bazár, predaj, inzercia, predám

Lodný námorný kontajner 12m 40"HC (Sládkovičovo)

Kategória: Ostatné

Predám lodný/námorný kontajner 40"HC. 12,2m dĺžka a 2,9m výška. V cene je už zahrnutá nakládka (Sládkovičovo), dopravu zabezpečím v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Vsetky kontajnery sú suché, majú funkčné dvere aj podlahu.
Lodný námorný kontajner 12m 40"HC (Sládkovičovo)
Podobné inzeráty
Lodný námorný kontajner 20"DC 6m
Predám lodný námorný kontajner 20"DC, dĺžka 6m a výška 2,6m). V cene je zahrnutá nakládka (Sládkovičovo), dopravu zabezpečíme v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Všetky kontajnery sú suché, majú funkčné dvere aj podlahu. Možnosť obhliadky Sládkovičovo.
Lodný námorný kontajner 6m 20"DC (Sládkovičovo)
Predám lodný námorný kontajner 20"DC, dĺžka 6m. V cene je už zahrnutá nakládka (Sládkovičovo, Žilina), dopravu zabezpečím v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Všetky kontajnery sú suché, majú funkčné dvere aj podlahu.
Lodný námorný kontajner 40"HC
Predám lodný/námorný kontajner 40"HC. 12,2m dĺžka a 2,9m výška. V cene je už zahrnutá nakládka (Sládkovičovo), dopravu naceníme a zabezpečíme v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Vsetky kontajnery sú suché, majú funkčné dvere aj podlahu. Možnosť obhliadky v Sládkovičove.
Lodný námorný kontajner 20"DC 6m Nový aj zánovný
Predám lodný námorný kontajner 20"DC nový (first way) aj zánovný, dĺžka 6m. V cene je už zahrnutá nakládka (Sládkovičovo), dopravu zabezpečím v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Ihneď k odberu. Možná obhliadka. Cena zánovného 3500€ plus DPH, cena nového 3800€ plus DPH.
Lodný námorný kontajner 20"DC 6m zánovný/nový
Predám lodný námorný kontajner 20"DC zánovný, aj nový (first way), dĺžka 6m. V cene je už zahrnutá nakládka (Sládkovičovo), dopravu zabezpečím v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Ihneď k odberu. Možná obhliadka. Cena zánovného 3500€ plus DPH, cena nového 3750€ plus DPH.
Lodný námorný kontajner 20"DC nový (first way)
Predám lodný námorný kontajner 20"DC po jednej plavbe, dĺžka 6m. V cene je už zahrnutá nakládka (Sládkovičovo), dopravu zabezpečím v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Ihneď k odberu 2x biela, 2x šedá a 2x šedá antracit.