bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarske nohavice SALOMON Chill Out Bib Pant

Kategória: Lyžovanie

Lyžiarske nohavice SALOMON Chill Out Bib Pant vo veľkosti L, málo používané vo veľmi dobrom stave bez poškodenia, dôvod predaja nevyuživanie.
Popis nohavíc od výrobcu:
Pánske lyžiarske nohavice Salomon SALOMON Chill Out Bib Pant M sú pohodlné, zateplené nohavice vyrobené zo strečového materiálu. Nohavice SALOMON Chill Out Bib Pant M poskytujú vysokú ochranu v nepriaznivom počasí. Nohavice majú praktické odnímateľné traky a vrecko na stehne v modernom štýle.

Relax Fit strih
Advanced Skin tepelná izolácia 60g/m2
Advanced Skin Dry 20/20 – ochrana proti dažďu, snehu a vetru
Nastaviteľný pás
Odnímateľné traky
Powder skirt – ochrana proti snehu
Skicut ochrana spodného lemu
Lyžiarske nohavice SALOMON Chill Out Bib Pant
Podobné inzeráty
SALOMON ICEGLORY Pôvodná cena:239EUR Lyžiarske nohavice
Predám lyžiarske nohavice SALOMON ICEGLORY č.L Pôvodná cena:239EUR Vodný stĺpec 20k/20k Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Salomon Iceglory Pant sú zateplené nohavice pre všetkycj milovníkov zimných športov. Všestranné nohavice sú vyrobené z príjemného strečového materiálu a sú veľmi pohodlné. Technológia zateplenia AdvancedSkin Warm s izoláciou zo syntetických vlákien optimálne udržiava a reguluje vnútornú teplotu. Systém AdvancedSkin Dry zaisťuje vysokú odolnosť proti vode (stĺpec 20 000 mm) a dobrú priedušnosť (20.000 g/m2 za 24 hod). Nohavice skvele odvádzajú vlhkosť a majú vetracie otvory na vnútornej strane nohavíc. Tento model má športový strih Active Fit, ktorý skvele priľne k telu, ale vďaka technológii Motion Fit poskytuje úplnu voľnosť v pohybe. Nohavice sa dajú ľahko prepojiť s veľkým množstvom lyžiarskych búnd značky Salomon.
lyziarsky komplet SALOMON
ako nove, parkrat pouzite, nohavice aj bunda velkost L, na predaj len ako komplet, cena je pevna bunda: snezny pas neodopinatelny, kapuca neodopinatelna, lem zipsu a vybrane vrecka na magneticke zatvaranie, odvetranie na zips pod pazuchami nohavice:vyhotovenie "bib", bib cast nad pasom je odopinatelna, vyberatelna penova izolacia/ochrana na kolenach, odvetranie na zips medzi nohami
Salomon SPK 75
Na predaj freestyle lyžiarky Salomon SPK 75 veľmi dobrý stav jazdene asi 2 sezony inak dlho stáli na povale odery na povrchu su samozrejme papuča 100% stav, veľmi pohodlné mäkučke a teplé lyžiarky, môžem poslať viac foto do správ alebo mailu Veľkosť mondopoint: 27-27,5 (na veľkosť chodial 42,5+/-) dĺžka kopita 317mm možná dohoda okolie MT-TR-TT viem aj doviezť viac info: Lyžiarska obuv Salomon SPK je vhodná pre začiatočníkov až pokročilých lyžiarov. Dve nadpriemerne veľké disponujú mikro aj makro doťahovaním a široký pás na suchý zips v ich vrchnej časti sa dá prirovnať k funkcii ďalšej . Zjazdové topánky Salomon SPK 75 majú strednú tvrdosť skeletu (flex index) 75 a tým poskytujú dobrú oporu a rýchly prenos síl na hrany lyží. Topánky sú vďaka svojej konštrukcii vhodné aj pre vyznávačov freestylu. Sú skvelo polstrované a päta veľmi dobre tlmí vibrácie a nárazy. Salomon Thermic Fit Liner je tepelná vložka, ktorá zaručuje lepšiu tepelnú izoláciu, pohodlie a udržuje nohu v dostatočnom teple a suchu po celý deň. freeride, freeski, freestyle atomic, head, rossignol, scarfa, fissher, blizzard, scarpa, dynafit, armada
dámske lyže salomon 146 cm , lyžiarky Salomon
Predam vyborne tocive lyže Salomon 146cm s viazaním salomon do 110 kg , posuvna pata i spica , lyže pekne , hrany a sklznica su vo vybornom stave , pripravené na svah . cena lyže 138 Eur . Lyžiarky Salomon X pro 25,5 cm , skelet 296 mm , pevne klipsy , microsystem , nastavitelne na lytku . Cena 85 Eur . Alebo lyžiarky Rossignol Kiara velkost 41 , vutorna dlžka ma 26,5 cm , skelet 308 mm , pevne klispy , microsystem , nastavitelne na lytku , cena 79 Eur . V prípade zaujmu mam aj prilbu a palice .
100 CM detské SALOMON 24hrs MONOQUE SA
Použité detské/juniorské lyže SALOMON 24hrs MONOQUE SA + Salomon L7 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0945 Rádius a dĺžka: 7,5 (100cm) Parametre: 100-65-84 (100cm) Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Univerzální sjezdové lyže pro děti od těch nejmenších až po děti větší, pro které je lyžování zejména rekreačním sportem. Zavodni lyze pro deti od 6 do 12ti let; monocoque -jednovrstva konstrukce z vlaken zpevnujicich lyzi; composite-splnuje naroky na lehkost a ovladatelnost. Juniorské lyže Salomon 24 Hours JR svým designem kopírují oblíbený model pro dospělé Salomon 24 Hours. Jsou určeny jak pro začínající děti a jejich první krůčky, tak i juniorům, kteří chtějí zdokonalit svoji techniku a vyzkoušet si jízdu po hranách. Jsou skvěle ovladatelné, aby si děti jízdu na nich opravdu užily. Technologie: Kompozitová konstrukce: díky které jsou lyže lehké a tolerují lyžařské chyby v začátcích Příjemné lyže pro radost z lyžování Povrch ošetřený proti poškrábání pro delší životnost Snadno posuvné vázání
MAIER DAMMKARSkydiver20k/20k PC:249,95EUR Lyžiarske Nohavice
Predám zánovné Dámske Lyžiarske Nohavice MAIER DAMMKAR Skydiver č.36 Pôvodná cena:249,95EUR Vodný stĺpec 20.000mm Priedušnosť 20.000g/m2/24hodín Monochromatický vzhľad týchto technických lyžiarskych nohavíc prichádza s prekvapujúcou podrobnosťou Jednoduchý a štruktúrovaný vzhľad bol do tkaniny hladko zapletený. Tieto ženské lyžiarske nohavice sú vysoko priedušné vďaka mTEX 20 000 a sú vybavené čalúnením PrimaLoft® a sofistikovaným neoprénovým vložením v páse. Technické lyžiarske nohavice pre zjazdovky mTEX 20 000 ochrana proti vode, nepremokavé, priedušné Inovačný pásový prvok s integrovanou neoprénovou vložkou Ochrana okrajov s dvojvrstvovou vonkajšou textíliou Teplá, technická izolácia PrimaLoft® Materiál: 100% polyester Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Cenu si môžete overiť v priloženom linku: