bazár, predaj, inzercia, predám

lyže volkl 90 cm , lyžiarky

Kategória: Lyžovanie

Predam lahko ovladatelne lyže Volkl 90 cm , s viazaním salomon , posuvne , lyže pekne , hrany a sklznica nabrusene , navoskovane . cena lyže 49 eur .
yžiarky salomon T2 velkost 30 , vnutorna dlžka ma 19 cm , cena 29 eur.
lyže volkl 90 cm , lyžiarky
Podobné inzeráty
Lyže Volkl + Lyžiarky Lange
Predám lyže Volkl a lyziarky Lange.Zachovalý stav.Cena 60 (30+30) eur.Lyže Volkl - dĺžka 170 cm,viazanie Marker.Lyžiarky Lange - Mondopoint 280 mm, dĺžka skeletu 328(viď.foto). Lyže a lyžiarky sú staršie ale plne funkčné.Pracky a papuče na lyžiarkach nepoškodené.Na lyžiach prebrusiť hrany a navoskovať a môžete jazdiť.Dôvod predaja - prechod na nový set.
Lyže Völkl Racetiger SC Yellow
Predám lyže kupované 10/22 ,ešte v záruke. Na fotkách je aktuálny stav lyží. 1x servisovane (hrany+vosk) Parametre: 123-70-103 Dĺžka:170cm Völkl Racetiger SC sú dynamické univerzálne lyže slalomového typu, vhodné najmä na upravené zjazdovky. Tieto lyže sú hravé, točivé, vhodné pre krátky a stredný oblúk - dalo by sa povedať, že sú to také "odladené slalomky". Vďaka svojej konštrukcii sú lyže veľmi stabilné a ľahko ovládateľné. Model obsahuje celý rad konštrukčných prvkov, ktoré dohromady dokonale fungujú ako celok. Základom je upravené drevené jadro Full Sensor Woodcore, zosilnené pásom dynamické ocele Powered by steel. To všetko dopĺňa tvar prehnutie s ľahko přizdvihnutou špičkou Tip Rocker a tlmič nežiaducich vibrácií UVO (dokáže tlmiť v troch nezávislých rovinách). Ideálny model pre dobrých lyžiarov milujúci svižný carving s menšími radiusy oblúkov na upravených svahoch. Völkl Racetiger SC sú rýchle pri prehranenie, ľahko ovládateľné a veľmi stabilný aj pri agresívnej jazde. Vďaka svojej šírke 70mm pod topánkou si lyže poradí so všetkými typmi terénov a snehových podmienok. Najlepšie vlastnosti lyže zažijete na tvrdé, upravenej zjazdovke, tento model drží dobre aj na zjazdovke zľadovatenej. Lyža je ideálny pre lyžiarov, čo majú radi športové lyže na celý deň.
VOLKL RTM 7.4, White/red, FULL sensor
Použité lyže VOLKL RTM 7.4, White/red, FULL sensor woodcore, TIP rocker + Marker FDT10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1291 Rádius a dĺžka: 13,1 (156cm) iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 118-74-103 (156cm) Pôvodná cena: 469€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Výborné univerzální lyže pro začínající, nebo středně pokročilé lyžaře, kterým umožní hravě zvládnout všechny typy oblouků. Cílová skupina: Pokročilí nebo začínající lyžaři, jezdící převážně na upravených sjezdovkách ve středním oblouku. Doporučené délky -15 až -5cm k výšce postavy. Konstrukce je tvořena: Woodcore Jednoduché dřevěné jádro ve střední části lyže, v oblasti pod vázáním, navržené pro stabilnější a lépe kontrolovaný projev lyže. Toto jádro je též dodáváno ve verzi light - odladěné a odlehčené přímo pro konkrétní model lyže. XTD Progessive Technology Dřevem vyztužené jádro lyže má na špičce a patce speciální 3D tvarování, rozdílné na špičce a patce. Specielně tvarovaná přední část lyže, spolu s tvarem Tip Rocker přispívají k navýšení přesnosti a stability . Optimalizovaný tvar patky lyže zase upravuje její chování při výjezdu z oblouku, který je nyní klidnější a ani při razantnějším provedení lyže tak zvaně „nekopou“. Vhodné pro výšku postavy: od 145 do 195 cm Vhodné pro terén: ze 70 až 90% upravené sjezdovky
