bazár, predaj, inzercia, predám

Luk

Kategória: Ostatné

ponúkam na predaj Luk na obrázku, dovezený z talianska pôvodná cena bola 60eur
Luk
Podobné inzeráty
Poe Lang Bowmax
Predám kladkový luk PoeLang o sile 30-50 libier. Luk má jednopinový zameriavač TrophyRidge s podsvietením, štetinovú základku TrophyRidge, D-loop, tlmiče vibrácii a ramien, držiak šípov Maximal. K luku je aj vypúšťač Alen. Luk je zánovný. Len osobný odber. Kontakt iba sms, alebo mailom.
Drevený luk a šípy
Kupované v zahraničí, pekná ručná práca, luk je vo velmi zachovalom stave, žiadne poškodenie. Dĺžka: 140cm. V prípade záujmu len osobný odber.Cena pevná.
Luk detsky
Dreveny luk ako novy (takmer nepouzivany ) silonova tetiva 3x sip...pri kupe sipov s hrotmy a letkami mozne strielat presne do terca, tetiva sa da zamenit za modelarsku gumu.
LUK PLUS ŠIPY
Predám luk značky DISCOVERY 100 GEOLOGIC. Šípy 5ks Osobný odber Trebišov Trebišov okolie Košice Košice- okolie
Laminované maďarský luk #44
Predám laminované maďarský luk #44 s príslušenstvom. Bol málo používaný. Dôvod predaja: nepoužité. Len osobný odber!
Krásna Zuzana  zo saunou - veľká rekreačná chata (F308-13-AN
F308-13-ANMi Uprostred lesov a lúk pod Lačnovom a nad Lipovcami (bývanie ako na ranči) sa ponúka veľmi lukratívna chata typu rodinný dom s kapacitou 6 izieb, kuchyňa, veľká spoločenská miestnosť, oddychové a zábavné priestory pre rodiny s deťmi, niekoľko kúpeľni a wc, k dispozícii sauna. Chata Zuzana (na LV RD) stojí na miernom svahu v okolí chaty rovinatý pekne upravený terén. Miesto pre oddych, ale aj celoročne bývanie. Kúrenie tepelné čerpadlo+UK na drevo, kozub. Chata je na slnečnom mieste orientovaná na juh, vlastná voda, el. septik. Nízke prevádzkové náklady. Jeden vlastník. Úžitková plocha cca 450m2. Chata je vo veľmi dobrej kondícii. Cena: 1 € Kontaktujte ma: