bazár, predaj, inzercia, predám

Lymfodrenážny prístroj

Kategória: Zdravie a krása

Predám lymfodrenážny prístroj Lymfoven vo veľmi dobrom stave. Mám ešte v ponuke aj návleky na ruky.
Lymfodrenážny prístroj
Podobné inzeráty
Lymfodrenážny prístroj
16 komorový lymfodrenážny prístroj. Návleky na nohy a pás plus ovládacej jednotky. Možnosť z výberu 4 programov, možnosť nastavenia tlaku a času procedúry. Pristroj je nepouzivany ako novy.
Lymfodrenážny prístroj na nohy BeautyOne
Na zlepšenie krvného obehu a odstránenie opuchov. Nakúpené tu: Použitý raz - cez oblečenie. Možnosť zaslania cez spoločnosť Packeta (kuriér alebo doručenie do Packeta boxu). V prípade osobného odberu (Košice I.) bude suma doručenia samozrejme odrátaná (3 EUR)
Lymfodrenažny pristroj
Predám lymfodrenažny prístroj s nohavicami, cena 400€,len osobný odber.
Čistiaci prístroj na tvár Beam Oriflame
Čistiaci prístroj klinicky preukázateľne čistí a účinne vyhladzuje pleť. Vhodné na všetky typy pleti. Účinne čistí pleť a zároveň odstraňuje nadbytočný maz a nečistoty. Upokojujúca masáž po vyčistení pleti Obsahuje aj puzdro na prenášanie a USB kábel na nabíjanie Popis: Tento prístroj na tvár BEAM klinicky preukázateľne a účinne čistí vašu pleť pomocou troch rôznych častí silikónových štetín a siedmich úrovní vibrácií, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám. Pomáha odstraňovať nadbytočný maz, vyhladzuje pokožku a podporuje zdravú, prirodzene žiarivú pleť. Má aj masážnu funkciu na uvoľnenie tvárových svalov. Ideálne na použitie v sprche. Vodoodolný maximálne do jedného metra, na 30 minút. Odstráňte si z tváre make-up a aplikujte potrebné množstvo čistiaceho gélu na vlhkú pleť, alebo na prístroj. Stlačte tlačidlo na zapnutie prístroja. Pleť čistite krúživými pohybmi na lícach a kĺzavými pohybmi hore a dole nos, čelo a bradu. V okolí očí a na citlivých miestach aplikujte jemnými pohybmi. Stlačením tlačidla nahor alebo nadol upravte úroveň vibrácií. Pokračujte v čistení pleti s dôrazom na každú časť tváre po dobu jednej minúty. Dôkladne opláchnite a klepkaním vysušte. Prístroj vypnite stlačením tlačidla zapnutia alebo sa prístroj automaticky vypne po 3 minútach. Nabíjanie: Blikajúce biele svetlo signalizuje, že zariadenie má málo energie. Zapojte USB do adaptéra alebo USB portu počítača. Biele svetlo bude blikať aj počas nabíjania. Keď je svetlo stabilné, prístroj je plne nabitý. Nikdy nenabíjajte zariadenie mokré alebo ihneď po použití, keď je nabíjací port mokrý alebo vlhký.
Lymfodrenážne nohavice+prístroj
Predám lymfodrenážny prístroj Ballance Lite/návlek + prístroj/ od slovenského výrobcu AVIVA s.r.o.+certifikát.Bez poškodenia. Málo používané. Pôvodná cenna 2700€.Cena predaja 1600€.
Kyslíkový koncentrátor - NOVÝ so ZÁRUKOU
Predám KVALITNÝ a VEĽMI ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor určený pre DOMÁCU liečbu. Kyslíkový prístroj je ČISTO NOVÝ a predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Prístroj na výrobu kyslíka využíva PSA technológiu generovania molekulárneho kyslíka, špeciálny procesný materiál molekulárneho sita. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 6 litrov. Čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Koncentrátor má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Moznosť aj OSOBNÉHO ODBERU. Špecifikácia: Kyslíkový prístroj na domáce použitie. Model: MAF01 5AW Váha prístroja: 5,2 kg Hlučnosť: 45dB Rozmery: 302*168*325 mám Odber elektriny: 115W Technológia: PSA Prietok kyslíka: 1-6L/min Percento kyslíka 90-30% K prístroju je aj SLOVENSKÝ NÁVOD. Na prístroje zakúpené u mňa ponúkam ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis. IHNEĎ K ODBERU Sme Vám k DISPOZÍCII 24 hodín 7 dní v týždni. POZRITE SI AJ INÉ MOJE KYSLÍKOVÉ PRÍSTROJE.