bazár, predaj, inzercia, predám

Lustre, lampa

Kategória: Lampy, osvetlenie

Dva lustre a jedna nastenna lampa:
> Skleny luster (70te roky)
> Porcelanovy luster (70te roky)
> Nastenna lampa (60te roky)

Ceny aj dohodou, cena je orientacna za kus
Lustre, lampa
Podobné inzeráty
Lustre
Ponúkame na predaj dva zachovalé lustre, viď foto. Jedna lamela na jednom z lustrov je trošku poškodená. Lustre dostupné od 24. 06. 2023. Druhý z lustrov je bez chybičky. V prípade kúpy obidvoch zvýhodnená cena za oba lustre 25 eur.
Krištáľové lustre
Predám krištáľové lustre: - 5 ks závesné lustre (170 €/ks), - typ Orion Theresa LU 2243/6+3 Gold (pôvodná cena 380 €/ks) - výška 1020 mm, výška tienidla 420 mm, priemer 650 mm, zdroj žiarovky 9x E14 40W (nie sú súčasťou lustra), - 13 ks nástenné lustre (40 €/ks) - typ Orion Theresa WA 2-521/2 Gold (pôvodná cena 92 €) - výška 180 mm, šírka 240 mm, hĺbka 150 mm, zdroj žiarovky 2x E14 40W (nie sú súčasťou lustra) Pri kúpe väčšieho množstva, alebo ako celku dohoda na cene možná.
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým
Predám v bezchybnom stave LED lampičku, osobný odber Šintava (Sereď), prípadne môžem poslať na dobierku, pokiaľ zaplatíte vopred poštovné alebo celú čiastku na účet. LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB Lampa na nočný stolík IMMAX v krásnom dizajne bude vaším skvelým spoločníkom. Vďaka zdroju svetla z LED diód je veľmi šetrná a skvele svieti. Výrobca ju opatril stupňom krytia IP20. To udáva, že ju možno umiestniť do interiéru. Stmievaním osvetlenia je možné nastaviť jas podľa vašej aktuálnej potreby. Stolná lampa disponuje praktickým dotykovým spínačom, ten iste oceníte nielen v spálni. Výrobok umožňuje meniť farbu svetla v priebehu celého dňa. Tento model teda vie plynule prechádzať z 2700 K až na 5500 K. Za týmito hodnotami sa ukrýva teplá biela a neutrálna biela farba svetla. Počítajte s tým, že správny chod bude stolnej lampe zabezpečovať príkon 8,5 W. S tým súvisí aj napätie 12 V. Aby ste si boli istí, že sa vám na požadované miesto zmestí, mali by ste byť oboznámení s jej rozmermi. Stolová lampa IMMAX má dĺžku 18,2 cm a šírku 13,9 cm. Jej výška sa potom vyšplhala na 60 cm. Produkt bol vyrobený z materiálu, ktorým je kov a plast. Vyžaruje svetlo s intenzitou 400 lm. Lampa na stôl IMMAX je štandardne napájaná zo siete, pričom dĺžka prívodného kábla predstavuje 1,5 m. Obľúbite si ju nielen pre jej vynikajúce vlastnosti, ale aj moderný štýl. Rozhodujúce prednosti stolovej lampičky LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB Stolná lampa IMMAX skvele doladí atmosféru miestnosti Vyrobená z materiálu, ktorým je kov a plast Jej šírka predstavuje 13,9 cm a dĺžka potom 18,2 cm Čo do výšky dosahuje 60 cm Umožňuje stmievanie Trieda spotreby stolovej lampy je E Disponuje dotykovým spínačom Hodnota vstupného napätia predstavuje 12 V Predpokladaná životnosť bude 50000 h Nastaviteľná chromatickosť od 2700 K do 5500 K Možnosť napájania: do siete Kvalitu stolnej lampy dokladuje certifikát krytia IP20 Moderný štýl
Predáme staré lustre a lampy
Predáme staré lustre a lampy. Päťramenný žltý luster má cenu 50,- eur, štvorramenný luster má cenu 30,- eur. Biely luster s jedným zavesením má cenu 40,- eur. Biele zatvorené okruhlé závesné lampy majú cenu osobitne 30,- eur a otvorená okruhlá závesná lampa má cenu 25,- eur. Osobný odber.
Stolna lampa IKEA Forsa  TYP A0501, Max 40W
Stolna lampa IKEA Forsa TYP A0501, Max 40W Urgentne predam Pracovná lampa v klasickom štýle z ocele u vás zažiari. Rameno a tienidlo sa dajú vhodne nastaviť, takže lampa je použiteľná na čítanie pri stole, v posteli aj na pohovke. Rozmery Max.: 40 W Výška: 35 cm Priemer: 15 cm Priemer tienidla: 12 cm Dĺžka kábla: 1.8 m cena: 15 €.
Industriálna lampa z piestu
Stolná lampa z piestu Výroba tejto malej lampičky zaberie najmenej času. Vylestenie piestu a obrusenie ojnice a následne odmastnenie zaberie približne 2-3 hodiny. Ojnicu a piest treba zaaretovat aby lampa nemala dentenciu sa prevrátiť. Po tomto zákroku prichadza lakovanie. To zaberie par minút. Po 30minutach dávam ďalšiu vrstvu. Po tretej vrstve laku, nechám lampu v kľude nech vyzreje lak. Po vyzreti laku aplikujem objimku so žiarovkou, sieťový napájací kábel s vypínačom a tienidlo. Lampa je pripravená na predaj. Cena tejto lampy je 59eur. Vyska lampy -34cm Hmotnosť - cca 1kg Rozmer tienidla - Sirka spodok 19cm, sirka vrch 14cm, výška 15cm Farba tienidla - Bledošedá alebo tmavošedá