bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarska bunda zn. CMP v. M

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám kvalitnú - ako novú lyžiarsku vetrovku - bundu Talianskej značky CMP vo veľkosti M v top stave cca 3x oblečenú. Kontakt
Lyžiarska bunda zn. CMP v. M
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Predám lyž.bundu CMP (ITA) , Veľkosť 50, L
Predám CMP (ITA) lyžiarsku profi bundu Talianskej značky CMP world cup ITA national team. Velkosť 50, L Audi ski ITA Vlastnosti: ani necítite, že ju máte na sebe: tkanina s technológiou Clima Protect, ktorá zaisťuje špičkovú vodotesnosť (10 000 WP) a priedušnosť (5 000 MVP). Bunda je so protisnežným pásom, odnímateľnou kapucňou,piatimi praktickými vreckami,vreckom na skipas.
Lyžiarska bunda zn. CMP
Predám pánsku lyžiarsku bundu zn. CAMPAGNOLO CMP veľkosť 52 - rozmery viď.obrázok. Kapucňa nie odnímateľná. Bunda bola používaná je však v dobrom stave. Cena dohodou
Páperová bunda CMP
Páperová bunda CMP veľkosť M, výrazná oranžová, málo nosená.
Rossignol lyžiarska bunda
Pánska zimná bunda ROSSIGNOL. VEĽKOSŤ:L Farba:žltá - tmavo zelená Lyžiarska bunda, ktorá má štýl. Táto bunda prináša pohodlie a ochranu za všetkých poveternostných podmienok. Vďaka svojim reflexným pruhom a dvom ikonickým vertikálnym lepeným pásom, ktoré symbolizujú lyžovanie a presnosť, má bunda športový a módny vzhľad.
Cmp bunda vel.M (poštovné v cene)
Predám novú softshellovú bundu talianskej značky CMP. Rozmery: Šírka cez prsia 2 x 48 CM, dĺžka bundy 60 CM. Tovar posielam po prevode peňazí na účet prípadne je možný osobný odber.