Luskač na orechy
Kategória:
Potravinárske stroje
Predám ručný luskač na orechy menší 80 vedsie 100 . Pošlem aj na dobierku.
Podobné inzeráty
Stroj na prípravu Čokokebabu je v podstate chladiaca vitrína, ktorá svojim vzhľadom a spôsobom prípravy pripomína klasický mäsový kebab. Táto vitrína udržiava správnu teplotu originálneho čokoládového valca (Cremino). Na rozdiel od klasického mäsového kebabu sa tu nevyžaduje vysoká teplota, ale naopak nižšia - čokoládový valec sa chladí tak, aby nebol ani príliš mäkký, aby netiekol a tiež aby nebol ani príliš stuhnutý. Musí byť tak, akurát. Čokoládový valec sa v tejto vitrínke otáča a postupne orezuje špeciálnym nožom. Tento orezaný, čokoládový material (čokoládové hobliny, kudrlinky a vločky) sa potom vložia do špecialnej, originálnej "palacinky" Choco Pity a dochutia sa podľa vlastnej fantázie cukrára. Napr. Doplní sa to všetko ešte šľahačkou, zmrzlinou, pudingom, ovocím, kávou, kokosom, ..... Náplň môže byť ozdobená aj lupienkami z mandlí, posekanými orieškami, hrozienkami, alebo je jednoducho posypaná práškovým cukrom.
Ako sa pripravuje?
Veľmi jednoducho.. do 40 sekúnd je na svete voňavá lahodná Chocopita, pripravená na spojenie lahodných chutí.. Recept je výsledkom výskumu spoločnosti Techfood a ich viac, ako dvadsaťročých skúsenosti.
ChocoPita sa vyrába - pečie na dvojitej teflónovej varnej platni s priemerom 30 cm. Vonia krásne po citrónoch a vanilke, jej unikátna receptúra je vytvorená priamo k dokonalému zladeniu chutí s čokoládou Cremino.
ChocoPita nie je umelo dofarbovaná a neobsahuje konzervačné látky, má krásne žltú farbu vďaka korenia kurkuma. Tá je pripravená na okamžité použitie a to bez akéhokoľvek tuku. Chocopita je ľahká, jemná a výnimočne chutná. Čokoláda, ktorá sa do nej vkladá - Cremino je tradičná talianska čokoláda, ktorá sa skladá z dvoch variantov: lieskovo-orieškovej čokolády a bielej čokolády s pridanými lieskovými orieškami. Orechy pridané do čokolády sú z vyhlásenej oblasti Piemonte "PGI". Piemonte je oblasť v Taliansku, z ktorej lieskové orechy sú odborníkmi považované za najlepšie na svete. Kakao použité na čokoládu je tiež starostlivo vyberané - pochádza zo Strednej Ameriky z najlepšáích odrôd kakaovníka. Čokoláda je ručne vyrobená prísne daným postupom, preto je omnoho kvalitnejšia než akýkoľvek iný čokoládový výrobok vyrábaný priemyselne. V regióne Piemonte obdržal tento produkt ocenenie eco-PAT (typicky remeselnícky produkt).
Viac info po telefóne.
Kuter na mäso, rezačka na mäso /zeleninu
Vhodný na spracovanie: mäso a ryby, ovocie a zelenina,orechy, sušené ovocie, syr, čokoláda a pod.
Ideálny na výrobu omáčiek, pesta, zmesi korenia, paštét a pod.
Výkon 1800W
Kúter má 2 roky a bol 3x použitý
Pri serióznom jednaní dohoda možná. Len osobný odber.