bazár, predaj, inzercia, predám

LIMITOVANÁ EDÍCIA: Ponožky Ultrain Gear - všetky veľkosti

Kategória: Športové oblečenie

Predám unisex veľmi pohodlné ponožky zn. Ultrain Gear. Ide o novú generáciu ikonických ponožiek od značky Ultrain Gear, ktorá sa zameriava na vynikajúce pohodlie a optimálnu ventiláciu počas celého dňa! Predávam 2 variácie: bielomodré a čiernobiele.

Ide o úplne nové kusy. Cena za pár 2 eurá. Pri väčšom odbere možná zľava! Táto edícia je limitovaná na 200 kusov.

Pozrite všetky moje inzeráty.
LIMITOVANÁ EDÍCIA: Ponožky Ultrain Gear - všetky veľkosti
Podobné inzeráty
NOVÉ: Športové ponožky Ultrain Gear - všetky veľkosti
Predám unisex športové ponožky zn. Ultrain Gear. Ide o novú generáciu ikonických športových ponožiek od značky Ultrain Gear ponúka vynikajúce pohodlie, ešte lepšiu elimináciu pľuzgierov a optimálnu ventiláciu pri vašom behu! Predávam 2 variácie: bielomodré a čiernobiele. Ide o úplne nové kusy. Cena za pár 2 eurá. Táto edícia je limitovaná na 200 kusov. Pri väčšom odbere možná zľava! Pozrite všetky moje inzeráty.
Športové ponožky Ultrain Gear
Predám unisex športové ponožky zn. Ultrain Gear. Ide o novú generáciu ikonických športových ponožiek od značky Ultrain Gear ponúka vynikajúce pohodlie, ešte lepšiu elimináciu pľuzgierov a optimálnu ventiláciu pri vašom behu! Predávam 2 variácie: bielomodré a čiernobiele. Ide o úplne nové kusy. Cena za pár 2 eurá. Táto edícia je limitovaná na 200 kusov. Pri väčšom odbere možná zľava!
Protišmykové ponožky
Ponúkam na predaj: 1. protišmykové ponožky, ich protišmykové vankúšiky slúžia na to, aby sa noha nešmýkala v obuvi. Veľkosť - 38-45. Sú elastické. Ponožky nové nepoužité. 2. Bezponožkové štucne - priľnavé na nohu, sieťka na prievzdušnosť na zadnej strane, elastické, nové nepoužité 3 vysoké protišmykové ponožky - veľkosť 38-45. Elastické. Nové nepoužité Cena za každý kus/pár -7€, možnosť viacerých kusov
dres Haaland Manchester City edícia Liga majstrov
nový dres Manchester City edícia 22/23 novinka , nenosený set s vyšitými logami, s nažehľovačkami ako sa patrí, Nórsky futbalový supertalent Erling Braut Haaland a budúci nositeľ Zlatej Kopačky. Bude najlepší futbalista na svete, alebo už ním je? domáca edícia - veľkosti pre celý detský set: belasý -domaca edícia ihned k dispozicii 115-125cm, ak mate záujem dá sa aj iné veĺkosti pre deti alebo pre dospelých, reálne foto trička/setu - super kvalita celý set je za 40 eur: triko+trenky+štucne samotné tričko je za 35 eur ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom. posielam na zásielkovňu alebo poštou, obratom aj na dobierku.
DARWIN domáca klubová edícia Liverpool FC 23/24
DARWIN domáca klubová edícia Liverpool FC 23/24 dres domáca klubová edícia 2023/24 - novinka. reálne foto trička/setu ihneď k dispozícii veľkosti pre deti: celý set -155-165cm 12-13r. posielam obratom aj na dobierku celý set je za 40 eur: triko+trenky+štucne samotné triko je za 35 eur
Predám cyklistické ponožky
Predám úplne nové cyklistické ponožky veľkosti 36-40. Cena 6eur za pár.