Lyže Rossignol Pursuit 11 + Lyžiarky Tecnica
Lyže: Rossignol Pursuit 11 - veľkosť 163cm, R12 ( výška 180cm vpohode ) Lyžiarky: Tecnica TEN.2 80 - veľkosť 310 ( nohu mám 45,5 a boli mi akurát ) Lyže jazdené len jednu sezónu, 5 rokov boli skladované na suchej povale. Lyžiarky jazdené 5 sezón x cca 6 dní v sezóne. Obe veľmi zachovalý stav, lyže brúsené a servisované len raz, sklznice vo výbornom stave! Lyžiarky veľmi zachovalé. Vhodné pre hobby lyžiara, ktorý nehľadá nič špeciálne. Obe sú schopné okamžitého používania. Lyžiarky sú viditeľne používané, ale príležitostne novému majiteľovi poslúžia ešte veľmi dobre. Lyžiarky sú mäkšej konštrukcie. Vhodné pre aj pre začiatočníka. :-) Primárne predávam spolu, oddelene ceny 100e lyže, 50e lyžiarky. Osobné stretnutie v BA, príležitostne jazdím autom BA - Trstená.
Predám jazdené lyže VOLKL Racetiger GS23 UVO WorldCup-178cm
Predám jazdené lyže v super stave VOLKL Racetiger GS23 UVO WorldCup. Lyže majú jemné škrábance od bežného používania. Sklznica aj hrany sú v dobom stave, bez poškodenia. Na fotkách sklznice je ešte vidieť stopy po voskovaní. Jedná sa o športové obráčky pre skúsených jazdocov. Lyža je určená na dlhé oblúky a dynamickú jazdu. Lyže map Speedwall Multilayer Woodcore, teda špeciálnu celodrevenú konštrukciu, pantentovanou firmou Volkl na dosiehnutie skvelej dynamiky a jednoduchý prenos síl na hranu. Celodrevené jadro je vystužené po celej dĺžke titánovou platňou. Lyže majú pri vysokých rýchlostiach skvelú stabilitu. Taktiež pri zľadovatelích zjazdovkách majú výborný grip. Daný model taktiež dspouje technológiou UVO. Ide o voľne otáčajúcu sa vibračnú klapku, ktorá efektívne znižuje nežiadúce vibrácie počas dynamickej jazdy a požitok a efektívnosť jazdy umocňuje. Lyže sú vďaka tejto technológií obeľa presnejšie a bezpečnejšie. Výška lyží je 178cm a rádius je ≥23m. Viazanie je originál MARKER DIN 4-12 do 120kg. Cena lyží je 195€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
lyže volkl unlimited 163 cm , drevene jadro , lyžiarky
Predam lahko ovládatelné lyže Volkl unlimited vyska 163 cm , drevene jadro , 118-74-100 , r 14,5 m s viazaním salomon do 110 kg , posuvne , hrany a sklznica su nabrusené , navoskovane , pripravené na svah , cena lyže 79 Eur . Lyžiarky salomon mission velkost 42 , vnutorna dlžka ma 27,5 cm , pevné klipsy , microsystem , nastavitelné na lytku . cena lyžiarky 49 eur . Lyžiarky Lange SX velkost 43 , vnutorna dlžka ma 28,5 cm , pevné klipsy , microsystem , nastvitelné na lytku . cena 79 eur . Predám aj kazde zvlast . mam aj inu velkosť lyžiarok .