bazár, predaj, inzercia, predám

LIMBACH- bývanie pod lesom, predaj rodinnej vily, úžitková p

Kategória: Domy

Realitná kancelária REMAX Vista Vám exkluzívne ponúka na predaj priestrannú 6-izbovú rodinnú vilu pod lesom na Gaštanovej ul. v Limbachu. Vila sa nachádza v rezidenčnej lokalite, v tichej a pokojnej časti na úpätí Malých Karpát, s výhľadom na obec a krajinu. Výnimočná lokalita poskytuje maximálne súkromie, priestor pre aktivity a relax v prírode. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 1673 m2, má celkovú úžitkovú plochu 485 m2, z čoho je samostatná úžitková plocha domu neuveriteľných 351 m2. Terasy a plocha pre parkovanie majú spolu 134 m2.
Dispozícia
Nehnuteľnosť bola postavená a navrhnutá tak, aby splnila všetky potreby rodinného života. Exteriér ponúka 2 terasy, balkón, garáž, prístrešok, nádvorie, 3 parkovacie miesta a altánok.

Interiér
Dispozícia je výborne riešená. Nehnuteľnosť ponúka dve nadzemné podlažia, suterén a povala. Dom je murovaný, čiastočne zateplený, orientovaný na J/V/Z.
Na 1. NP zo zádveria sa dostaneme do haly. Ďalej vojdeme do kuchyne s priestorom na jedenie. Kuchyňa naplno využíva svoj priestor, jednoduché línie a minimalizmus, kde všetko má svoje miesto. Miestnosť je zariadená zabudovanými spotrebičmi Miele a použité sú prírodné materiály ako drevo a mramor. Z kuchyne a chodby sa dá vojsť do obývacej izby s jedálenskou časťou, s krbom, výhľadom do prírody, vchodom do záhrady a na terasu orientovanú na J, s priestranným sedením - ideálne na podvečerné grilovanie, či stolovanie vonku. Terasa má k dispozícii mechanickú markízu. Ďalšou miestnosťou na prízemí je spálňa s prístupom na terasu, ďalej kúpeľňa (2x umývadlo, sprcha, vaňa) a samostatné WC.
Na 2. NP je prístup betónovým schodiskom, obloženým prírodným drevom a so zábradlím. Z chodby sa vchádza do 3 samostatných izieb: detská izba, pracovňa a hosťovská izba. Hosťovská izba a pracovňa sú prepojené spoločným balkónom s výhľadom na údolie Limbachu. Ďalej na poschodí je samostatný šatník, kúpeľňa (2x umývadlo, sprcha, rohová masážna vaňa), samostatné WC. Z chodby je prístup na pochôdznu povalu cez skladacie schody.
Na -1 PP sa vchádza vnútorným schodiskom, rovnakým, ako na iné podlažia. Po ľavej strane je pracovňa, 2 skladové priestory, kotolňa s práčovňou. Na druhej strane je garáž a oddychová časť: ohrievaný vnútorný bazén značky Desjoyaux (3x6 m) s protiprúdom a samočistiacim systémom, infrasauna, fitness, sprcha, WC.

Exteriér
Exteriér tvorí záhrada obklopená odrastenými stromami, ktoré poskytujú súkromie, altánok so zabudovaným plynovým grilom, detské ihrisko a záhradný domček. Zadnou bránou je prístup vlastným pozemkom až priamo k potoku v lese. Všetky plochy terás sú vykurované aj s vjazdom do garáže. Záhrada má automatický zavlažovací systém. 
Vstup na pozemok je priamo z verejnej komunikácie so zámkovou dlažbou. Vonkajší plot je murovaný, z prírodného kameňa, 2 automatické brány a vchodová bránka z umeleckého kovania. Pozemok je trávnatý, s udržiavanými okrasnými stromami, drevinami a kríkmi, automatická závlaha.


