bazár, predaj, inzercia, predám

Luxusný set Zsolnay Sissi, PC 200€

Kategória: Sklo, keramika

Predám nádherný luxusný porcelánovy čajový set Zsolnay Sissi, vitrinovy stav. Obsahuje 2 šálky, 2 podsalky a misticku na čaj. Pôvodná cena 200€.
Luxusný set Zsolnay Sissi, PC 200€
Podobné inzeráty
Porcelán Zsolnay
Ponùkam na predaj krasny porcelanovy set Zsolnay. Vyska vazy 16 cm. Len osobne. Pozri aj na moje ostatne inzeraty, ktore su platne do zmazania.
Zsolnay pecs
Predam porcelan zsolnay 3ks spolu za 55€.Info-.
Porcelánový starožitný lavór Zsolnay Pecs 1900
Krásne zdobený porcelánový lavór značky Zsolnay Pecs. Veľmi vzácna vec v tomto stave. Toto ručne maľované umývadlo je vo výbornom stave. Zo spodku jednej hrany je oťuk o veľkosti cca 2 mm. Nie je, ale skoro vôbec vidieť.  Podľa značky a výrobného čísla bolo umývadlo vyrobené okolo roku 1900 až 1906. Za toto umývadlo by sa nehanbil ani sám cisár Franz Jozsef. Odporúčame osobný odber v Bratislave. Rozmery: v - 15 cm, š/priemer - 44 cm.
Zsolnay porcelánová soška eosin mešita
Zsolnay mešita, výška 13 cm, pekný stav viď foto. Značená. Platba na účet alebo dobierkou
Zsolnay figurálna eosin váza
Zsolnay váza, výška 16 cm, pekný stav, dole škrabanec viď foto. Značená. Platba na účet alebo dobierkou Kontakt cez email
Princess Sissi - keramický ozdobný tanier dekorovaný v 24k
Keramický tanier s podobizňou princeznej Sissi prinesený z Corfu (Grécko) na začiatku 90. rokov hned po otvorení štátnych hraníc a možnosti slobodného cestovania. Ozdobný tanier je dekorovaný v 24k zlate (vid obrázky) Priemer taniera 12 cm