bazár, predaj, inzercia, predám

Linka Sykora + spotrebiče

Kategória: Kuchyne

predám 20 ročnú kuchynskú linku Sykora, dvierka fólia, pánty blum, varný panel whirlpool plyn+elektrická rúra + digestor, nový dres teka granit+batéria paffoni so sprškou osadené vo februári 2023.
Kuchynská linka má dĺžku 265cm, vrchná doska 284 cm. Skrinky spodné šírka 60 cm 2x; 45 cm policová s dresom, 40 cm šuplíková. Cena komplet 300,00 odber začiatok septembra 2023
Linka Sykora + spotrebiče
Podobné inzeráty
Sykora kuchyna
Na predaj Sykora kuchyna gastan, vo velmi dobrom stave. Dve horne skrinky maju krasnu kvetovu sklenenu vypln, kuchyna je neposkodena. Vyska spondych skriniek vratane doska je 87 cm, Spode skrinky maju nozicky ktore pomozu vyrovnat spodnu linku, ak podlaha nie je uplne rovna. Dvierka maju tlmene zatvaranie a zasuvky maju tiche a spomalene dozatvaranie. Kuchyna je v tvaru L a da sa postavit na viacero sposobov. 125 cm x 363 cm a 245 cm x 243 cm. K tomu je 12 cm vypln. Ku kuchynske linke pridavame zadarmo tiez spotrebice, su starsie ale funkcne, Whirlpool digestor, Bosh umyvacka riadu, a Whirlpool truba a mikrovlnka.
Predám Nové Stavané Spotrebiče+Drez+Bateriu+Odtok/Sifón.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tieto Čisto nové a ešte originál zabalené kuchynské vstavané elektrospotrebiče značky Electrolux.Všetky spotrebiče je možné vidieť na fotkách ako aj ich tipové označenie každého daného výrobku. Kuchynský drez značky FRENKY v čiernom prevedení k drezu je už aj zakúpená čisto nová a zabalená batéria zo špirálovo zaobleným hrdlom ako aj čisto nový sifón. Ďalej všetky spotrebiče ako je: DIGESTOR-ELECTROLUX-EFP6411X SKLO KERAMICKÁ VARNÁ DOSKA-ELECTROLUX-EHF46547XK MIKROVLNÁ RÚRA-ELECTROLUX-EMT25207OX ŠPORÁK-ELECTROLUX-EOC45752OX Sú vo vysokej a nadštandardnej výbave značky ELECTROLUX všetky tieto spotrebiče majú dotykové ovládanie a len --------------------------------------------- cena za všetky spotrebiče ako aj drez značky Franky vodovodnú batériu sifón je okolo 1999€ --------------------------------------------- cena za všetko spolu a ucelenú zostavu je 1999€ --------------------------------------------- V prípade vážneho záujmu je možná aj malinká a seriózna dohoda preto ma prosím kontaktujte na čísle☎️ alebo sms.Ďakujem veľmi pekne a želám pekný deň. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Kuchynská linka so spotrebičmi (dostupná v auguste)
Predám rohovú kuchynskú linku 1700x4300cm. Linka nemá žiadne zásadné vady. Najvýraznejšia chyba je odlúpená fólia na šuflíku pod rúrou a mierne na dvierkach umývačky. Spotrebiče: Mikrovlnka: Wirpool Rúra: Wirpool Umývačka: BOSCH Digestor: Eurotech Keramická varná doska: SCHOTT Ceran Chladnička s mrazničkou: Electorlux Drez + batéria: Blanco Všetky spotrebiče spolahlivo fungujú. Na umývačke treba na dvierkach vymeniť struny s lankami, ktoré pomáhajú vyvažovať váhu dvierok. Inak je plne funkčná. Linka bude dostupná v auguste. Nutné si zabezpečiť odvoz (z Petržalky - v dome je veľký výťah). Po dohode môžem pomôcť s rozoberaním pripadne ju pripraviť už na prevoz.
Kuchynská linka so spotrebičmi
Kuchynská linka so spotrebičmi v cene plynová varná doska, elektrická rúra, digestor na filtre, mikrovlnka. Linka je dlhá 2,66 metra, skrinky sú vyrobené až po strop. výška vrchných skriniek je 118 cm, vnútri 4 police, nad mikrovlnkou 3 police. výška spodných skriniek je 71 cm, je to skôr na hrnce. tiez je pripravený aj priestor na úmývačku 45 cm, linka má jeden škrabanček_viď foto. k odvozu pripravená bude od 24.7.2023. Všetky spotrebiče funkčné, je potrebné zabezpečiť si odvoz.
Kuchynská linka z Nemecka so spotrebičmi
Kuchynská linka dovezená z Nemecka. Rozmery: 210 cm x 290 cm Skrinky sú samostatné a dajú sa preskladať do iného rozmeru. Spotrebiče ku kuchyni: Mikrovlnná rúra Drez Digestor Záruka na spotrebiče 6 Dopravu zaistíme Pozrite sa na našu kompletnú ponuku kuchýň alebo zašlem kompletnú ponuku mailom. Skladom viac ako 50 kuchýň
Kuchyňská linka
Kuchyňská linka větších rozměru momentálně sestavena do tvaru u. Kuchyň je možné libovolně seskládat také do rohu dle jednotlivých korpusů. Součástí jsou vestavné spotřebiče , velká lednice s mrazákem, zánovní myčka BOSCH exclusive, trouba s horkovzduchem, varná deska sklokeramika, vestavná digestoř ve skříňce, mikrovlnná trouba , džez s baterií , trídič odpadků zn Haillo. spodní okopové lišty , horní ozdobné lišty. Pracovní deska uzpůsobena do tvaru u . Kuchyň je v perfektním stavu spotřebiče funkčí záruka 3 měsíce na odzkoušení, Odvoz 300,- - 3200,- dle km , nebo osobní prohlídka a převzetí