Vybavenie
LIMBACH- bývanie pod lesom, predaj rodinnej vily, úžitková p
Podobné inzeráty
BOSEN | 5 izb. rodinný dom pri potoku, Limbach - Pezinok
Typ: Rodinný dom Ulica: Športová Obec: Limbach Bosen Group Vám ponúka na predaj novostavbu - dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom priamo pri potoku, ktorý sa nachádza na ulici Športová v obci Limbach. RODINNÝ DOM: Podlahová plocha domu je 164,96 m2, pričom prízemie má výmeru 80,19 m2 + terasa o rozlohe 22,02 m2 a 2. NP. má výmeru 84,77 m2. POZEMOK: Je rovinatý a oplotený z dvoch strán betónovým plotom a z jednej strany pletivovým plotom o výmere 452 m2. ŠTANDARD: Rodinný dom sa predáva v štádiu holodom. - Pezinská tehla – 30 cm + zateplenie 20 cm polystyrén  - Napojenie na všetky IS - (mestská voda, plyn, kanalizácia) - Podlahové kúrenie - Hliníkové okná s izolačným trojsklom - Predpríprava na alarm, klimatizáciu, exteriérové žalúzie a krb - Terénne úpravy DOKONČENIE: Rodinný dom je skloaudovaný. LOKALITA: Dom sa nachádza vo výnimočnej lokalite, na úpätí Malých Karpát pod lesom, ktorá patrí pod mesto Pezinok. Limbach je výborná, vyhľadávana lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou. Dodáva súkromie, kľud a príjemnú atmosféru. V okolí rodinného domu sa nachádza základná škola, pošta, potraviny, reštaurácie, kaviarne, škôlky a zdravotné stredisko, ktoré sa nachádza v Pezinku.  Pre viac informácií prosím kontaktujte RK: CENA: 449 000,- EUR Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: nedokončený Úžitková plocha: 164.96 m2 Plocha pozemku: 452 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Balkón: nie Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: A El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Krb: áno Kanalizácia: áno Zateplený objekt: nie Terasa: áno
Exkluzívna vila využiteľná na bývanie aj podnikanie...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si prosím nasledujúce linky a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti TUreality Vám ponúkajú Exkluzívne na predaj krásnu a priestrannú rodinnú vilu s veľkolepým priestorom a dispozíciou a pestrou využiteľnosťou či už na bývanie alebo podnikanie prípadne bývanie a podnikanie v jednom. Vila sa nachádza v kľudnej lokalite pod Zoborom v Nitre a miestnou komunikáciou je prístupná z dvoch strán. Veľkou devízou tejto vily je, že vykurovanie je plne pripravené na inštaláciu tepelného čerpadla a na juhozápadnej strane strechy je možné osadiť fotovoltaické panely min. 14KW a ďalšie je možné pridať na juhovýchodnú stranu strechy. Na tieto technológie sú poskytované aj štátne dotácie!!! Alternatívne kúrenie je zabezpečené krbom s prieduchmi cez dve podlažia. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná, tichá a ničím nerušená lokalita + relaxačná zóna s bazénom, saunou a fitnes + vila ihneď dostupná a obyvateľná + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom, podnikanie + pekné upravené okolie a murované oplotenie okolo vily + garáž aj vonkajší prístrešok pre auto VILA: samostatne stojaca dvojpodlažná so suterénom kolaudovaná v roku 1997 - využiteľná plocha vily 470 m2 (zastavaná plocha 250 m2) - pozemok rovinatý obdĺžnikový o celkovej výmere 410 m2 - energetická trieda A - štyri samostatné zabezpečené vstupy do vily s alarmom prepojeným na políciu - obvodové múry z tehál Porotherm hr. 400 mm, povrchová omietka Thermo-extra - stropy vily sú železobetónové monolitické nad suterénom o hrúbke 400 mm a nad prízemím o hrúbke 300 mm - sedlová strecha s betónovou krytinou Bramac antracit - schodisko je železobetónové monolitické a stupne obložené tvrdým drevom zábradlie drevené - podlahy vo vile keramické a drevené kazety - výplne otvorov sú zabezpečené plastovými oknami a dvermi s vonkajšími žalúziami - kúrenie je plynové kombináciou podlahového kúrenia s plochými radiátormi (všetky rozvody kúrenia a radiátory boli menené v roku 2017) IS: mestský vodovod, elektrika 230/380V, plyn, kanalizácia DISPOZÍCIA DOMU: 1 nadzemné podlažie (prízemie): - vstupné bezpečnostné dvere do vily z východnej strany - vstup do predsiene s hosťovským WC - z predsiene prechod do obývacej miestnosti s krbom, ktorá disponuje z časti otvorenou galériou až po vrch 2 nadzemného podlažia -...
