bazár, predaj, inzercia, predám

lyžiarsky vlek

Kategória: Ostatné

Predám lyžiarsky vlek VL 200, Transporta Chrudim a cca 250m(x2) nie nového lana.
lyžiarsky vlek
Podobné inzeráty
Lyžiarsky vlek Tatrapoma P
Predám zdemontovaný kompletne zrepasovaný lyžiarsky vlek Tatrapoma P s frekvenčným meničom. Cena je 25 000 EUR bez DPH.
Predám elektromotor 5,5 kw , prírubový
Predám elektromotor 5,5 kw, na lyžiarsky vlek - [4.7. 2023] Predám elektromotor 5,5 kw, 1450 ot, na lyžiarsky vlek , možné použiť aj na cinkulár.
zasnežovacia tyč a detský lyžiarsky vlek
Predám zasnežovaciu tyč dvojokruhovú a detský lanový lyžiarsky vlek 30m možnosť predlžiť na 80m.Foto po telefonickom dohovore.
Podpery na vlek TATRAPOMA LVP
Ponúkame na predaj 3 ks nových nepoužitých podpier s kompletným vybavením na lyžiarsky vlek TATRAPOMA LVP. Dohoda
Rodinný dom s hospodárskou budovou na samote s rozsiahlymi p
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj nasledujúce nehnuteľnosti na Divínskych Lazoch v blízkosti vrchu Javor: Rodinný dom v štýle rekreačnej chalupy. Rodinný dom pozostáva z verandy, terasy, prízemia a podkrovia Terasa je vybavená kuchynským dresom, kozubom (grilom) a posedením. Na prízemí sa nachádza predsieň so schodišťom do podkrovia, kúpelňa, WC, obývačka s krbom (vykuruje aj podkrovie) a plne zariadená kuchyňa s murovanou kachľovou pecou. V podkroví sa nachádza vstupná miestnosť a 2 samostatné spálne. Celková úžitková plocha m2: 203 Plocha obytnej časti m2: 144 Konštrukcia domu: kameň, tehla, drevo. Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Kúrenie: 2 telesá na tuhé palivo + elektrické konvektory na stenu Počet nadzemných podlaží: 1 Vybavenie domu: veranda, terasa Hospodárska budova s priestrannou terasou slúžiacou ako odkladací priestor a prekrytou drevárničkou. Budova bola postavená ako rekreačná chata na mieste bývalej hospodárskej budovy. Interiér budovy nie je dokončený a dočasne slúži tiež ako skladovací priestor. Na prízemí sú dve väčšie a dve malé miestnosti predpripravené na sprchu a WC. Je tu vymurovaný komín na kozub, alebo kachľovú pec. V podkroví je možné urobiť dve obytné izby alebo spálne. V budove je zavedená už čiastočne funkčná elektroinštalácia a pitná voda. Celková úžitková plocha m2: 137 Plocha obytnej časti m2: 96 Konštrukcia domu: tehla, drevo. Rok výstavby: 2007 Kúrenie: zatiaľ bez vykurovania Počet nadzemných podlaží: 1 Vybavenie domu: veranda, terasa Výmera pozemkov ha.: 6,056645, z toho cca. 2 ha. okolo stavieb oplotené. Poloha: najvyššie položené domové nehnuteľnosti (737 m.n.m.) v okrese Lučenec blízko vrchu Javor. Inžinierske siete: elektrina, žumpa, studne Elektrický prúd: 380 V Príjazdová cesta: spevnená, čerstvo rekonštruovaná Možnosti využitia: rekreácia, alebo celoročné bývanie s možnosťou farmárčenia. Ideálne miesto pre oddych, hubárčenie, turistiku a v zimných mesiacoch lyžovanie, bežky V blízkosti: nádherné výhľady, cyklistické trasy, vrch Javor (vzdialený 630 m), lyžiarsky vlek, vodná nádrž Ružiná, hrad a kaštieľ v Divine. V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí. Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ 2 LUXUSNÉ APARTMÁNY A DVE OBCHODNÉ
IBA U NÁS!! Pekné Bývanie realitná kancelária v zastúpení Dáša Frgelcová, t.č. Vám exkluzívne ponúka na predaj luxusný apartmánový dom s krásnym výhľadom, tiché prostredie, maximálne súkromie v obci Závadka nad Hronom Horehronie. Budova s dvomi predajňami - drogéria, kvety, farby laky a textil s obuvou je veľmi výhodnou investíciou pre nového majiteľa - zhodnotenie finančných prostriedkov z prenájmu obchodných prevádzok ako aj dvoch apartmánov vo veľmi vyhľadávanej lokalite. Apartmánový dom s dvomi predajňami - možnosť jednoduchými stavebnými úpravami prerobiť na ďalšie dva apartmány - je na slnečnom udržiavanom rozľahlom pozemku plnom zelene o rozlohe 3581 m2 s krásnymi výhľadmi, záhradným domčekom a vonkajším sedením.  Prízemie: 1. vchod - 3 miestnosti, sprchový kút s toaletou                 2. vchod - 3 miestnosti plus toaleta s umývadlom Poschodie: 1. apartmán: vstupná chodba, kuchyňa s obývačkou a terasou, špajza, spálňa s lodžiou, šatník, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou, hosťovská izba s lodźiou, toaletou a umývadlom.                    2. apartmán: vstupná chodba, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou, spálňa, šatník, kuchyňa s obývačkou a terasou. Kúrenie elektrickým kotlom - v prevádzkach podlahové kúrenie, apartmány - radiátory. NEHNUTEĽNOĽNOSŤ SA PREDÁVA KOMPLET ZARIADENÁ!!! IS: elektrina, voda, kanalizácia. AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V obci Závadka nad Hronom je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekár, pravidelné autobusové a vlakové spoje, reštaurácie, penzión, bowling, bazén, sauna, kaderníčka, kozmetička, pedikérka a obchody. Je tu množstvo cyklotrás, turistické chodníky, krásna príroda. V 5 km vzdialenej obci Polomka je lyžiarsky vlek, lezecká stena, výhliadková veža. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová //. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.