bazár, predaj, inzercia, predám

Lodné hodiny, lodnícky interiér

Kategória: Umelecké predmety

Predám francúzske lodné mechanické hodiny Bayard.
Hodiny sú osadené v mosadznom leštenom puzdre s vymeniteľným sklíčkom, ciferník pôvodný (hliníkový). Hodiny boli vyčitené, premazané u hodinára. Sú plne funkčné.
Cena pevná - 110. Prosím písať správu.
Lodné hodiny, lodnícky interiér
Podobné inzeráty
Ručne maľované hodiny
Ponúkam na predaj ručne maľované hodiny na maliarskom plátne o priemere 30cm. Maľba je akrylovými farbami. Hodiny fungujú na batériu AA (dávam automaticky k hodinám). Hodiny majú tichý chod. Krásne žiarivé farby oživia každú miestnosť :-) Viem zaslať aj poštou iba platba vopred +6,90 EUR, nakoľko posielam ako krehkú zásielku.
Hodiny nástenné vinylové
Predám nástenné hodiny vyrobené z vinylovej platne. Motív: Pink Floyd a neznáma kapela. Hodiny sú nové a funkčné. Cena je za jedny hodiny.
Predam hodiny a obraz
Predam nastenne hodiny po udrzbe u hodinara 60 Eur,sovietske stolove hodiny Majak 40 Eur a obraz olej na platne z roku 78 signovany,cena dohodou.ponuknite.Pozri vsetky moje inzeraty.
mramorové hodiny ART DECO.Pozrite aj iné moje inzeráty
Predám stolné mramorové hodiny v štýle ART DECO r.v.okolo 1930.na vrchu hodín sú masívne bronzové figuríny domácich miláčikov.Ojedinelá umelecká kompozícia.Hodiny sú plne funkčné a presné.Pozrite aj iné moje inzeráty.
Recyklované hodiny z LP platne Anime Itachi Naruto
RECYKLOVANÉ HODINY sú vyrobené zo starej LP platne, motív je ručne maľovaný nezmývateľnými farbami. Ručičky sú poháňané kvalitným novým strojčekom . Každý kúsok je jedinečný originál. © Copyright Kukuku Veľkosť: priemer 30 cm Materiál: vinyl Spôsob výroby: maľovanie
Recyklované hodiny Folklórne na chalupu Darček pre chalupára
RECYKLOVANÉ HODINY sú vyrobené zo starej LP platne, motív je ručne maľovaný nezmývateľnými farbami. Ručičky sú poháňané kvalitným novým strojčekom . Ručne maľovaná vidiecka dekorácia na chalupu, či vidiek. Skvelý darček pre každého, kto má rád umenie a ručnú tvorbu . Milý darček vyčaruje úsmev Vám alebo Vašim blízkym. Každý kúsok je jedinečný originál. © Copyright Kukuku Veľkosť: priemer 30 cm Materiál: vinyl, akryl Spôsob výroby: maľovanie