bazár, predaj, inzercia, predám

Machový obraz v rôznych rozmeroch

Kategória: Ostatné

Machové obrazy na mieru - Vytvorte si svoj vlastný umelecký poklad!

Chcete mať doma špeciálny umelecký kúsok, ktorý nikde inde nenájdete? Ponúkame vám službu výroby machových obrazov na mieru, kde si môžete vytvoriť skutočne unikátny umelecký poklad.

Cena je uvedená za rozmer 50x50cm.
v prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás kontaktujte.
Machový obraz v rôznych rozmeroch
Podobné inzeráty
Exkluzívny machový obraz  80cm x 40cm
Exkluzívny machový obraz v rozmere 80cm x 40cm vyrobený v kombinácii viacerých stabilizovaných machov a papradia. Machový obraz je nový, nepoužitý. Cena len 120€ s poštovným
Machový obraz - strom života
Ručne vyrobený obraz zo stabilizovaného machu 49 cm priemer Konštrukcia stromu života je z brezového dreva moreného na sivo tzn. je viditeľná krásna drevená štruktúra. Stabilizované machy sú 100% prírodný produkt. Vďaka stabilizácii si zachovávajú svoju farebnosť a pružnosť po niekoľko rokov. Nevyžadujú žiadnu špeciálnu údržbu, polievanie, strihanie alebo osvetlenie. Machový obraz pošlem aj poštou v špeciálnom boxe. Poštovné je 12€.
Machovy obraz
Ponúkam na predaj machovy obraz. Ručná výroba. Viem doviezť po dohode. Najlepšie ale osobný odber. S cenou vieme aj spraviť niečo po rýchlom jednaní obraz má rozmer 180x60.
Machový obraz kruhový
Hľadáte originálny darček pre svojich blízkych? Machový obraz je vynikajúci dar, ktorý ocenia všetci, ktorí majú radi umenie a kreativitu. V kruhovom prevedení je možnosť aj výroba hodín. Obrazy vieme vyhotoviť v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Ceny sa pohybujú okolo 40€ v rozmere 30cm. Viac informácií vám radi poskytneme mailom alebo na tel. čísle.
Machovy obraz
Machovy obraz so susenými kvetmi v drevenom rame. Veľkosť 22x18cm. Osobný odber Nitra, prípadne pošta alebo Packeta.
Machovy obraz strom života
Predám drevený vyrezávaný rezbarsky machovy obraz strom života kruhového tvaru. povrchovo upraveny.Vyrobim akukolvek velkosť,akykolvek tvar. Cena 1€