Predaj rodinnej vily, Veľký Meder, 8 izieb, pozemok 1422 m2,
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinnú vilu na pozemku s rozlohou 1422 m2, „Villa Kata“ sa nachádza na južnom Slovensku, v známom kúpeľnom mestečku Veľký Meder, ktoré je preslávené termálnym kúpaliskom Thermal Corvinus. Vila je situovaná len 10 minút chôdze od termálneho kúpaliska, kúsok od centra a reštaurácii. Rodinná vila v posledných rokoch slúžila pre návštevníkov termálneho kúpaliska. Rodinná vila bola kolaudovaná v roku 1990 je podpivničená, má prízemie ako aj poschodie. Na stavbu boli použité kvalitné a vyberané materiály, dom je vo veľmi dobrom stave, je oňho príkladne starané. Technický opis stavby: ~ základy železobetónové, ~ vonkajšie nosné steny z tehál hr. 35 cm s vonkajšou izoláciou 5 cm Polystyrénu, priečky tehlové, ~ okná a dvere kvalitné drevené z červeného smreku, ~ povaly zo železobetónu, ~ strecha s izoláciou z plechu, ktorá bola každý štvrtý rok ošetrená, ~ vonkajšia fasáda, sokel ako aj plot obložené s prírodným kvalitným kameňom Travertín, ~ podlahy sú dubové parkety ako aj dlažby. Dispozičné riešenie rodinnej vily: ~ pivničná časť – 5 miestností – kuchyňa, práčovňa, izba, miestnosť pripravená na umiestnenie sauny, kotolňa ~ prízemná časť – vchod z dvoch strán, obývacia izba, salón s krbom, kuchyňa, kúpeľňa, 2x toaleta ~ poschodie – 5 izieb, kuchyňa, 2x kúpeľňa s toaletou Vo dvore sa nachádza vedľajšia budova, ktorá slúži ako garáž a skladovací priestor, v zadnej časti je zakrytá terasa. V roku pri výstavbe rodinnej vily bol vybudovaný veľký bazén hĺbky 1,8 m v tom čase už nie je používaný. Záhrada rodinného domu je krásne udržiavaná, sú vysadené stromy a kríky ako aj rôznorodé kvetinky. Vila je napojená na inžinierske siete – verejný vodovod, verejná kanalizácia, plynovod a elektriku. Vo dvore sa nachádza vlastná studňa, ktorá zásobovala aj bazén keď bola použitá. Vykurovanie vily je zabezpečené pomocou plynového kotla s radiátormi. Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Toto kúpeľné mesto, ktoré je otvorené pre širokú verejnosť, sa nachádza v srdci Európy. Má 940-ročnú históriu so srdečným pozdravom termálnej vody. Turizmus, poľnohospodárstvo a priemysel existujú popri sebe bez problémov, možno aj v tom spočíva kúzlo nášho malého mestečka. Je to miesto, kde sa stretáva vidiecky turizmus s kvalitnými rekreačnými službami. O to sa stará termálny park a 100-hektárový lesopark na okraji mesta, ktorý predstavuje posledný pozostatok bývalého veľkého dubového lesa na Podunajskej nížine, ktorý je jedinečný na Žitnom ostrove. V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru. Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
CHORVATSKO ZADARSKA OBEC VIR
Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení ULTRAMODERNÍ VILY U PLÁŽE NA PRODEJ Nabízíme k prodeji dvě ultramoderní vily rodinné vily ve druhé a třetí řadě od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Vily jsou aktuálně v dokončovací fázi (foto z 29.10.2022) a kolaudace bude nejpozději do konce ledna 2023. Ale už teď si můžete jednu z vil smluvně rezervovat. Vily jsou identické a stavěny nejmodernější technikou, takže budou mít každá i napájecí místo pro elektro auta. Každá vila má tři parkovací místa s ohrazeným pozemkem, který bude mít automatickou bránu pro vjezd. Okolí vily je velmi vkusně osázeno středozemní flórou. V přízemí je u vstupu videokamera, po vstupu se dostanete do chodby, ze které vedou dveře do jedné ložnice, koupelny s WC, skladovací místnosti a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní zastřešenou terasu (40 m2). V prvním patře se nacházejí tři ložnice, každá se vstupem na balkon, který je po celé západní a jižní straně. Dále je v patře koupelna a samostatný WC pro uživatele střešní terasy. Ve druhém patře je ohromná střešní terasa (85 m2) s jakuzzi a přípravou pro pergolu. Výstup na terasu je možný ze dvou stran a v chodbě se nachází místnost pro techniku, takže v celé vile neuvidíte žádný rušivý element, vše je důkladně skryto. Ložnice mají nejen klimatizaci, ale i podlahové vytápění i chlazení, takže si každý obyvatel může regulovat vlastní teplotu pokoje. Vily se prodávají samostatně a bez vybavení, ta ve druhé řadě blíže k moři stojí 950 000 €, druhá 900 000 €. Ceny jsou pevné a v dnešní době velmi reálné! Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % od dohodnuté ceny.
Exkluzívne na predaj rozsiahly dom na Hlavnej ulici, Prešov.
Ponúkame na predaj rozsiahly dom s veľkým potenciálom na Hlavnej ulici v Prešove, ktorý pozostáva zo štyroch objektov z kamenných základov a muriva z tehly vytvárajúcich jeden celok za sebou tiahnuci k Slovenskej ulici s celkovou úžitkovou plochou približne 1370m2. Prvý objekt približne čný vstup z Hlavnej ulice, zastavaná plocha cca 190m2 a úžitková cca 580m2: - podpivničenie: pod objektom cca 110m2 úžitková plocha - prízemie: chodba, dve väčšie miestností, schodisko cca 80m2 úžitková plocha a podchod cca 60m2 úžitková plocha, - 1.poschodie:chodba, dve miestností s oknami na Hlavnú ulicu a dve miestností s oknami na smer Slovenskú ulicu, schodisko, cca 140m2 úžitková plocha, - 2.poschodie ( 1.podkrovie):chodba, voľná dispozícia s podkrovnými oknami viď foto č. 63 až 67 z jednej veľkej miestnosti so strešnými oknami na Hlavnú ulicu, plánovanou kúpeľňou s WC a druhou veľkou miestnosťou s oknami smerom na Slovenskú ulicu a s terasou o výmere 20m2, cca 160 úžitková plocha - 3.poschodie ( 2.podkrovie ): chodba, väčsia miestnosť s kuchyňou, kúpeľňa spojená s WC, spálňa a techn. miestnosť s plynovým kotlom v podkroví cca 90m2 úžitková plocha Druhý objekt približne čný, zastavaná plocha cca 110m2, úžitková cca 220m2 a nádvorie cca 45m2: - prízemie: dve miestností,výdajňa a výťah cca 80m2 úžitková plocha - 1.poschodie: chodba, tri miestností, WC, úžitková plocha cca 80m2 a z toho terasa cca 15m2 - 2.poschodie: chodba, dve šatne s WC a sprchami a miestnosť úžitková plocha cca 60m2 Tretí objekt