bazár, predaj, inzercia, predám

Lístky na festival

Kategória: Festivaly

Prodám 2 lístky na LOVESTREAM festival v Bratislavě.
Pátek 18.8.23
The Killers
Martin Garrix
A další..
Cena jednoho lístku je 70€.
Lístky na festival
Podobné inzeráty
Lovestream festival
Predám 4 listky na Lovestream festival. Listky sú na celý festival/3dni. Zo zdravotných dôvodov sa nezúčastníme. Možno predaja aj po 2ks. Cena za 4lístky/ 650€ Dva lístky 325€ Ideálne osobný odber. Poprad okolie a Žilina okolie Viem poslať aj na mail alebo poštou vopred po dohode.
Lovestream festival lístky
Ahojte ???? ponúkam na predaj lístky na lovestream festival v Bratislave na nedeľu 20/8, kedy vystúpia aj Imagine Dragons ???? cena lístku 89 EUR. Mám na predaj aj 2x 3-dňové lístky na celý festival za 189 EUR.
LOVESTREAM - 2 lístky (permanentka, 3 dňová)
Predám 2 lístky na festival LOVESTREAM (Ba, Vajnory) Sú to 3-dňové lístky, na celý festival. Lístky viem poslať mailom, prípadne je možné osobné vyzdvihnutie vytlačených lístkov v Ilave.
Predám lístky na Zrce Festival
Ahojte, Mám dva lístky na Zrce Festival 2023, ktorého sa bohužiaľ tento rok nebudem môcť zúčastniť. Bol som minulý rok a je to super .. Lístky už sú na oficiálnej stránke vypredané,tak ak si zmeškal kľudne sa mi ozvi :) Lístky nemusíš kúpiť obidva,môžme sa dohodnúť aj na jednom.
GRAPE festival - 2ks
Predam dva lístky na GRAPE. CENA: 99€/ks V práci sme dostali ako benefit 20% zľavu na lístky, nakoľko ja som si lístky zaobstaral ešte pred tým, ako mi bola zľava poskytnutá a nie je možné si zľavu uplatniť na už kúpené lístky. Posúvam lacnejšie s tým, že ich zaregistrujte priamo na Vás a prídu Vám priamo do emailu. Prípadne je možné osobný odber a za Vašej prítomnosti Vám lístky objednám. (Osobné v Bratislave alebo Šamorín) Zisk z predaja poputuje mnou vybraný street food, kam sa pôjdem na Grape najesť ????
Orion festival 2023
Predám dva lístky na festival Orion permanentka na cely festival. Cena je za oba lístky