bazár, predaj, inzercia, predám

Ľudovít XVI

Kategória: Starožitnosti

Jedálenský set.
Okrúhly,rozkladací stôl, 4x stoličky, vitrinova skriňa, dlhá komoda
Treba osobne zobrať. Nedá sa rozložiť.
Cena za stôl + stoličky 260€
Komoda 250€
Vitrína + pohovka je predaná
Odber len osobný
Ľudovít XVI
Podobné inzeráty
Starožitný Stojan Louis XVI.
SKU: NAST1001 Stojan na noviny se šuplíkem ve stylu Louis XVI. ● kování inspirované stylem Louis XVI. ● stabilní ● původ Holandsko ● vyroben ve třetí čtvrtině dvacátého století Rozměry: š 57 cm x v 54 cm x h 37 cm Doprava: Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař. Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám. Balné 50kč Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)
Renesančná mosadzná misa  z XVI. storočia - 36 cm
Predám renesančnú mosadznú misu zo XVI . storočia s tepaným výjavom svätého Juraja zabíjajúceho draka - Na Slovensku sa jedná o absolútne raritný kus ,ktorý sa objaví raz za 200 rokov .
1935 Ľudovit Janoda Slovenske hrady 1,2,3, zachovalé
1935 Ľudovit Janoda Slovenske hrady 1,2,3, zachovalé, pár strán popisaných a polepených lepiacou páskou, najlepsie vidiet, osobny odber
Ľudovít Štúr: O narodních písních.... 1853 +
Ľudovít Štúr: O narodních písních a pověstech plemen slovanských 1853 + Rozbor filozofie 1852. 2 knihy v jednej väzbe, Praha 1853, 148.strán, Posledná Štúrova kniha vydaná za jeho života, na svoj vek výborný stav + druhá kniha Rozbor filozofie Tomáše ze Štítneho 1852, 296.strán
vitrína v štýle ,,Loius XVI,,
rozmery na foto oblé sklo mosadzné zdobenie 3 sklenené tvarované police
Starožitná komoda Louis XV.
SKU: NAKO1040 Komoda Louis XVI. ● jemně zdobená ● inspirovaná barokním stylem ● původ Holandsko ● vyrobena ve třetí čtvrtině dvacátého století ● do setu máme ještě k dispozici na prodej noční stolky a zrcadlo Rozměry: š 55 cm x v 68 cm x h 33 cm Doprava: Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař. Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám. Balné 50kč Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)