bazár, predaj, inzercia, predám

Lučné brány FHP 20

Kategória: Poľnohospodárska technika

Prodám nové luční brány
- luční brány vhodné pro malé a lehké traktory
- možno otočit celou pracovní síť - naostro, natupo - zadní smyk
Pracovní záběr 160 cm
Hmotnost 90 kg
Pro traktor od 15 Hp
Cena včetně DPH a dopravy
Lučné brány FHP 20
Podobné inzeráty
univerzálny mulčovač Kverneland FHP PLUS 250 nový
predám profesionálny mulčovač Kverneland - skladový stroj (možný odber ihneď) model FHP PLUS 250 pracovný záber 2,5 m Robustný univerzálny drvič a mulčovač pre traktory do 130 koní 3-bodový záves kat II možnosť drvenia za aj vedľa traktora Možné naklonenie z vodorovnej polohy do + 90° a do - 65° (mulčovanie svahov a priekop) Nože rotora podľa potreby a požiadavky s rozstupom 75 mm štandart kladivkové nože Pohon vývodového hriadeľa 540 ot/min (Walterscheid 1-3/8" Z6) Prevodovka s integrovanou voľnobežkou Pohon- 5 remeňov s automatickým napínaním Pracovný priemer rotora 450mm, 1920 ot/min rezná rýchlosť až 53 m/s Vysoký ventilačný účinok na nasávanie poľahnutého porastu Vnútorná vložka - zdvojenie plášťa s protiostrím Prevodovky po boku stroja pre lepší dosah a ochranu kardanu Kĺbový hriadeľ s homokinetickými kĺbmi výstražné prvky pre jazdu po komunikáciách technický preukaz cena je uvedená bez DPH servis a náhradné diely zabezpečujem
Lúčne brány Einbock Aerostar 1200
Predám prstové lúčne brány. Záber 12m, rv. 2011. Hydraolické nastavenie agresivity prstov. Brány sú v dobrom stave. Cena je bez DPH, možná dohoda. Pre viac informácii volajte na tel. číslo .
lucne brany
predam lucne brany s cambridge valcami zaber 6,5m
Lúčne brány EINBOCK Grassmanager PRO 600
Predám rakúske lúčne prstové brány EINBOCK GrassManager PRO 600. Pracovný záber 600cm Prepravná šírka 300cm Odpružený smyk Robustné, ťažké prevedenie Hmotnosť cca 1300kg Priemer prstov 10mm Hydraulické sklápanie Potrebný príkon traktora 90 koní Vynikajúco urovnáva a prevzdušňuje lúky, pasienky a pod. Po nájazde diviačej zveri, urovnávanie krtincov, nerovností a pod. Možnosť domontovať sejačku.
Lúčne  brany
Lúčne brany záber 3 m
Lúčne valce
Predam lúčne valce v dobrom stave. Pripravene na sezonu . 5ks čiže cca 5 metrov záber.