bazár, predaj, inzercia, predám

Lyzovanie - set pre deti 2 x

Kategória: Lyžovanie

Lyze, Lyziarky, Palice 100 cm
Lyzovanie - set pre deti 2 x
Podobné inzeráty
183 cm ATOMIC REDSTER GS D2 FIS BEZ VIAZANIA TOP stav
Použité lyže ATOMIC REDSTER GS D2 3.0 RACE STOCK FIS, woodcore, Ti, race rocker BEZ VIAZANIA ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_2002 Rádius a dĺžka: 26,2 (183cm); Parametre: 102-67-87 (183cm); Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. FIS verzia v perfektnom stave. Závodné lyže Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS Lyže radu Redster sú vôbec najrýchlejšími lyžami, čo Atomic ponúka - to pravé pre pretekárov a lyžiarov závislých na rýchlosti. Vďaka technológii Doubledeck 3.0 sa lyža ľahko ovláda a je super výkonná. Tohtoročnú sezónu Atomic tiež pridáva ďalšie vylepšenia - Race Interface, špeciálna vložka pod viazaním, ktorú využívajú aj jazdci Svetového pohára s cieľom zlepšiť riadenie a priľnavosť hrán k povrchu.Pre výkonné, presné lyžovanie pri dôsledných najvyšších rýchlostiach. Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS zahŕňa v sebe veľa technológií známych zo svetového pohára. Tieto lyže sú ideálne na pretekové lyžovanie a rýchle a výkonné lyžovanie na zjazdovke. Doubledeck 3.0 technológia poskytuje veľmi vysoký účinok tlmenia, výbornú akceleráciu a ľahšiu iniciáciu oblúka. Atomic rovnako zakomponoval zúženú bočnicu Sidewall pre vyššiu akceleráciu, navyše s dreveným jadrom Power Woodcore a titánovými vložkami pre vyššiu stabilitu. Ski kategória-pretekárske lyže, lyže na zjazdovku RACE ROCKER- 5/95/0 5% rocker na špičke lyže DOUBLEDECK 3.0- voľne posuvná výstuha hlavného jadra pre lepšie absorbovanie vibrácií a zvýšenú stabilitu. Predné spojky sú mäkšie pre ľahšie zahájenie oblúka, zadné sú tvrdšie kvôli razantnejšej akcelerácii. RACE INTERFACE-táto špeciálna platňa pod viazaním je využívaná pretekármi svetového pohára. Platňa je navrhnutá s nižším postavením pre presné vedenie lyží počas oblúka a maximálny účinok hrán na tvrdých snehoch. TAPERED SIDEWALL- hrubšia bočnica smerom k zadnej časti lyže pre razantnejší výjazd z oblúka. POWER WOODCORE-celodrevené jadro PW je vytvorené kombináciu tvrdého a ľahkého dreva a je zárukou výborných vlastností. TITANIUM POWERED-lyža je vystužená dvoma vrstvami titanalu. Jedna vrstva pod a druhá nad jadrom – táto kombinácia zaručuje výborné tlmenie a vysokú torznú tuhosť.
156 cm HEAD SHAPE CX 2017
Použité lyže HEAD SHAPE CX 2017, woodcore SW, ERA 3.0 + Tyrolia PR11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1168 Rádius a dĺžka: 11,1 (156cm); Parametre: 125-77-108 (156cm); Pôvodná cena: 435€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. HEAD alpské lyžovanie vyhľadávaním absolútneho výkonu a preteku proti časom, ale aj chvíle voľného času na zdieľanie s rodinou a priateľmi. To je povolanie modelu Shape CX, moderného lyžiarskeho lyžovania vybaveného najmodernejšou technológiou značky. Sklopný hák typu Allride je ideálny pre hravé otváranie a odchod, 78 mm pás je ideálny na to, aby si mohol vychutnávať akékoľvek snehové podmienky a technológia ERA 3.0 prináša ešte väčšiu námahu. Čo môže urobiť lyžiarka Head Tape CX? Táto voľnočasové lyže je navrhnutá na bezstarostnú a bezpečnú jazdu na upravovaných zjazdovkách. Model Shape CX je super hnacný a môžete ho dať na okraji v jednom okamihu a intuitívne sa otočiť vďaka svojmu hrotu. Potom sa budete baviť robiť pekné otáčky jeden po druhom a vychutnať si veľký okraj držať tlačiť ešte viac, kľukat rýchlosť, zapojiť sa do strmších terénov a objaviť skutočné lyžovanie pocity. Toto všetko-horské lyžovanie je tiež super príjemné na mäkkom snehu na strane svahov. Je skvelým nástrojom, ako si zvyknúť na iný lyžiarsky / snehový kontakt oveľa jemnejší a zábavnejší. Môžete si byť istí, že vám maximálne využijete skipass bez toho, aby ste sa po prvom dni unavili.
Lyžu na voné lyžovanie HO
predám skoro npovú lyžu na vodné lyžovanie zn. HO určenú na závodné lyžovanie
Lyže K2 She’sBack - 167 cm - 121/80/107mm - rádius 16m
