bazár, predaj, inzercia, predám

Lístok WEEKND PRAHA 6.8.2023

Kategória: Hudba, Koncerty

Predám lístok ma weeknda kupovany cez Ticketportal, miesto: Státie B
Ručím za originalitu.
Možna dohodna aj na nižšiu sumu.
Lístok WEEKND PRAHA 6.8.2023
Podobné inzeráty
THE WEEKND AFTER HOURS PRAHA / 6.8.2023
Ahojte! Predám lístok na VYPREDANÝ koncert The Weeknd v Prahe, ktorý sa koná 6.8.2023 Lístok je v PDF formáte kupovaný priamo cez TICKETMASTER SEDENIE / Tribúna D / Rad 5 / Miesto 118 V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, lístok môžem poslať poštou alebo elektronicky hneď ako mi prídu peniaze na účet vopred Na cene sa vieme dohodnúť:)
THE WEEKND - 06.08.2023 Praha 2x
Predám 2x lístok na The Weeknd: After Hours til Dawn 6.8.2023 Praha Letnany STANI A VPRAVO cena za 1 listok = 180€
Lístok na koncert The Weeknd Praha 6.8.2023
Predám lístok na koncert The Weeknd After Hours til Dawn, státie A vpravo, Letiště Letňany, Praha 6.8.2023
The Weeknd - After Hours til Dawn v Prahe
Predám lístok na koncert The Weeknd After Hours til Dawn, státie B, Letiště Letňany, Praha 6.8.2023. Jedna sa o zberatelsky listok - Ticket Collector. Bohužiaľ sa neviem zúčastniť takže ho rad niekomu posuniem. Na cene sa vieme ešte dohodnúť. Lístok viem poslať postou alebo osobne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky.
The Weeknd Praha VIP Early Entry Listky
Predam VIP Premium Early Entry lístky na státie SEKTOR A VĽAVO na koncert The Weeknd: After Hours til Dawn Tour Vstupenka VIP EARLY ENTRY na státie A obsahuje: - Prednostný vstup do priestoru státia A pred ostatnými návštevníkmi - Prednostný prístup k pódiu - Upomienkový VIP laminát so šnúrkou - The Weeknd darček z limitovanej edície, exkluzívne pre VIP - VIP registrácia a prítomnosť koordinátora Cena 275 listok. Predam iba spolu za 550 eur. Lístky boli kúpené cez Ticketmaster v elektornickej podobe, čize lístky Vám môžem preniesť cez Ticketmaster transfer funkciu. Pripadne vybavime vsetko aj osobne v Galante.
Výhodne The Weeknd 6.8.2023 Praha
Predám za výhodnú cenu lístok na koncert The Weeknd, 6.8.2023 Praha Letňany, státie A vľavo pod tribúnou. Vstupenka s podporou WFP a možnosťou vytlačenia darčekovej obálky. Benefit vstupenky: Součástí každé vstupenky je upomínkové NFT od společnosti Binance. Společnost Ticketportal vás bude později kontaktovat s kódem, linkem k jeho uplatnění, a podrobnostmi o tom, jak si NFT od společnosti Binance vyzvednout.