bazár, predaj, inzercia, predám

Lyže HEAD Shape One 156 cm

Kategória: Lyžovanie

Predám lyže značky Head Shape One s dĺžkou 156 cm, lyže sú prakticky nové, absolútne bez škrabanca, navoskované pripravené na sezónu. Cena 260 €.
Mám k nim aj lyžiarky Rossignol sensor, veľkosť 26,5 sedia na veľkosť nohy 39/40. Lyžiarky sú prakticky nové, obuté len 2 krát. Cena 110€.
V prípade kúpy celku bude cena 340€
Lyže HEAD Shape One 156 cm
Podobné inzeráty
156 cm HEAD SHAPE CX 2017
Použité lyže HEAD SHAPE CX 2017, woodcore SW, ERA 3.0 + Tyrolia PR11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1168 Rádius a dĺžka: 11,1 (156cm); Parametre: 125-77-108 (156cm); Pôvodná cena: 435€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. HEAD alpské lyžovanie vyhľadávaním absolútneho výkonu a preteku proti časom, ale aj chvíle voľného času na zdieľanie s rodinou a priateľmi. To je povolanie modelu Shape CX, moderného lyžiarskeho lyžovania vybaveného najmodernejšou technológiou značky. Sklopný hák typu Allride je ideálny pre hravé otváranie a odchod, 78 mm pás je ideálny na to, aby si mohol vychutnávať akékoľvek snehové podmienky a technológia ERA 3.0 prináša ešte väčšiu námahu. Čo môže urobiť lyžiarka Head Tape CX? Táto voľnočasové lyže je navrhnutá na bezstarostnú a bezpečnú jazdu na upravovaných zjazdovkách. Model Shape CX je super hnacný a môžete ho dať na okraji v jednom okamihu a intuitívne sa otočiť vďaka svojmu hrotu. Potom sa budete baviť robiť pekné otáčky jeden po druhom a vychutnať si veľký okraj držať tlačiť ešte viac, kľukat rýchlosť, zapojiť sa do strmších terénov a objaviť skutočné lyžovanie pocity. Toto všetko-horské lyžovanie je tiež super príjemné na mäkkom snehu na strane svahov. Je skvelým nástrojom, ako si zvyknúť na iný lyžiarsky / snehový kontakt oveľa jemnejší a zábavnejší. Môžete si byť istí, že vám maximálne využijete skipass bez toho, aby ste sa po prvom dni unavili.
dámske SALOMON BBR 7.9 SUNLITE Vshape, ako NOVÉ
Použité dámske lyže SALOMON BBR 7.9 SUNLITE Vshape, woodcore, red + Salomon Z10 ( ako NOVÉ ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0677 Rádius a dĺžka: 79 (169cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: stred 9 (169cm); Pôvodná cena: 449€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Nová, jedinečná technologie V-Shape Budete se odlišovat Navíc si dobře zalyžujete Použité lyže Salomon BBR 7.9 2 jsou skvělý allmountainový univerzální model. S přehledem si s ním poradíte v hlubokém sněhu, ale i na sjezdovce, ať je v jakémkoliv stavu. S těmito lyžemi vás nezaskočí žádné podmínky. V-Shape inspirovaný surfingem spočívá v široké špičce vhodná do freeridu a úzké patce vhodná na sjezdovku. Celodřevěné jádro vyztužené dvěma vrstvami titanalu zaručuje skvělou stabilitu a torzní tuhost i ve vysokých rychlostech. V-Shape: široká špička vhodná do freeridu a úzká patka lyže vhodná na upravenou sjezdovku. Full Woodcore celodřevěné jádro: pro lepší torzní tuhost při vyšších rychlostech. Pulse Pad pulzní vrstva: elastomerová vrstva podél hran, která absorbuje nárazy, tím zmenšuje vibrace a zajišťuje lepší kontakt lyže se sněhem.
Zjazdové LYŽE 4 druhy -  "Rossignol/ Salomon/ a iné
Zjazdové LYŽE: 1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg. (Cena - 40 eur) 2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“. Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy. (Cena - 30 eur)
lyže head 117 cm , lyžiarky raptor head
Predam velmi pekne , lahko ovladatelne lyže Head Supershape 117 cm , s viazaním head , posuvna pata i spica , lyže krsasne , hrany a sklznica su pripravené na svah . cena lyže 93 eur . Lyžiarky Head rapror velkost 34 , vnutorna dlžka ma 21 cm , 257 mm , cena 55 eur .Alebo lyžiarky Head Raptor 50 velkost 37 , vnutorna dlžka ma 23,5 cm , skelet 2811 mm , cena 65 eur .
Head Supershape i.SPEED
Predám lyže Head Supershape i.SPEED jeden pár šedé 163cm Lyže v dobrom stave. Tieto lyže sú určené pre celodenné jazdenie na zjazdovke. Ľahké materiály ako Graphene uľahčili vyváženie lyže a zvýšili kontrolu nad lyžami ERA 3.0 Kombinuje tri technológie (Allride Rocker, Progresívny rádius a odpruženie Intellrise) aby uľahčila lyžovanie a poskytla väčšiu šírku výkonného pásma. Profil Speed Rocker Speed Rocker má mierne ohnutú špičku pre ľahší vjazd do oblúka. Konštrukcia Graphene World Cup Sandwich Cap Konštrukcia lyže vyvážene kombinuje ľahký materiál Graphene s tvrdým Titanolom. Vďaka tejto konštrukcii majú lyže extrémnu pružnosť. KERS Technológia KERS funguje ako turbo dúchadlo na aute, ktoré poskytuje dodatočnú akceleráciu zvyšovaním tuhosti zadnej časti lyže v oblúkoch. Sklznica Race Structured UHM C Base Najkvalitnejšia a najrýchlejšia sklznica. Pôvodná cena 790€ Moja cena 250€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka kliknite na Lyže
VOLKL RTM 7.4, White/red, FULL sensor
Použité lyže VOLKL RTM 7.4, White/red, FULL sensor woodcore, TIP rocker + Marker FDT10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1291 Rádius a dĺžka: 13,1 (156cm) iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 118-74-103 (156cm) Pôvodná cena: 469€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Výborné univerzální lyže pro začínající, nebo středně pokročilé lyžaře, kterým umožní hravě zvládnout všechny typy oblouků. Cílová skupina: Pokročilí nebo začínající lyžaři, jezdící převážně na upravených sjezdovkách ve středním oblouku. Doporučené délky -15 až -5cm k výšce postavy. Konstrukce je tvořena: Woodcore Jednoduché dřevěné jádro ve střední části lyže, v oblasti pod vázáním, navržené pro stabilnější a lépe kontrolovaný projev lyže. Toto jádro je též dodáváno ve verzi light - odladěné a odlehčené přímo pro konkrétní model lyže. XTD Progessive Technology Dřevem vyztužené jádro lyže má na špičce a patce speciální 3D tvarování, rozdílné na špičce a patce. Specielně tvarovaná přední část lyže, spolu s tvarem Tip Rocker přispívají k navýšení přesnosti a stability . Optimalizovaný tvar patky lyže zase upravuje její chování při výjezdu z oblouku, který je nyní klidnější a ani při razantnějším provedení lyže tak zvaně „nekopou“. Vhodné pro výšku postavy: od 145 do 195 cm Vhodné pro terén: ze 70 až 90% upravené sjezdovky