bazár, predaj, inzercia, predám

Luxusná sedačka z kvalitnej kože

Kategória: Sedacie súpravy

Pohodlná sedačka, na ktorú posadíte celú rodinu. Luxusné prevedenie za zlomok pôvodnej ceny. Veľmi kvalitný materiál na ktorom sa sedí príjemne aj dlhšiu dobu. V stave ako nová, bez poškodení a popraskanej kože.
Luxusná sedačka z kvalitnej kože
Podobné inzeráty
Luxusná talianska sedačka z hovädzej kože
Na predaj luxusná talianska sedačka z hovädzej kože v tvare L s polohovatelnými operadlami hlavy vo výbornom stave. Treba vidiet, velmi pohodlná na sedenie. Povodna cena 3600 eur Osobny odber BA Prepravu viem zabezpecit vrámci BA inzerat je platný do zmazania
Luxusná sedačka a luxusný stôl z masívu na chatu
Nábytok je vyrobený v Sedaciu súpravu tvorí 3 a 2 sedačka. Poťah je z kvalitnej kvetinovej látky, doplnenej kožou vo farbe šampaň. Taktiež sú takto kombinované aj vankúše. Kvalitný nábytok z masívneho drátkovaného dreva je vyrobený na mieru. V prípade záujmu pošlem video. Rozmery: 3-sedačka: celková šírka-2300mm . šírka sedenia-1950mm . hĺbka sedenia-790mm . hĺbka sedenia s vankúšom za chrbtom-550mm . výška sedenia od zeme-420mm . výška chrbta od zeme-820mm . dĺžka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-920mm . šírka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-160mm Rozmery: 2-sedačka: celková šírka-1420mm . šírka sedenia-1100mm . hĺbka sedenia-750mm . výška sedenia od zeme-420mm . výška chrbta od zeme-820mm . dĺžka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-870mm . šírka bočného kraja, kde je kožená opierka ruky-160mm Rozmery: Masívny stôl: . 1000x1000mm . výška od zeme-450mm . hrúbka nohy-cca100mm Sedacia súprava – 900€ Stolík – 500€
Luxusná rozkladacia sedačka 3 + 2 LEONARDO konf. stolík
Luxusná rozkladacia sedačka 3 + 2 LEONARDO s oválným konf. stolíkom z čerešňového dreva
Talianska sedačka MINUETTO
Teraz nezmeškajte SUPER výpredaj kvalitnej klasickej sedačky MINUETTO Látková sedačka MINUETTO od Talianskeho výrobcu Pandolfi divani v elegantnej látke. Sedacia súprava ma celo zobliekateľný poťah. Konštrukcia sedačky je drevená, výplne sedačky sú vyhotovené z pamäťovej peny s vysokou odolnosťou. Sedačka je posadená na strieborných nohách ktoré sú priznané čo uľahčuje údržbu časti pod sedačkou Pôvodná cena 4.329,00 € s DPH TERAZ VÝPREDAJOVÁ CENA 1.990,00 € s DPH Táto sedacia súprava pozostáva zo setu 2 miestna sedačka + kreslo. Rozmer 2 miestnej sedačky: š. 227 x hl.85 x v. 92 cm, výška sedu 47 cm. Rozmer kresla: š. 110 x hl.85 x v. 92 cm, výška sedu 47 cm. Táto sedacia súprava sa nachádza na našej predajni v TRNAVE v OC STAVMAT na ZAVARSKEJ 10/D Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať Mob. – , , Email.- trnava@ !! IHNEĎ K ODBERU !!
Sedačka
Predám veľkú sedačku aj s konferenčným stolíkom. Sedačka je kvalitnej nemeckej výroby. Koženka na sedačke je olúpaná (viď.foto) inak je sedačka vo vynikajúcom stave. Rozmery aj s nákresom sú na druhej foto. Rozmery stolíka 110x100.Pôvodná cena bola vyše 2000€. Predám za 300€. Sedačka sa nachádza v Šamoríne.
Nová rohová sedacia súprava - Relax . Dovoz celá SR
Na predaj úplne nová zabalená rohová sedačka v tvare L Relax pôvodná cena 600€ teraz v akciovej cene za €300 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka Sawana je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je 2x úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 245 cm šírka: 150 cm výška: 70cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dovozu v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v troch balíkoch.