približne čný, zastavaná plocha cca 140m2 a úžitková cca 420m2: - podpivničenie pod celým objektom foto 68, schodisko úžitková plocha cca 110m2 - prízemie: chodba a cca 100m2 veľká miestnosť so stĺpmi, úžitková plocha cca 120m2 - 1.poschodie: bývalá kuchyňa, zázemie, sklady, úžitková plocha cca 110m2 - 2.poschodie:chodba, dve kancelárie a plynová kotoľňa pre všetky objekty, úžitková plocha cca 80m2 Štvrtý objekt približne čný, zastavaná plocha cca 60m2, úžitková plocha cca 150m2: - podpivničenie: kotoľňa na biomasu, úžitková plocha cca 50m2 - prízemie: chodba, schodisko a WC muži a WC ženy a vstup do budovy od Slovenskej ulice, úžitková plocha cca 50m2 - 1.poschodie: veľká miestnosť - mangľovňa, úžitková plocha cca 50m2 a pozemok o veľkosti 130m2. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať min. dva pracovné dni vopred.
Vila na brehu Indického oceánu na predaj, Zanzibar
Realitná kancelária RESIDENCE prináša lukratívnu ponuku pre tých, ktorí majú záujem o investíciu v exotickej krajne akou je Zanzibar. Chcete rýchlo a bezpečne zhodnotiť svoj investičný kapitál? Ponúkame vám na predaj posledné 2 zo 4 samostatných víl na brehu Indického oceánu. Vily sa nachádzajú v novovybudovanom uzavretom rezorte. Každá vila má rozlohu 90m2. Súčasťou rezortu je jeden spoločný bazén, parkovisko pre autá, ktoré si môžete prenajať prípadne aj zakúpiť. V rezorte bude k dispozícii aj menšia reštaurácia, kde vám kuchár navarí jedlo podľa vašich predstáv. Samozrejmosťou je strážna služba v rámci areálu a staffhouse, kde budú ubytovaní zamestnanci, ktorí vám budú neustále k dispozícii. Lokalita Náš nový rezort na nachádza v strede ostrova na východnej strane na južnom kraji zátoky Pongwe. Prístup je priamo z hlavnej komunikácie. Medzinárodné letisko a prístav je vo vzdialenosti 45 km. Letecké spojenie z Viedne, Bratislavy, Prahy a hlavných európskych miest. Priemerné ročné teploty na Zanzibare sú 24 – 32°C. Teplota vody na pobreží v mesiacoch december – apríl 30 – 34°C. Turistická sezóna, alebo inak high season je tu až 10 mesiacov v roku! V rámci predaja vily kupujúci dostane nadobúdací doklad a certifikát o vlastníctve nehnuteľnosti. Možnosť zapojenia vily do “hotelového programu” a prenájmu vily s výnosom min. 20% p. a. Minimálne 30 dní z roka pre vlastné využite vily v prípade zapojenia sa do hotelového programu. Služby hotelového personálu vrátane ochrany objektu, upratovania a možnosti stravovania priamo v areáli rezortu. Výhľad na Indický oceán a priamy prístup na pláž. Financovanie projektu Nadobúdacia cena zariadenej vily s rozlohou 90 m2 od 159.000,- € Platba je rozdelené na 3 časti • 35 % pri podpise zmluvy o dielo • 35 % pri dokončení hrubej stavby • 30 % pri dokončení interiérov a exteriérov Po vyplatení plnej čiastky Vám neodkladne odovzdáme kľúče a doklady o vlastníctve. Tanzánijské a zanzibarské zákony povoľujú 100% vlastníctvo nehnuteľnosti aj pre cudzincov. Pre viac informácií kontaktujte nášho realitného makléra Boris Barborík,