužité.Nakoniec som ich nepotrebovala. Cena 5€+poštovné.Je možný aj osobný odber
Dojčiace klobúčiky zn. AVENT
Predám čisto nové, nepoužité, iba vysterilizované dojčiace klobúčiky aj s ochranným púzdrom značky Avent. Cena s poštovným je 8 eur.
Klobúčiky na dojčenie zn. Avent
Originál zabalené (nikdy nepoužité) klobúčiky na dojčenie, veľkosť M. Cena 5,50€ Pri kúpe viacerých vecí z mojej ponuky sa na výslednej cene, prípadne poštovnom rada dohodnem :)