Predávam kvalitné dizajnovo perfektne zvládnuté lyže K2 She'sBack pre ženy, ktoré sú jedny z najrýchlejších a najľahších na trhu - váha/pár 3030 g. Vďaka pružnému a ultraľahkému drevenému jadru Paulownia s dvoma kovovými plátmi, ktoré ho udržujú stabilné a pevné, budete s nimi manévrovať po celom kopci aj mimo neho. Speed Rocker™ Vám spríjemní prejazdy a lyžovanie na všetkých typoch tratí. Lyže K2 She’sBack sú skvelým skialpovým nástrojom (vpredu na špičke aj na pätke sú diery na prichytenie tuleních pásov) resp. svižným lyžiarskym nástrojom pre lyžovanie na upravenej zjazdovke. Lyže disponujú vpredu klasickým rockerom na ľahší prejazd hlbšieho snehu, vzadu flat rocker. Dĺžka lyží je 167cm. Vykrojenie – 121/80/107 mm, rádius 16 m. Cena nových lyží K2 She’sBack bola - 400,- €, viazanie Marker squire 11 - 160,- €. Spolu 560,- €. Predajná cena je 150,- €.
č.EU 36-37 dámske NORDICA transfire R3R W
Použité dámske lyžiarky NORDICA transfire R3R W, COMFORT fit, ANTIBACTERIAL, micro, macro. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0409 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 275 (23cm-23.5cm); EU 36-37. Pôvodná cena : 359 €. Nordica je hrdá na to, že môže predstaviť úplne novú radu lyžiarok zameraných na nové technológie užitočné pre každodenné lyžovanie. Lyžovanie sa za posledné roky dramaticky zmenilo a TRANSFIRE prináša najmodernejšie technológie pre všetkých. Technológie sú použiteľné všetkými lyžiarmi. Najkritickejší je pohyb z jedného oblúku do druhého. TRANSFIRE konštrukcia plne podporuje prenos síl na správne miesto a podporuje tak plynulé prechody z oblúka do oblúka.
Lyžiarsky set komplet lyže, viazanie,lyžiarky + výbava
Predám celý lyžiarsky komplet za zníženú cenu mimo sezóny. Set obsahuje nasledujúce časti: -Helma : Blizzard DEMON Extra ľahká lyžiarska prilba Blizzard s inmold technológiou a nastaviteľnou ventiláciou. inmold technológia nastaviteľná ventilácia nastaviteľná veľkosť odopínateľné uši antibakteriálna výstelka transportný obal -Lyžiarky : lyžiarky HEAD EZON 2 XT, soft walk, easy on walk, super macro -Lyže : Sportovní univerzálka s crossovým charakterem uspokojí sportovní lyžaře. Dvojité sklolaminátové zesílení zajiťuje konstrukci dostatečnou tvrdost. Powerframe určuje tvrdost při zachování torzní pevnosti. Konstrukce si zachovává cross charakter, který využijete v libovolném terénu (dobré tlumení nerovností terénu). IQ System vázání. Lyže je určena pro libovolnou délku oblouků. Určení: sportovní lyžaři Délky: (délka/radius) 167/15,5; Dop.délka: -15 až -5 cm -Palice (niesú na fotke ale dodám) : Birki LUCKY zjazdové palice Birki LUCKY JR sú určené pre rekreačné zjazdové lyžovanie. odolné hliníkové palice -Nohavice : Pánske lyžiarske nohavice STUF SCHLADMING. Pánske strečové lyžiarske nohavice, ktoré zaisťujú vetru a vodeodolnosť látky v najvyššej kvalite. Používa membránovú technológiu pre udržanie priedušnosti. Kritické švy sú podlepené. Nohavice sú v spodnej časti vystužené, aby nedošli k roztrhaniu, vnútri nohavice sú zábrany proti vniknutiu snehu. Traky sú odnímateľné a pas je nastaviteľný. Spoľahlivo padnú ku všetkým športovým i lyžiarskym bundám. Reflexná potlač. L /50/ - obvod pásu 94cm, vnútorná dĺžka nohavíc 82cm strečový a odolný materiál s membránou 2 predné vrecká na zips nastaviteľný pás pomocou suchého zipsu, v oblasti krížov su zdvihnuté pútka na opasok nastaviteľné traky nohavicové manžety proti snehu zosilnené nohavice v oblasti lyžiarok Materiál 94 % polyester; 6% elastan Podšívka 100 % polyester Zateplenie áno Membrána áno Vodný stĺpec 10 000 mm Priedušnosť 8 -Bunda (variant ako je na mojej fotke) : Obvod hrudníka cca 134cm -Rukavice ( variant kao je na mojej fotke) : -Okuliare (vystužná pena sa rozpadáva, treba nalepiť novú) : Veľmi obľúbené lyžiarske okuliare z rady Blizzard sa stretávajú v skvelom pomere cena/kvalita. Okuliare sú vhodné aj pre osoby s dioptrickými okuliarmi. Samozrejmosťou je aj 100% UV ochrana očí. Detaily produktu: dvojitý zorník protihmlová úprava Antifog ventilácia metalická úprava rámčeka zrkadlový zorník polarizovaný zorník vhodné pre dioptrické okuliare bifokálny a fotochromatický zorník Farba: strieborná Ps : Zoznam odpovedí na vaše otázky aby som ich nemusel opakovať : -Nie nezasielam na dobierku alebo kuriérom len osobný odber Bratislava v Starom