bazár, predaj, inzercia, predám

Lyžiarske-snowboard nohavice M

Kategória: Športové oblečenie

Dámske nohavice Burton Ivy Under- Boot sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý poskytuje dokonalú vodeodolnosť, priedušnosť a vetruvzdornosť.
vrchný materiál: 93% polyester, 7% spandex
podšívka: 100% polyester
vnútorný fleece materiál
materiál DRYRIDE 3-Layer Four-Way Stretch Plain Weave Fabric s vodotesnosťou 10.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24 h
bluesign® product – ochrana a bezpečnosť životného prostredia pri výrobnom procese
zapínanie pomocou YKK zipsu a gombíka, pútka na opasok
podšívka pásu je z príjemného fleece materiálu
vpredu sú dve vrecká na zips
vzadu sú dve vrecká na suchý zips
čierne nohavice Burton
zimné nohavice, softshellové nohavice
lyžiarske nohavice Burton
snowboardové nohavice Burton
značkové nohavice Burton
Lyžiarske-snowboard nohavice M
Podobné inzeráty
Dámske lyžiarske/ snowboard nohavice zn. Meatfly veľk. M
Na predaj asi 2x oblečené lyžiarske/snowboard nohavice fialovej farby, zn. Meatfly veľkm. M. Teplé, bez poškodení. Nefajčiarska domácnosť bez domácich miláčikov.
Lyziarske nohavice na snowboard
Predam panske nohavice na snowboard/lyze Znacka Mountain Warehouse Snow Oblecene 5x (1 lyzovacka) Pekna, kriklava zlta farba Nohavice su teple, vodoodolne, maju traky, a gumicky na spodnej casti od snehu Velkost S/M
Letné dasmke trojstvrtove nohavice veľkosti XL a viac
Dámske trojstvrtove nohavice c.1 Stav: ako nové Velksot: XXL Cena: 8,90e Dámske trojstvrtove nohavice c.2 Stav: ako nové Veľkosť: 52 Cena: 9,90e Dámske trojstvrtove nohavice c.3 Stav: ako nové Veľkosť: 46 Cena: 8,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c.4 Stav: ako nové Veľkosť: 44 Cena: 5,90e Dánske kratasy c.5 Stav: ako nové Znacka: H a M Veľkosť: 50 Cena: 5,90e Trojstvrtove nohavice c.6 Stav: ako nové Veľkosť: 44 Cena: 8,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c 7 Stav: ako nové Veľkosť: 46 Cena: 5,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c 8 Stav: ako nové Veľkosť: 44 Cena: 8,90e Dasmke trojstvrtove nohavice c 9 Stav: ako nové Veľkosť: 50 Znacka: Canda Cena: 8,90e Dámske trojstvrtove nohavice c 10 Stav: ako nové Veľkosť: 50 Cena: 9,90e Dámske trojstvrtove legíny c 11 Stav: nové s výsackov Velksot: 48 Cena: 5,90e Pozrite si Naše ďalšie inzeráty na a Vinted.
Lyžiarske nohavice 4F
Predám 3-krát použité lyžiarske nohavice s trakmi 4F veľkosť XL. Dĺžka nohavice od rozkroku 79cm celková dĺžka 112cm a pás cca 90-98cm nastaviteľný. Majú Neodry membránu, sú zateplené, majú praktické vrecká so zipsom a vetracie otvory. Spevnené nohavice z vnútornej strany proti oderu. Nohavice sú ako nové. Predávam ich lebo som veľmi schudol a už sú mi veľké.
lyžiarske nohavice
Predám lyžiarske nohavice /alebo snowboard/, výbornej kvality- minimálne zošúchaný zadok (preto taká cena, inak bez známok nosenia), značka ACG, PC 68€, dôvod predaja sú mi už malé
Čierne lyžiarske nohavice
Čierne lyžiarske (alebo aj na snowboard) nohavice. Veľkosť 36. Na páse sa dajú stiahnuť suchými zipsami. Všetky detaily sú na fotkách. Cena je bez poštovného.