bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarky Dolomite v 336mm, 290-295mm, krikľavá zelená výraz

Kategória: Lyžovanie

Lyžiarky Dolomite v 336mm, 290-295mm, veľkosť nohy 42.5- 43.5xm, farba krikľavá zelená výrazná, vo výbornom stave.
Cena iba 50euro.

Topánka pre dobrých lyžiarov, ktorí chcú optimálnu kontrolu aj pri vysokej rýchlosti za všetkých snehových podmienok.
Popis výrobcu:
Tuhá pretekárska topánka, ktorá s unikátnym dvojdielnym jazykovým systémom a širokým pásom na suchý zips zaisťuje, že topánka vždy optimálne kopíruje nohy a pohyby bežca, vnútorná topánka v High Performance Fit optimálne padne a najlepšie možné ovládanie pre pokročilých/ skúsení lyžiari.
Lyžiarky Dolomite v 336mm, 290-295mm,  krikľavá zelená výraz
Podobné inzeráty
Vynikajúce Lyžiarky TECNICA AIR PUMP 295mm výborný stav
Predám tieto veľmi kvalitné značkové lyžiarky TECNICA, 3 odolné nastaviteľné kovové klipsne + microsystém, obsahujú revolučný AIR PUMP systém, pri jemnom uvoľnení lyžiarky počas lyžovanie, si môžete jednoducho "dofúkať" papuču podľa potreby. Kvalitná, pevná a prispôsobivá vnútorná papuča, veľkosť vnútornej vložky 295mm, veľkosť skeletu 335mm, lyžiarky sú vo výbornom stave ihneď pripravené na jazdu.
Detské lyžiarky Dolomite - veľkosť 35
Predám detské lyžiarky Dolomite - veľkosť 35 (dĺžka 220mm). Osobný odber BA - Karlova Ves.
Lyžiarky Dolomite US 81/2 26,5cm.
Predám Lyžiarky Dolomite.Raz pouzite.Stav nových.Cena 90euro. Topánka pre dobrých bežcov, ktorí chcú optimálnu kontrolu aj pri vysokej rýchlosti za všetkých snehových podmienok. Tuhá pretekárska topánka, ktorá s unikátnym dvojdielnym jazykovým systémom a širokým pásom na suchý zips zaisťuje, že topánka vždy optimálne kopíruje nohy a pohyby bežca, vnútorná topánka v High Performance Fit optimálne padne a najlepšie možné ovládanie pre pokročilých/ skúsení lyžiari Flex: 130 Záťaž: 98
Dámske lyžiarky Dolomite Perfecta XC10 TTF
Predám nové dámske lyžiarky Dolomite Perfecta XC10 TTF vel. 40,5 (260), kupované ako vianocny darcek za 349,00 EUR. Nesadla velkost. Iba osobný odber. Mierna dohoda na cene možná. Ponuky prosím SMS.
Lyziarky Dolomite
Predám lyžiarky Dolomite,velkost 25-27,5.Poslem aj postou na dobierku.
lyžiarky Nordica č. 40-41
Predám používané, kvalitné lyžiarky Nordica. Veľkosť lyžiarky je č. 40-41, t.j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm-265 mm. Vonkajšia veľkosť skeletu lyžiarky je 305 mm. Lyžiarky sú na 4 klipsne, čo je výhodou z dôvodu lepšej fixácie nohy a tiež je možné lepšie regulovať prípadné tlačenie lyžiarky. Klipsne sa dajú regulovať pomocou microsystému. Lyžiarky sú v slušnom stave. Farba sivo modrá. Majú príjemné, zateplené polstrovanie a pútka na prenos. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.