bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarky 29,5 (na nohu 43 / 44), aj ako komplet s lyžami

Kategória: Lyžovanie

Predám zachovalé lyžiarky Koflach (integrated technology) vo výbornom stave, veľkosť 29,5 / vonkajšia dĺžka 337 mmm (na nohu veľkosti 43/44). Cena 39,9€.
Mám aj lyže rôznych dĺžok od 20€.
V prípade záujmu zrealizujem po dohode aj dovoz. Dovoz je možný na trase Bratislava - Liptov/Tatry (cez ZA alebo BB) a okolie.
Lyžiarky 29,5 (na nohu 43 / 44), aj ako komplet s lyžami
Podobné inzeráty
Lyže Rossignol Pursuit 11 + Lyžiarky Tecnica
Lyže: Rossignol Pursuit 11 - veľkosť 163cm, R12 ( výška 180cm vpohode ) Lyžiarky: Tecnica TEN.2 80 - veľkosť 310 ( nohu mám 45,5 a boli mi akurát ) Lyže jazdené len jednu sezónu, 5 rokov boli skladované na suchej povale. Lyžiarky jazdené 5 sezón x cca 6 dní v sezóne. Obe veľmi zachovalý stav, lyže brúsené a servisované len raz, sklznice vo výbornom stave! Lyžiarky veľmi zachovalé. Vhodné pre hobby lyžiara, ktorý nehľadá nič špeciálne. Obe sú schopné okamžitého používania. Lyžiarky sú viditeľne používané, ale príležitostne novému majiteľovi poslúžia ešte veľmi dobre. Lyžiarky sú mäkšej konštrukcie. Vhodné pre aj pre začiatočníka. :-) Primárne predávam spolu, oddelene ceny 100e lyže, 50e lyžiarky. Osobné stretnutie v BA, príležitostne jazdím autom BA - Trstená.
Lyžiarky Salomon Racing, na nohu 41/42,aj komplet s lyžami
Predám lyžiarky Salomon Racing (proling Racing technology) performa 9.0, vo dobrom stave, veľkosť 28 / vonkajšia dĺžka L = 326 mmm (na nohu veľkosti 41/42). Cena 49,9€. Mám aj lyže rôznych dĺžok od 20€. V prípade záujmu zrealizujem po dohode aj dovoz. Dovoz je možný na trase Bratislava - Liptov/Tatry (cez ZA alebo BB)
lyžiarky Nordica č. 40-41
Predám používané, kvalitné lyžiarky Nordica. Veľkosť lyžiarky je č. 40-41, t.j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm-265 mm. Vonkajšia veľkosť skeletu lyžiarky je 305 mm. Lyžiarky sú na 4 klipsne, čo je výhodou z dôvodu lepšej fixácie nohy a tiež je možné lepšie regulovať prípadné tlačenie lyžiarky. Klipsne sa dajú regulovať pomocou microsystému. Lyžiarky sú v slušnom stave. Farba sivo modrá. Majú príjemné, zateplené polstrovanie a pútka na prenos. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
EU 39 použité dámske lyžiarky ATOMIC HAWX 2.0 PLUS 90 W 2020
Lyžiarky sú použité v dobrom stave bez závad. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. LK200080 Výrobca:ATOMIC Pre koho:Dámske Typ lyžiara:Začiatočník / Rekreačný / Pokročilý / Expert Typ lyžiarok:All mountain Veľkosť MONDO:25 Flex index:90 Hawx 2.0 Plus W sú dámske lyžiarky ideálne pre mierne pokročilé až pokročilé lyžiarky, ktoré vyžadujú od lyžiarok dokonalé pohodlie ktoré tu zaručuje technológia Memory Fit s predtvarovananou oblasťou päty a členku. Vnútorná papučka Silver Liner s 3M™ zabezpečje nohám pohodlie a teplúčko. Konštrukcia lyžiarok je prispôsobená dámskym chodidlám a zaručuje vynikajúcu stabilitu so zvýšenou kontrolou nad lyžami.
č.EU 38-38,5 dámske ATOMIC LIVE FIT 80
Použité dámske lyžiarky ATOMIC LIVE FIT 80, sanitized, COMFORT automatic, SUPER fit, WHITE/belas. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0385 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 289 (24cm-24.5cm); EU 38-38,5 Pôvodná cena : 199€. Sú stredne tvrdé lyžiarky z modelovej rady Live Fit, ktoré sú navrhnuté pre kontinuálne a automatické adaptovanie topánky na nohu svojho nositeľa. O to sa starajú unikátne Live Fit zóny, ktoré tesne obopnú nohu a automaticky zaistia perfektné držanie v každej fáze jazdy. Lyžiarky ASY Comfort Liner spolu s pevným skeletom zaisťujú precízny prenos sily na lyže, zatiaľ čo dve široké pracky a velcro pás zaisťujú pevnú oporu a ľahké obúvanie a vyzúvanie. Lyžiarky sú ideálne pre pokročilé športovo založené lyžiarka ale aj začiatočníčky, ktoré sa chcú rýchlo zdokonaliť a ktoré hľadajú kombináciu komfortu a výkonu.
DÁMSKE LYŽIARKY SALOMON S/PRO R90 W SILVER
Lyžiarky sú v Top stave. Veľkosť 24-24.5 / 284 Dámska lyžiarska obuv najmä pre pokročilé športové lyžiarky hľadajúce výkonnú a zároveň komfortnú obuv na celodennú lyžovačku. Lyžiarky z TOP športovej kolekcie Salomon S PRO sú vďaka novému, extra pevnému a ľahkému polyméru DB HyLite jednými z najpopulárnejších na trhu. Štyri vysokokvalitné a vrchný suchý zips zabezpečia skvelú stabilitu a pohodlnosť nohy v lyžiarke, zatiaľ čo bezšvová vnútorná topánka My Custom Fit garantuje poctivú tepelnú izoláciu a suchosť nohy. Lyžiarky sú vybavené protišmykovou podrážkou pod pätou a špičkou s výbornou priľnavosťou pre maximálny komfort a tlmenie nárazov. -4x kovové klipsne s mikrodoťahovaním MICRO BUCKLES: možnosť jemného doladenia sily zapnutia klipsní + vrchná s makroprestavením -pevný 30mm široký popruh fungujúci ako piata pracka s cieľom ešte viac stabilizovať nohu v lyžiarke -flex index: 90 -mäkká, bezšvová, komfortne polstrovaná vnútorná papučka my custom fit 3D Thermic Fit Liner zabezpečuje skvelý tepelný komfort a presné vytvarovanie na tvar vašej nohy -vnútorná šírka papučky: 100mm -X-TRA GRIP™ RUBBER TOE/HEEL: protišmyková podrážka pod pätou a prstami s výbornou priľnavosťou pre maximálnu trakciu a tlmenie nárazov.