bazár, predaj, inzercia, predám

Listky na Koncert The Weeknd v Prahe

Kategória: Hudba, Koncerty

Predam 2 listky na sedenie na koncert The Weeknd v Prahe (6. augusta). Predavam za povodnu cenu 130 eur za kus.
Listky na Koncert The Weeknd v Prahe
Podobné inzeráty
The Weeknd Praha VIP Early Entry Listky
Predam VIP Premium Early Entry lístky na státie SEKTOR A VĽAVO na koncert The Weeknd: After Hours til Dawn Tour Vstupenka VIP EARLY ENTRY na státie A obsahuje: - Prednostný vstup do priestoru státia A pred ostatnými návštevníkmi - Prednostný prístup k pódiu - Upomienkový VIP laminát so šnúrkou - The Weeknd darček z limitovanej edície, exkluzívne pre VIP - VIP registrácia a prítomnosť koordinátora Cena 275 listok. Predam iba spolu za 550 eur. Lístky boli kúpené cez Ticketmaster v elektornickej podobe, čize lístky Vám môžem preniesť cez Ticketmaster transfer funkciu. Pripadne vybavime vsetko aj osobne v Galante.
The Weeknd lístky na koncert v Prahe
Predám 1 lístok na koncert The Weeknd v Prahe 6.8. Sekcia- Sektor A v pravo státie. Prosím prednostne ma kontaktujte na mail.
The Weeknd - Praha Letisko
Ponúkam na predaj 2 lístky na koncert The Weeknd (6.8.2023) , ktory sa kona na letisku v Prahe. Momentalne su uz listky vypredane. Cena je uvedena za 1ks , avsak som ochotna sa na cene dohodnut. Listok sa nachadza v STANI A (vlavo pred podiom). Preferujem osobne stretnutie, kde pred vami vam poslem listky pripadne prinesiem vytlacene aby nedoslo k vzajomnemu oklamaniu. Po dohode aj zaslem. Ak by som nedvihala napiste mi spravu ozvem sa.
The Weeknd- After Hours Til Dawn
Dobrý deň, predám 2 lístky na vypredaný koncert The Weeknd v Prahe. Lístky sú pod pódiom na státie A-vpravo. Lístky sú kupované cez . Cena lístka uvedená za 1 ks/200€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
The Weeknd
dobry den, mam na predaj 3 listky na The Weeknda v Prahe koncert sa kona 6.8.23 v Prahe, letisko Letňany, Praha 18 je to sektor B- stanie pred podiom listky su poistene na cene sa vieme aj dohodnut cena za 3 listky je 400€, cena 1 listka je
The Weeknd Praha 6.8. - 2 vstupenky na státie
Predám 2 lístky na koncert The Weeknd v Prahe 6.8.2023. Lístky su na státie v sektore B, kupované cez Vstupenky su vo formáte hometicket, potrebné vytlačiť. V prípadne záujmu o osobné stretnutie, možné v Bratislave. Cena za 1 vstupenku je 100 eur (200 za obe), predávam IBA spolu. Dôvod predaja - booknutá dovolenka na dany termin.