bazár, predaj, inzercia, predám

Lis na ovocie / krmitko

Kategória: Kojenecké potreby

Lis na ovocie resp. lis na zeleninu, môžete použiť na prípravu stravy a pokrmov pre dojčatá, kojencov aj väčšie deti. Slúži na detské kŕmenie.

Vynikajúca pomôcka pre mamičky. Strava dieťaťa, resp. zdravá strava pre deti už nebude problém.
Zdrava strava rýchlo jednoducho, bezpečne.

Pripravujete detskú a dojčenskú stravu, nech už ste kdekoľvek
Jednoduché použitie, stačí navyplniť, stlačiť a kŕmiť!
Prenosný, kompaktný a zahŕňa aj lyžicu
Antialergický
Šetrí čas a peniaze - nie je potrebné variť ďalšie jedlo
Bez BPA, ftalátov a PVC
Ľahko sterilizovateľný a je ho možné umývať bezpečne umývať v hornom koši umývačky riadu
Nie je vhodný pre mikrovlnnú sterilizáciu

Jednoducho naplnte, stlačte a kŕmte!

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, použite na mäkké zrelé ovocie a dobre varenú zeleninu - nepreplňujte a nočakávajte zázraky! Lis na ovocie a zeleninu "The Wean Machine" má svoje obmedzenia, prosím, vyhnite sa potravinám, ako sú: steaky, kuracie krídla, pizza, celé hrozno (sú silnejšie, ako vyzerajú!), Hrášok, paradajky, kosti, kamene, semienka. Pozrite si vhodné jedlá v tabuľke jedál!
Lis na ovocie / krmitko
Podobné inzeráty
NUBY kŕmitko
Predám NUBY kŕmitko silikónové Easy squeezy feeder v ružovej farbe. Kŕmitko má stlačiteľný silikón, ochranný kryt proti vytečeniu pokrmu. Podporuje samo kŕmenie od 6 mesiacov. Rozmery produktu: 9,2 cm x 19,2 cm x 5 cm, objem 30ml. Kŕmitko sme naplnili asi iba 2x, malá odmietala všetko, čo vyzeralo ako cumlík.
Boon silikónové krmítko Pulp
Silikónové krmítko top stav, nové, nevybalené.
Poháriky a potreby pre deticky
Zachovalé potreby pre detičky, používané ale určite ešte dobre poslúžia. -Silikónová cumlíky na ovocie-pouzivali sme mrazené ovocie pri prerezavani zubkov , velmi to malinkej pomohlo-1,50 €/ks, bez poskodenia, čisté, sterilizovane- MODRÝ PREDANÝ. -Silikónová plniaca kapšicka + 2 Nove plniace kapsicky Papoo na ovocné pyré,jogurty a prikrmy- 6 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový-4 €. -Poháriky Twistshake so slamkou-PREDANÉ -Mala fľaška Avent s cumlíkom+náhradný držiak- PREDANÉ - Darujem Pohárik B.Box do slamkou a závažím + náhradný vrchnák a závažie - umožňuje deťom piť z akéhokoľvek uhla, netreba nakláňať, treba dokúpiť tesnenie V ponuke mám aj použité fľašky Dr.Browns a sterilizator na fľašky.
TOPCOM OHRIEVAČ DOJČENSKÝCH FLIAŠ + odsávačka mlieka Avent
3 v 1 Zahreje fľaštičku vášho dieťaťa rýchlo a ľahko Uchová fľaštičku teplú vďaka integrovanému termostatu Doba ohrevu (200 ml) cca 20 minút Sterilizácia fľaše pred použitím Lis na ovocie K ohrievaču pridávam odsávačku mlieka Avent, 4 poháriky Avent, umelé lyžičky
Parný hrniec a mixér 2v1 Philips Avent - NOVÝ
Parný hrniec a mixér 2v1 Philips Avent Zdravá príprava v pare, jednoduché mixovanie. Varič zdravej detskej stravy na prípravu výživného jedla pre deti. Pomocou parného hrnca a mixéra 2 v 1 Philips Avent doma ľahko pripravíte výživné jedlo pre deti. Najskôr pripravte v pare ovocie, zeleninu, ryby alebo mäso a potom jednoducho zdvihnite a preklopte nádobu a môžete mixovať – bez toho, aby ste museli jedlo prekladať! Vlastnosti: Kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie Jednoduché dopĺňanie vody Varte v pare a po prevrátení nádoby mixujte Len niekoľko častí, ktoré je potrebné čistiť Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu odstavenia dieťaťa: Mixuje tiež mäso, ryby a strukoviny Vhodné pre omáčky a nastrúhané potraviny Výkonné mixovanie pre jemná pyré Obsah balenia: Parný hrniec / mixér Stierka - Odmerka Technické údaje: Frekvencia 50 - 60 Hz Spotreba 400 W Napätie 220-240 V Trieda bezpečnosti: Trieda 1 Bezpečnostný uzatvárací systém pre veko a zabezpečenie nádoby Kapacita 800 (pevná strava) / 450 (tekutá strava) ml Rýchlosť 1 Objem nádržky na vodu 200 ml NOVÉ Len krabica je taká všelijaká. Takú som už dostala. Nebol vyskúšaný, ale tak je nový, mal by byť ok. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!!
Twistshake 6v1
Predám nášho bývalého pomocníka na prvé prikrmy nádobka je zafarbená z mrkvy tomu sa vyhnúť nedá ???? inak plne funkčný Varenie v pare - varte ovocie, zeleninu, mäso a ďalšie. Mixovanie - ľahko si namixujte svoje obľúbené jedlo do vrecka alebo pripravte jemné smoothie podľa vášho výberu. Ohrievanie - použite ako ohrievač fľaštičky pre mlieko. Môže sa tiež použiť na ohrev jedla. Sterilizácia - udržujte čistotu. Sterilizujte fľaše a cumlíky. Udržanie teploty - udržujte detské jedlo a detskú fľašu teplú po určitú dobu. Odvápňovanie - automatický odvápňovací systém Pôvodná cena 160€.